ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Ο Άγιος Βασιλής είναι στο Starfan.gr για να κάνεις το πιο αξέχαστο δώρο σ’ αυτές τις γιορτές!

Αν έψαχνες κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο, o Santa Claus σε περιμένει στο Starfan.

Neopolis Team

7 Δεκεμβρίου, 2022

Η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων, η γιορτή της χαράς, τα Χριστούγεννα, σχεδόν έφτασαν και εσείς ακόμα αναζητάτε τι δώρο θα κάνετε στους αγαπημένους σας; Δε χρειάζεται να ψάχνετε άλλο!

Το Starfan.gr, η νέα ελληνική πλατφόρμα προσωποποιημένων βίντεο ευχών, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε ξεχωριστές προσωπικότητες της ελληνικής showbiz, για να μεταδώσουν το δικό σας μήνυμα, έχει την απόλυτη πρόταση που θα απογειώσει την εορταστική εμπειρία των δικών σας προσώπων. Το Starfan.gr φέρνει πιο κοντά τον Άγιο Βασίλη, τον μύθο των Χριστουγέννων και σας δίνει τη δυνατότητα να ευχηθείτε στους αγαπημένους σας μέσα από ένα προσωποποιημένο, μοναδικό βίντεο ευχών.  

Στολίδια, φωτάκια, δώρα, μελομακάρονα, ευχές, Άγιος Βασίλης. Με μία λέξη: Χριστούγεννα. Είναι η γιορτή που μικροί και μεγάλοι κάθε χρόνο περιμένουν με ανυπομονησία. Έφτασε η στιγμή που οι δρόμοι στολίζονται με γιορτινά λαμπάκια και που χριστουγεννιάτικα τραγούδια ηχούν σε κάθε γωνία της πόλης. Οι άνθρωποι «φοράνε» τα πιο λαμπερά τους χαμόγελα, ανταλλάσσουν αγκαλιές, ευχές και δώρα, και ο αγαπημένος ήρωας, κατεβαίνει από την καμινάδα και χαρίζει σε όλους τα δώρα που λαχταρούν. 

Αυτά τα Χριστούγεννα, το Starfan.gr, σας δίνει την πιο πρωτότυπη ιδέα δώρου που θα μείνει πραγματικά αξέχαστη. Από την 1η έως τις 23 Δεκεμβρίου, η πλατφόρμα φιλοξενεί τον Άγιο Βασίλη και σας επιτρέπει να στείλετε την ευχή σας σε όλα τα παιδιά που επιμένουν να πιστεύουν στη μαγεία των Χριστουγέννων. Μπείτε στο Starfan.gr, γράψτε το μήνυμα σας στον Άγιο Βασίλη και χαρίστε αμέτρητα χαμόγελα στους μικρούς αυτού του κόσμου που συνεχίζουν να ονειρεύονται. Μέσα σε λίγες ημέρες, θα μπορέσετε να μοιραστείτε το δικό σας αποκλειστικό βίντεο, με τη φωνή του πιο αγαπημένου ήρωα που γεμίζει τα παιδιά με προσμονή και αισιοδοξία. Το κόστος για να αποκτήσετε το δικό σας βίντεο είναι 10 Ευρώ.

Η Χριστουγεννιάτικη μαγεία παραμένει ζωντανή, όσο την μοιραζόμαστε, με ανθρώπους που αγαπάμε, όπως λέει και ο αγαπημένος μας Άγιος. Σε αυτές τις γιορτές, στείλτε ευχές και μηνύματα αγάπης, μέσω του πιο διαχρονικού πρωταγωνιστή των Χριστουγέννων, και ετοιμαστείτε να χαρίσετε το πιο παραμυθένιο δώρο. 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Τύπος ξόδεψε 23.000$ σε στολή λύκου, για να απαλλαχθεί από τις ανθρώπινες σχέσεις!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Μηχανολόγοι ΕΜΠ: Με φακούς έδωσαν σήμερα εξεταστική οι φοιτητές λόγω κακοκαιρίας!

Είναι viral

Θεούλα κόβει βασιλόπιτα για κάθε μάθημα των Πανελληνίων, πέφτει το φλουρί στο ΑΟΘ!

Έρευνες λένε

Αναδείχθηκαν οι top10 πόλεις στην Ευρώπη για τους single και η Αθήνα δεν είναι σ’ αυτές!

Είναι viral

Εκκολαπτόμενος εντερπρενέρ βγάζει λεφτά πουλώντας άδεια μπουκάλια στο ίντερνετ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET