ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Σταματήστε ο,τι κάνετε | Τα Pringles δεν είναι πατατάκια!

Τόσο καιρό ζούσαμε μέσα σ’ ένα τεράστιο ψέμα! Αρχικά, γνωρίζεις τι είναι τα Pringles, έτσι; Στην τελική, γίνεται να ξεχάσει κανείς μας τα τρομερά duck faces που κάναμε με τα αγαπημένα μας πατατάκια; Πατατάκια έγραψα; Ε λοιπόν, εκ παραδρομής. Βλέπετε, τα Pringles δε θεωρούνται πλέον πατατάκια (ή για να είμαστε πιο ακριβείς, λογίζονται ως τέτοια σε ποσοστό …μόλις […]

Default avatar

Guest Author

2 Νοεμβρίου, 2016

Τόσο καιρό ζούσαμε μέσα σ’ ένα τεράστιο ψέμα! Αρχικά, γνωρίζεις τι είναι τα Pringles, έτσι; Στην τελική, γίνεται να ξεχάσει κανείς μας τα τρομερά duck faces που κάναμε με τα αγαπημένα μας πατατάκια;

Πατατάκια έγραψα; Ε λοιπόν, εκ παραδρομής. Βλέπετε, τα Pringles δε θεωρούνται πλέον πατατάκια (ή για να είμαστε πιο ακριβείς, λογίζονται ως τέτοια σε ποσοστό …μόλις 42%). Ουσιαστικά, πρόκειται για ΜΠΙΣΚΟΤΑ! Ναι ναι, αυτή είναι η πραγματικότητα που κρυβόταν τόσα χρόνια στον λατρεμένο μας κύλινδρο.

pringles1

Το 2008 που λέτε, είχε γίνει μια ερεύνα, το πόρισμα της οποίας ανέφερε ότι το συγκεκριμένο σνακ, δεν είχε την απαραίτητη ποσότητα πατάτας, προκειμένου να θεωρηθεί ως …πατατάκι.

Την ίδια χρονιά, αυτό το πόρισμα έφτασε μέχρι και το Ανώτατο Δικαστήριο της Μ. Βρετανίας (μιλάμε για ζήτημα ζωής και θανάτου, όχι αστεία) στο οποίο αποφασίστηκε κι επίσημα ότι το συγκεκριμένο προϊόν δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα «τραγανό προϊόν πατάτας» λόγω και του περίεργου σχήματος που έχουν. Νομίζετε πως είναι τυχαίο ότι δεν προσφέρεται στην κλασσική πλαστική σακούλα, που έχουν σχεδόν όλα τα πατατάκια; Ούτε καν!

Επιπλέον, επειδή τα Pringles έχουν μια ιδιαίτερη γεύση μαζί με το περίεργο σχήμα τους, που δεν το βλέπεις γενικά στη φύση (βλ. πατάτες), πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονταν εδώ και χρόνια ότι θα πρέπει να θεωρηθούν περισσότερο ως κρούστα ή μπισκότο, παρά ως πατατάκι. Και τελικά είχαν δίκιο!

pringles2

Τώρα λοιπόν που γκρεμίστηκε κι επισήμως όλος μας ο κόσμος, μπορούμε να κάνουμε ένα διαλειμματάκι και να απολαύσουμε ένα κουτάκι πατ… φτου γαμώτο! Ένα πακετάκι ΜΠΙΣΚΟΤΑ!

pringles3

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Το ανανεωμένο cashier του Neon54 Casino διευκολύνει τις πληρωμές στην Ελλάδα το 2023

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η καμπάνια των adidas Originals αφιερωμένη στους δημιουργικούς πρωτοπόρους των τελευταίων 50 ετών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET