ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

Εκγρίνουμε και με το παραπάνω τις δύο διάσημες που συζητούν για Survivor 2!

Πυρετώδεις ετοιμασίες για την παραγωγή του δεύτερου Survivor στον ΣΚΑΪ. Οι ιθύνοντες θέλουν να πετύχουν τα ίδια υψηλά νούμερα τηλεθέασης και την επιτυχία στην ουσία του πρώτου. Έτσι εκτός οτι θα δούμε πολλές αλλαγές, η διαδικασία επιλογής και των δύο ομάδων θα γίνει πάρα πολύ προσεκτικά. Ήδη στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έχουν πέσει κάποια ονόματα […]

Neopolis Team

4 Δεκεμβρίου, 2017

Πυρετώδεις ετοιμασίες για την παραγωγή του δεύτερου Survivor στον ΣΚΑΪ. Οι ιθύνοντες θέλουν να πετύχουν τα ίδια υψηλά νούμερα τηλεθέασης και την επιτυχία στην ουσία του πρώτου. Έτσι εκτός οτι θα δούμε πολλές αλλαγές, η διαδικασία επιλογής και των δύο ομάδων θα γίνει πάρα πολύ προσεκτικά.

Ήδη στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έχουν πέσει κάποια ονόματα για την ομάδα των διασήμων, ακόμα όμως τίποτα δεν είναι οριστικό. Μάλιστα δύο νέα ονόματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους και ακούγεται σύμφωνα με ρεπορτάζ από τον Ελεύθερο Τύπο, να συζητούν πολύ σοβαρά τη συμμετοχή τους.

Το πρώτο όνομα είναι της Άννας Κορακάκη. Χρυσή Ολυμπιονίκης στη σκοποβολή. Η ίδια φαίνεται να είναι ιδιαίτερα θερμή απέναντι στη πρόκληση που λέγεται Survivor.

https://www.instagram.com/p/Bb-G35hAzkh/?hl=el&taken-by=annakorakaki

Το δεύτερο όνομα στο τραπέζι ήταν αυτό της Όλγας Φαρμάκη, η οποία φαίνεται μάλλον πρόθυμη να ταξιδέψει προς Άγιο Δομήνικο. Αν πάντως πει το ναι, τότε σίγουρα το ανδρικό κοινό θα παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον..

https://www.instagram.com/p/BcFPpriDGjW/?hl=el&taken-by=olgafarmaki

 

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ο 23χρονος Στάθης Ηλιάκης έγινε δεκτός στο MIT και ταξιδεύει Αμερική για τα όνειρά του!

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρούσι: 8 χρόνια φυλακή στη 18χρονη που σκότωσε τη φίλη της – Θέλει να περάσει Ιατρική!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στα Λατινικά Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Πληροφορική Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα και οι απαντήσεις τους στην Πληροφορική Προσανατολισμού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET