ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Αμερικανικές Αρχές | Ταξιδιωτική οδηγία σε όλους τους ταξιδιώτες.

To State Department εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία για όλους τους πολίτες που ετοιμάζουν ταξίδια στο εξωτερικό, λόγω της αυξημένης κίνησης τρομοκρατών σε παγκόσμιο επίπεδο. «Πρόσφατες πληροφορίες δείχνουν ότι το Ισλαμικό Κράτος, η Αλ Κάιντα, η Μπόκο Χαράμ και άλλες τρομοκρατικές ομάδες συνεχίζουν να σχεδιάζουν τρομοκρατικές επιθέσεις σε πολλαπλές περιοχές» ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε δήλωση που […]

Neopolis Team

24 Νοεμβρίου, 2015

To State Department εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία για όλους τους πολίτες που ετοιμάζουν ταξίδια στο εξωτερικό, λόγω της αυξημένης κίνησης τρομοκρατών σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Πρόσφατες πληροφορίες δείχνουν ότι το Ισλαμικό Κράτος, η Αλ Κάιντα, η Μπόκο Χαράμ και άλλες τρομοκρατικές ομάδες συνεχίζουν να σχεδιάζουν τρομοκρατικές επιθέσεις σε πολλαπλές περιοχές» ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε δήλωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του.

«Οι Αμερικανοί πολίτες θα πρέπει να επαγρυπνούν όταν βρίσκονται σε δημόσιους χώρους ή χρησιμοποιούν μέσα μαζικής μεταφοράς» αναφέρθηκε σε ανακοίνωση του State Department, προειδοποιώντας για περαιτέρω επιθέσεις από τρομοκράτες που δρουν μόνοι τους κατά τα πρότυπα των μεγάλων εξτρεμιστικών οργανώσεων.

Σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές, υπάρχουν ακόμα αρκετές πιθανότητες για τρομοκρατικές επιθέσεις καθώς ξένοι υπήκοοι που πολεμούν στο πλευρό του ISIS, επιστρέφουν στις χώρες τους. Συνήθως οι τρομοκράτες επιλέγουν ως στόχους, δημόσιους χώρους, θέατρα, μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις καθώς επίσης και αεροπορικές πτήσεις. Η ταξιδιωτική οδηγία του State Department έχει ημερομηνία λήξης στις 24 Φεβρουαρίου 2016.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία ΜΜΜ: Ποια μέσα τραβούν χειρόφρενο την Τετάρτη 17/4!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Σε μαγαζί της Μαδρίτης μπορείς να φας το τελευταίο δείπνο του Τιτανικού (με δική σου ευθύνη)!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι περιοχές της Ελλάδας που κινδυνεύουν με ερημοποίηση αν συνεχίσουμε έτσι!

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστρέφουν τα πατίνια της Lime, γιατί δεν τους έφτασε ο πρώτος γύρος… κακοποίησης!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Λάμα γίνεται φοιτητής σε Κολέγιο των ΗΠΑ, με στόχο το πτυχίο στην κλωστοϋφαντουργία!

SPILL THE TEA

Όλα δείχνουν πως η Shakira είναι ζευγάρι με τον Lucien Laviscount από το ‘Emily in Paris’!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET