Τιβί

Στο Fame Story θα ‘ρθει ο Light να ελέγξει τους διαγωνιζόμενους ως κριτής!

Θα δώσει τα... φώτα του.

Neopolis Team

4 Σεπτεμβρίου, 2023

Τίποτα δε σε βάζει καλύτερα στο mood του φθινοπώρου από την καινούρια τηλεοπτική σεζόν. Μπορεί να μη βλέπεις καν τηλεόραση, αλλά τα νέα για τις εκπομπές που έρχονται, τη διαμόρφωση των πάνελ, τις μετακινήσεις προσώπων στα κανάλια, κάτι έχουν και τονίζουν αυτό το brand new start που απλώνεται μπροστά σου.

Αν πρέπει να ξεχωρίσουμε λοιπόν μία τέτοια τηλεοπτική είδηση, αυτή είναι ότι ο Light μπαίνει στην ριάλιτι era του ως κριτής στο Fame Story. Όλοι έχουμε προσέξει ότι ο τράπερ έχει αφήσει πίσω του τη ζωή στο hood και πλέον, πέρα από την κυκλοφορία πιο soft κομματιών, δοκιμάζει να μπει στον λαμπερό κόσμο της τιβί.

Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλάι του θα βρεθεί ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, η Φουρέιρα και ο Αντώνης Ρέμος, οι οποίοι θα αξιολογούν τις εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων σε κάθε επεισόδιο.

Από την άλλη, άκυρο έριξαν η Άννα Βίσση και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η πρώτη ετοιμάζει τη μεγάλη της συναυλία στην Κύπρο για τα 50 χρόνια καριέρας της, ενώ ο τραγουδιστής θα βρίσκεται τον Νοέμβριο στη Αμερική για την περιοδεία του. Fun fact: ο Αργυρός είχε λάβει μέρος σε ένα από τα παλιά ορθόδοξα Fame Story (το 3) και δες τον τώρα. Ευχόμαστε την ίδια τύχη και στον φετινό νικητή του ριάλιτι.

Στο μεταξύ, θετική απάντηση έδωσε και η Μαρία Σολωμού, η οποία θα βρίσκεται συνεχώς σε επαφή με τους διαγωνιζόμενους, καθώς θα αναλάβει το ρόλο της δασκάλας υποκριτικής, προετοιμάζοντάς τους για τα live.

Αυτό που δεν είναι σίγουρο ακόμα, είναι η μέρα που θα προβάλλονται τα live, με την επικρατέστερη να είναι η Παρασκευή, αλλιώς το Σάββατο ή η Κυριακή. Ενώ η πρεμιέρα θα προβληθεί μετά τις 20 του μήνα στο Star.

FUN ZONE

Μουσική

H Coca-Cola, μεγάλος χορηγός στο Elpida Tour του Κωνσταντίνου Αργυρού, μας χάρισε ένα μαγικό μουσικό καλοκαίρι!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET