ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Στις 26/5 ο τελικός του 1ου Διαγωνισμού Καινοτομίας του Κομβού Καινοτομίας του ΔΠΘ!

Δίνουμε ραντεβού στο Elisso Xenia Hotel της Ξάνθης.

Neopolis Team

22 Μαΐου, 2023

Το 1ο DUTH Innovation Challenge είναι γεγονός και θα λάβει χώρα την Παρασκευή 26 Μαΐου, στο Elisso Xenia Hotel της Ξάνθης.

Το DUTH Innovation Challenge είναι ένας διαγωνισμός καινοτομίας για τη καταγραφή και ανάδειξη επιχειρηματικών ιδεών και εμπορικά αξιοποιήσιμων ερευνητικών αποτελεσμάτων. Διοργανώνεται στο πλαίσιο του DUTH Innovation Week, του πρώτου τριημέρου καινοτομίας με στόχο την ανάδειξη και βράβευση των καλύτερων επιχειρηματικών ιδεών και ερευνητικών ομάδων που συμμετέχουν στο διαγωνισμό, τη γενικότερη ενδυνάμωση της κουλτούρας καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στο πανεπιστήμιο αλλά και τη διασύνδεση των παρευρισκόμενων με τον κόσμο της επιχειρηματικότητας. Το DUTH Innovation Week διοργανώνεται με Innovation Enabler τη Mantis Beyond Innovation.

Τι περιλαμβάνει ο διαγωνισμός;  

Μέσα από 3λεπτες-pitching παρουσιάσεις οι φιναλίστ του διαγωνισμού – επιχειρηματικών και ερευνητικών ομάδων αλλά και spinoffs – καλούνται να αναδείξουν την καινοτόμα ιδέα τους και να διεκδικήσουν μια σειρά από έπαθλα. Η αξιολόγησή τους θα γίνει από έμπειρους ακαδημαϊκούς αλλά και επιτυχημένους επιχειρηματίες, παρουσία μελών της πανεπιστημιακής και ακαδημαϊκής κοινότητας, ερευνητών, εκπροσώπων επιχειρηματικών φορέων και πολιτών. 

To DUTH Innovation Challenge είναι ανοιχτό σε όλα τα μέλη του επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού κόσμου που θέλουν να γνωρίσουν – υποστηρίξουν καινοτόμες ιδέες και λύσεις που αναπτύσσονται στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης αλλά και να έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους της ευρύτερης επιχειρηματικής κοινότητας, ώστε να ανταλλάξουν απόψεις γύρω από την καινοτομία και την τοπική επιχειρηματικότητα. 

Όλα αυτά μέσα σε ένα διαγωνιστικό και εορταστικό κλίμα, συμβάλλοντας παράλληλα στην προώθηση της επιχειρηματικής κουλτούρας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης αλλά και της τοπικής κοινωνίας της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αντίστοιχα. 

Περισσότερες πληροφορίες για τον τελικό του DUTH Innovation Challenge και κρατήσεις θέσεων:  https://www.eventbrite.com/e/624347077917 

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια βίου Μάθηση». 

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΠΑ: 8 στους 10 αποφοίτους βρίσκουν αμέσως δουλειά, οι περισσότεροι στο αντικείμενό τους!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πληρωμένα τα έξοδα στέγασης φοιτητών σε ξενοδοχεία όπου δεν υπάρχουν κλίνες σε εστίες!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το Παν/μιο Κρήτης εκδίδει κι αυτό πλέον ψηφιακό πτυχίο – Για ποια πανεπιστήμια ισχύει!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΜΠ: Φοιτητική ομάδα κατέκτησε την 1η θέση σε διεθνή διαγωνισμό, δεν τους πιάνει κανείς!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET