ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Starfan.gr: Ώρα για εξομολογήσεις, με τον Confessions Guy!

Μετά τις ευχές διασήμων, έρχεται με κάτι ακόμα καλύτερο!

Neopolis Team

6 Φεβρουαρίου, 2023

Η δημοφιλής πλατφόρμα προσωποποιημένων βίντεο-ευχών, Starfan.gr, φέρνει και πάλι τον πιο ευφάνταστο τρόπο, για να μεταφέρεις ένα μήνυμα, μια ευχή ή ακόμα και ένα νέο σε όποιον θέλεις! Αυτή τη φορά όμως, το Starfan.gr συστήνει τον Confessions Guy, ένα νέο ταλέντο που ήρθε για να πει τα πάντα, δίχως να αρθρώσει λέξη.

Θέλεις να εξομολογηθείς κάτι σε κάποιον, να του αποκαλύψεις ένα μεγάλο ή μικρό μυστικό; Μήπως να εκφράσεις τα συναισθήματα που τρέφεις για εκείνον ή εκείνη που έκρυβες τόσο καιρό; Θέλεις να μοιραστείς ένα σημαντικό γεγονός ή ένα μεγάλο νέο; Ή μήπως να κάνεις μια πλάκα σε κάποιον; Ό,τι κι αν θες να εξομολογηθείς, σοβαρό ή αστείο, ο Confessions Guy του Starfan.gr έρχεται να το κάνει για σένα, με τον πιο πρωτότυπο και κινηματογραφικό τρόπο.

Ο Confessions Guy χρησιμοποιεί λευκές κάρτες, που έχουν το μήνυμα σου χειρόγραφα γραμμένο, για να μοιραστεί χωρίς φόβο τις δικές σου σκέψεις, συναισθήματα ή ακόμα και μυστικά. Ο τρόπος είναι απλός. Μπαίνεις στην πλατφόρμα Starfan.gr, επιλέγεις τον χαρακτήρα Confessions Guy και γράφεις το μήνυμα που θέλεις να μεταφέρει. Στη συνέχεια, το μήνυμα ή ευχή σου ετοιμάζεται και αποστέλλεται με ένα προσωποποιημένο βίντεο για το άτομο που επιθυμείς. Ο Confessions Guy γίνεται πλέον ο απόλυτος χαρακτήρας για να εκμυστηρευτείς κρυφές ιστορίες, αστεία συμβάντα ή ακόμη και να αποκαλύψεις δικές σου «αταξίες», με έναν πραγματικά cool τρόπο!

Ο χαρακτήρας του Confessions Guy θα είναι διαθέσιμος στο Starfan.gr από 31 Ιανουαρίου και η τιμή για να στείλεις το δικό σου προσωποποιημένο βίντεο είναι 9 ευρώ.

Ανακάλυψε περισσότερα στο Starfan.gr , στο Instagram και στο Facebook 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Έλληνας ζητάει από τους Big Time Rush να έρθουν Ελλάδα, ο Carlos του απαντάει θετικά!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Stoli Vodka μας υποδέχεται στον κόσμο του ‘Spirit of Change’, μέσα από τα μάτια 4 καλλιτεχνών! 

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

AI For All: Μια νέα εμπειρία στο σπίτι με χρήση συσκευών AI παρουσίασε η Samsung Electronics Hellas!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET