ΕΛΛΑΔΑ

Στη Θεσσαλονίκη ξέρουν τι πίνουν | Άνοιξε το πρώτο μπαράκι με ροφήματα κάνναβης!

Στη συμπρωτεύουσα ξέρουν να το …σκάνε τελικά! Δεν πρόλαβε καλά-καλά να ανοίξει η πρώτη επιχείρηση με ροφήματα κάνναβης στη Θεσσαλονίκη πριν δυο μέρες και οι υπεύθυνοι πηγαίνουν για το δεύτερο κατάστημα. Μάλλον η επιτυχία ήταν μεγάλη! Παρόλα αυτά, δε λένε να σταματήσουν εκεί. Απ’ ότι φαίνεται, στόχος είναι μια ολόκληρη αλυσίδα με ροφήματα και προϊόντα αυθεντικής […]

Δήμητρα Πραντάλου

3 Δεκεμβρίου, 2018

Στη συμπρωτεύουσα ξέρουν να το …σκάνε τελικά!

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να ανοίξει η πρώτη επιχείρηση με ροφήματα κάνναβης στη Θεσσαλονίκη πριν δυο μέρες και οι υπεύθυνοι πηγαίνουν για το δεύτερο κατάστημα. Μάλλον η επιτυχία ήταν μεγάλη!

Παρόλα αυτά, δε λένε να σταματήσουν εκεί. Απ’ ότι φαίνεται, στόχος είναι μια ολόκληρη αλυσίδα με ροφήματα και προϊόντα αυθεντικής κάνναβης Θεσσαλονίκης. Συνολικά μέχρι το καλοκαίρι του 2019, ο όμιλος «Golden Greece Holdings», που δραστηριοποιείται στον κλάδο της κάνναβης, θέλει να στήσει οκτώ μαγαζιά και να δημιουργήσει στην ουσία μια τίμια αλυσίδα με την ονομασία «The Canna Bar».

«Διαθέτουμε χωράφια με κλωστική κάνναβη στη Βόρεια Ελλάδα και σε ένα μήνα από σήμερα κατασκευάζουμε μία μονάδα μεταποίησης κάνναβης στο Καλοχώρι μέσω της οποίας θα φτιάχνουμε προϊόντα με κάνναβη», αναφέρει ο κ. Σαρμαζανίδης, διευθυντής και μέτοχος θυγατρικής εταιρείας του “Golden Greece Holdings”.

Κι αν νομίζεις πως τα πλάνα τελειώνουν εδώ, κάνεις μεγάλο λάθος.

Διότι στα άμεσα σχέδια του ομίλου, όπως αναφέρει το Thestival.gr είναι επίσης να ανοίξει και ταβέρνα με φαγητά κάνναβης στο κέντρο της πόλης, κάτι που βρίσκεται ήδη στα σκαριά αφού γίνεται η αναζήτηση του χώρου.

Είναι στο business plan. Είμαστε στη διαδικασία αναζήτησης καταστήματος και στη συνέχεια θα προχωρήσουμε.

Στο «The Canna Bar», στην Ηρώδου Αττικού 2 στα Άνω Λαδάδικα, μπορεί κάποιος να πιει καφέ, τσάι, μπύρα, αναψυκτικά και cocktail από κάνναβη και να τα συνοδεύσει με αντίστοιχα μπισκότα, τα οποία θα βρίσκονται στο κατάστημα σε λίγο καιρό.

Για εκείνους που νιώθουν έναν κάποιο εθισμό στον καφέ, υπάρχει ο Cannabissimo coffee, ο οποίος είναι 100% φυσικός και νόμιμος, με την περιεκτικότητα τετραϋδοκανναβινόλη να φτάνει μόνο μέχρι 0,2%, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Περιλαμβάνει δε, θεραπευτικές ιδιότητες των πρωτεϊνών των σπόρων κάνναβης.

Ο κ. Σαρμαζανίδης τονίζει:

Ο κόσμος μας ζητούσε αυτό το κατάστημα. Ο καφές έχει άλλη γεύση και κάποιοι το προτιμούν. Σε ένα χρόνο από τώρα το 80% θα προτιμάει τσάι κάνναβης. Περιμένουμε να έρθει ο κόσμος και να δοκιμάσει.

Βέβαια, για κάποιους που δεν ψήνονται να ρίξουν στο ρόφημα τους βιολογική κάνναβη, υπάρχουν και τα παραδοσιακά και απλά ροφήματα.

Τέλος, όπως τονίζει ο κ. Σαρμαζανίδης, σε ένα χρόνο θα υπάρχει πλούσια γκάμα προϊόντων από κάνναβη.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

SPILL THE TEA

Σε άλλα νέα, η Sydney Sweeney κάνει tour στα ελληνικά νησιά και όλοι την ψάχνουν!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι 10 πιο περιζήτητοι εργοδότες στον κλάδο της Τεχνολογίας στην Ελλάδα!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι μισοί Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές λόγω ακρίβειας σε εισιτήρια και διαμονή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Μηχανογραφικό 2024: Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε η υποβολή του!

SPILL THE TEA

Ο Zac Efron αποκάλυψε την αιτία για το παραμορφωμένο του πρόσωπο και νιώσαμε άσχημα!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Βάσεις 2024: Την έκπληξη θα κάνουν οι Ιατρικές Σχολές – Πώς αναμένεται να κινηθούν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET