Μουσική

Είδαμε τα gay ζευγάρια στο νέο video clip του Πλούταρχου και πραγματικά… ερωτευτήκαμε!

Ο Γιάννης Πλούταρχος παρουσίασε το νέο του τραγούδι ‘Έρωτα Θεέ και Κλέφτη’ σε στίχους του Σαράντη Αλιβιζάτου και μουσική του Γιώργο Κακοσαίου, ο οποίος είναι και γιος του τραγουδιστή. Πρόκειται για ένα άκρως ερωτικό κομμάτι απ’το άλμπουμ του ‘Πέρα απ’τα μάτια μου’ που δύσκολα αφήνει κάποιον ασυγκίνητο. Πριν τέσσερις ημέρες μάλιστα, κυκλοφόρησε και το video […]

Neopolis Team

7 Μαΐου, 2018

Ο Γιάννης Πλούταρχος παρουσίασε το νέο του τραγούδι ‘Έρωτα Θεέ και Κλέφτη’ σε στίχους του Σαράντη Αλιβιζάτου και μουσική του Γιώργο Κακοσαίου, ο οποίος είναι και γιος του τραγουδιστή.

Πρόκειται για ένα άκρως ερωτικό κομμάτι απ’το άλμπουμ του ‘Πέρα απ’τα μάτια μου’ που δύσκολα αφήνει κάποιον ασυγκίνητο. Πριν τέσσερις ημέρες μάλιστα, κυκλοφόρησε και το video clip του κομματιού σε σκηνοθεσία Angel Saft που μας έκανε να το αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο.

Σε αυτό παρακολουθούμε την ιστορία αγάπης τριών ζευγαριών που παλεύουν για τα συναισθήματά τους μέσα από τις εκφραστικές σύγχρονες χορογραφίες. Το αξιοσημείωτο όμως είναι πως τα δύο ζευγάρια είναι ομόφυλα.

Η αγάπη άλλωστε δεν έχει φραγμούς και όρια. Όλοι μπορούν να αγαπήσουν και να αγαπηθούν και κανείς δεν πρέπει να στερείται το δικαίωμα της ευτυχίας δίπλα στον άνθρωπό του.

Δείτε το υπέροχο και ρομαντικό video clip:

https://youtu.be/E_WKDNHQDNg

 

FUN ZONE

PLACES TO BE

Τα θερινά σινεμά ανοίγουν κι επίσημα από σήμερα, το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε!

BINGE WATCHING

Maestro: Σε λίγη ώρα βγαίνει ολόκληρη η 2η σεζόν στο Netflix για παπακαλιάτικο ξενύχτι!

EVENTS

Colourday Festival 2024: Έρχεται στις 16 Ιουνίου με πολύ χρώμα και μουσική, τα λέμε εκεί!

Τιβί

10 τηλεοπτικές οικογένειες που μεγαλώσαμε μαζί τους και τις αγαπήσαμε σαν δικές μας!

Μουσική

Το ‘ZARI’ τρεντάρει ψηλά στο παγκόσμιο Viral50 του Spotify, είναι κι αυτό μια νίκη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET