ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Συνηθισμένες εκφράσεις που λένε οι άντρες στις γυναίκες και η πραγματική τους μετάφραση!

Έχουμε συνηθίσει, να ακούμε πως οι γυναίκες, άλλα λένε, άλλα εννοούν κι άλλα κάνουν. Δε διαφωνώ καθόλου. Απλά κι εμείς οι άντρες δε νομίζω πως πάμε πίσω… «Είσαι πολύ όμορφη» Προφανώς, κάθε γυναίκα θα έχει ακούσει τη συγκεκριμένη φράση από κάποιον άντρα. Το πρόβλημα είναι πως ποτέ δε μπορεί να είναι σίγουρη τι εννοεί. Υπάρχουν […]

Νότης Κουτσούκος

28 Ιανουαρίου, 2016

Έχουμε συνηθίσει, να ακούμε πως οι γυναίκες, άλλα λένε, άλλα εννοούν κι άλλα κάνουν. Δε διαφωνώ καθόλου. Απλά κι εμείς οι άντρες δε νομίζω πως πάμε πίσω…

«Είσαι πολύ όμορφη»

Προφανώς, κάθε γυναίκα θα έχει ακούσει τη συγκεκριμένη φράση από κάποιον άντρα. Το πρόβλημα είναι πως ποτέ δε μπορεί να είναι σίγουρη τι εννοεί. Υπάρχουν 50% πιθανότητες να λέει την αλήθεια και 50% να λέει ψέματα. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν του είσαι αδιάφορη κι ότι απλά θέλει να σου κάνει ένα κομπλιμέντο για να χαρείς. Ή να γλιτώσει αυτός τη γκρίνια και τη μουρμούρα…

«Τι είναι αυτό που φοράς;»

Μπορεί εσένα να σου φαίνεται ότι ο σύντροφός σου παρατήρησε το νέο αξεσουάρ που αγόρασες ή ότι νιώθει εντυπωσιασμένος με τις επιλογές σου. Η αλήθεια όμως, απέχει πολύ δυστυχώς. Αν ο φίλος σας ρωτήσει κάτι τέτοιο τότε είναι βέβαιο πως δεν του αρέσει αυτό που βλέπει και προσπαθεί να καταλάβει με ποια λόγικη πήρατε μια τέτοια απόφαση.

«Θέλεις να πάμε για φαγητό, για ποτό, σινεμά ή να καθίσουμε σπίτι;»

Από τη στιγμή που μέσα στις επιλογές υπάρχει η λέξη σπίτι τότε θέλει να καθίσει μέσα. Προφανώς βαριέται να βγει ή απλά έχει πιο πονηρά σχέδια για απόψε, σε κάθε περίπτωση όμως, κάνει το σταυρό του να επιλέξετε την τελευταία εναλλακτική!

«Μωρό μου. Αγάπη μου. Λατρεία μου. ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!»

Όταν στους διαλόγους σας αρχίζουν κι ακούγονται πολλά μωρό μου κι άλλου είδους υπερβολικά γλυκόλογα, τότε λυπάμαι που θα σας το πω αλλά κάποιος έχει λερωμένη τη φωλιά του. Μην πάει το μυαλό σας αμέσως στο χειρότερο σενάριο. Πέρα από το κέρατο υπάρχουν κι άλλα λάθη που θα μπορούσε να κάνει ένας άντρας σε μία σχέση. Μπορεί να ξέχασε να κλείσει το τραπέζι για την επέτειό σας, να μην αγόρασε αυτό που του ζητήσατε ή σκοπεύει να σας ζητήσει κάτι που δε θα σας αρέσει και τόσο…

«Εγώ δεν κοιτάζω άλλες»

Αν ο φίλος σας, σας πει κάτι τέτοιο σε μία άκυρη κι ανύποπτη στιγμή τότε για κακή σας τύχη, σας πήρε χαμπάρι όταν χαζεύατε τον θεό που πέρασε από δίπλα σας πριν από 5-10 λεπτά. Μην το τραβήξετε. Χαμογελάστε, δώστε του ένα φιλί κι αλλάξτε θέμα συζήτησης το συντομότερο.

«Αύριο θα βγω μόνος με τα παιδιά»

Αρχικά, σημαίνει ακριβώς αυτό που σας είπε. Την επόμενη μέρα θα υπάρξει αρσενική έξοδος. Πέρα απ’ αυτό όμως, είναι ένα πρώτο καμπανάκι πως είστε ιδιαίτερα πιεστική με τις παρέες του και ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε λίγο και να του αφήσετε χώρο να κάνει όλα εκείνα τα πράγματα που τον ευχαριστούν κι έκανε προτού τα φτιάξετε.

«Κεράτωνα όλες μου τις πρώην»

Δεν έχει κερατώσει ποτέ του καμία. Ή αν το έχει κάνει, έχει ξεχάσει πόσος καιρός έχει περάσει. Κανένας άντρας με iq περισσότερο του …5 δε θα αποκάλυπτε μια τέτοια λεπτομέρεια στην κοπέλα του. Το κάνει όμως γιατί θέλει να σας τραβήξει την προσοχή. Να σας δει να ζηλεύετε και να του δείξετε ότι τον θέλετε δικό σας. Κάντε το, δεν κοστίζει!

«Μου λείπεις»

Από τις πιο εύκολες μεταφράσεις που μπορεί να κάνει μία γυναίκα. Τι σημαίνει; «Θέλω να κάνουμε σεξ». Μην το πάρετε στραβά όμως. Ένας άντρας, δείχνει τον πόθο κι έρωτά του μέσα από την σεξουαλική πράξη. Από τη φύση μας, δεν είμαστε τόσο ρομαντικοί για να εκτιμήσουμε μερικά λεπτά αγκαλιάς ή γλυκόλογων. Χωρίς να σημαίνει ότι δε μας αρέσουν αυτά. Αρκεί να ακολουθούνται από …σεξ!

«Ο Γιώργος με την Ελένη το έκαναν από …πίσω. Τραγικό ε;»

Προφανώς μόνο τραγικό δεν του φαίνεται. Ίσα ίσα που θα ήθελε να το δοκιμάσετε το συντομότερο. Απλά δεν ξέρει πως να ανοίξει το διάλογο και πως να φέρει τη συζήτηση σε αυτό το σημείο. Παρόμοια τακτική θα ακολουθήσει και με άλλες φαντασιώσεις του, πχ σεξ σε δημόσιο χώρο, τρίο κλπ. Συμπέρασμα; Ο Γιώργος και η Ελένη τα έχουν κάνει ΟΛΑ!

«Δεν έχω τίποτα»

Όταν κάνετε στο αγόρι σας την ερώτηση «Τι έχεις;» και σας δίνει αυτή την απάντηση τότε εννοεί ότι …δεν έχει τίποτα! Ναι, όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται, όσο κι αν εσείς δε θα το κάνατε ποτέ, εμείς οι άντρες έχουμε αυτό το πλεονέκτημα. Μπορούμε να απαντήσουμε κατευθείαν την αλήθεια!

 

OUR20s

DIGITAL

Κολλητή μοιράζεται πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος θα σε απατήσει και τα σχόλια την επιβεβαιώνουν!

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Τύπος μοιράζεται την ιστορία του πώς από υπάλληλος στα McDonald’s έγινε εκατομμυριούχος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET