Είναι viral

Στη Νότια Κορέα δίνουν εξετάσεις σε γήπεδο τηρώντας το social distancing, παίρνουμε ιδέες!

Live Event στο ΟΑΚΑ η εξεταστική!

Στη Νότια Κορέα τώρα, τα πράγματα πάνε πολύ καλά, με την καραντίνα να μην αποτελεί επιλογή, αλλά κάποια άλλα μέτρα πρόληψης που εξασφαλίζουν το social distancing, ναι.

Η καθημερινότητά των Νοτιοκορεάτων δεν έχει αλλάξει τόσο όσο στο δυτικό ημισφαίριο του πλανήτη, ούτε και μετράνε πολλά θύματα (λιγότερα από 200), παρά το γεγονός ότι βρίσκονται πολύ πιο κοντά στην πηγή του κακού. Ύστερα από σωστή και γρήγορη αντιμετώπιση του προβλήματος, η ζωή επανήλθε σχεδόν στο κανονικό της, με τον κόσμο βέβαια να συνεχίζει να τηρεί ευλαβικά τους βασικούς κανόνες.

Ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα, το οποίο πολύ θα θέλαμε να δούμε να συμβαίνει κι εδώ κάποια στιγμή (αν και θα ήταν πολύ αμφίβολη η αποτελεσματικότητά του) είναι ο τρόπος διεξαγωγής εξετάσεων που έγινε για άτομα που είχαν κάνει αίτηση για δουλειά.

Οι αιτούντες γέμισαν ολόκληρο γήπεδο – κυριολεκτικά – όχι λόγω αριθμού (που ούτως ή άλλως είναι πάντα μεγάλοι εκεί πέρα) αλλά πάνω στην προσπάθεια να μειωθεί η διασπορά του ιού.

Όλα αυτά έλαβαν χώρα το Σάββατο στην πόλη Ανσάν, με τις θέσεις να έχουν τοποθετηθεί αρκετά μακριά η μία από την άλλη σε όλη την έκταση του γηπέδου, ύστερα από απόφαση της ίδιας της εταιρείας. Κι αυτή ήρθε για να τηρηθούν τόσο οι αποστάσεις ασφαλείας όσο και για να βρίσκονται οι εξεταζόμενοι σε εξωτερικό χώρο.

Πάντως, μιας και βλέπουμε τις δικές μας εξετάσεις να έρχονται βαθιά μέσα στο καλοκαιράκι, δε θα λέγαμε όχι στο να έβγαζαν τα έδρανα στις παραλίες και να γράφαμε με θέα τα μπιτσόμπαρα και τα κύματα που μας στερήθηκαν λόγω αυτής της κατάστασης. Φαντάζομαι βέβαια, η επιτήρηση θα ήταν πραγματικός αγώνας, από τη στιγμή που ορισμένοι καταφέρνουν να στήνουν πάρτι ακόμα και στα πιο στενά όρια των αμφιθεάτρων.  

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET