ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα Starbucks γιορτάζουν και μας κερνάνε τον καφέ την Τετάρτη!

Το μέρος όπου σαν φοιτητές έχουμε περάσει άπειρες ώρες διαβάσματος παρέα με τα πιο απολαυστικά ροφήματα, κλείνει τα 15 χρόνια λειτουργίας του και την Τετάρτη το γιορτάζει με κερασμένους καφέδες όλη τη μέρα. Οι εκπλήξεις θα ξεκινήσουν από την Τρίτη 24 Οκτωβρίου, όπου καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας θα διεξάγεται γευσιγνωσία καφέ, ενώ στις 17:00 […]

Δήμητρα Πραντάλου

23 Οκτωβρίου, 2017

Το μέρος όπου σαν φοιτητές έχουμε περάσει άπειρες ώρες διαβάσματος παρέα με τα πιο απολαυστικά ροφήματα, κλείνει τα 15 χρόνια λειτουργίας του και την Τετάρτη το γιορτάζει με κερασμένους καφέδες όλη τη μέρα.

Οι εκπλήξεις θα ξεκινήσουν από την Τρίτη 24 Οκτωβρίου, όπου καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας θα διεξάγεται γευσιγνωσία καφέ, ενώ στις 17:00 στο πρώτο κατάστημα Starbucks που άνοιξε στην Ελλάδα, στην πλατεία Κοραή δηλαδή, θα πραγματοποιηθεί το παραδοσιακό σβήσιμο των κεριών της γενέθλιας τούρτας.

Να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα της Τρίτης από το κατάστημα της Κοραή, θα διατεθούν στα Παιδικά Χωριά SOS για την στήριξη και ενίσχυση τους.

Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, όσοι αγαπάμε τον καφέ και χωρίς αυτόν δεν κάνουμε, θα έχουμε την χαρά να τον πάρουμε δωρεάν αφού όλα τα καταστήματα Starbucks θα τον κερνούν ως ένδειξη του “ευχαριστώ” για την τόσα χρόνια στήριξη. Τι πιο τέλειο λοιπόν για να ξεκινήσει η μέρα γεμάτη απόλαυση;

*Σημείωση: Το κέρασμα αφορά σε Espresso μονό ή διπλό, ζεστό ή κρύο Americano, ζεστό Cappuccino κι αντιστοιχεί 1 καφές μεγέθους tall σε κάθε πελάτη.

 

ΕΛΛΑΔΑ

Απόψε το «Φεγγάρι της Φράουλας», η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET