«Επέτειος Γρηγορόπουλου» | Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα κλείσουν αύριο και ποιες ώρες;


Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, αύριο Τετάρτη αλλά και Πέμπτη θα πρέπει όλοι να εφοδιαστούμε με υπομονή αφού έπεται ταλαιπωρία για τους οδηγούς στους δρόμους αλλά και για το επιβατικό κοινό στα ΜΜΜ.

Όσον αφορά την αυριανή μέρα και την συμπλήρωση εννέα χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ο σταθμός Σύνταγμα θα κλείσει από τις 12:00 και ο σταθμός Πανεπιστήμιο από τις 16:00 με εντολή της αστυνομίας. Οι συρμοί λοιπόν δεν θα πραγματοποιούν στάσεις.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι ο ΟΑΣΑ θα προβεί σε προσωρινές διακοπές κυκλοφορίας και τροποποιήσεις λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεï στο κέντρο της πόλης της Αθήνας σταδιακά και ανάλογα με τα μέτρα και τις υποδείξεις της Τροχαίας, από την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου και ώρα 06:00 π.μ. έως τη λήξη της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα για την οδό Πανεπιστημίου στην λεωφορειολωρίδα αντίθετης ροής (από Σίνα έως Πλ. Συντάγματος) και για την οδό Βασ. Γεωργίου Α’ θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των διερχόμενων ΜΜΜ καθ’ όλη την διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας.

Με λίγα λόγια, αν αύριο και την Πέμπτη δεν έχετε κάποια σημαντική δουλειά στο κέντρο της Αθήνας, καλό είναι να μην επιχειρήσετε να κατεβείτε. 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET