ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Σταματά προσωρινά η παραγωγή Nutella και Kinder Bueno και το τέλος του κόσμου είναι κοντά!

Προσωρινά, ξε-προσωρινά, εμείς μια φορά πάντως στο σούπερ μάρκετ θα πάμε για προμήθειες!

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

22 Φεβρουαρίου, 2019

Κατανοώ ότι ένας τέτοιος τίτλος μπορεί να προκαλέσει μεγάλη σύγχυση και ανεπανόρθωτο σοκ.

Στην ίδια κατάσταση βρισκόμουν κι εγώ μέχρι να διαβάσω όλη την ανακοίνωση της εταιρείας. Για να μπει λοιπόν και η δική σου καρδούλα στη θέση της, σύμφωνα με τον όμιλο Ferrero όπου ανήκει η Nutella, όλο αυτό είναι για λίγο.

Μιας και το ξεκαθαρίσαμε αυτό, να προσθέσω πως την ίδια τύχη θα έχει και το Kinder Bueno.

Όπως φαίνεται λοιπόν, εντοπίστηκε ελάττωμα στην παραγωγή των δύο μεγαλύτερων απολαύσεών μας! Δυο πράγματα είχαμε κι εμείς να χαιρόμαστε και πάνε να μας τα πάρουν… Έστω και προσωρινά!

Η Ferrero, αναφερόμενη στο πρόβλημα, εξηγεί πως:

Την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 κατά την ανάγνωση των αποτελεσμάτων ενός εκ των ποιοτικών ελέγχων στο εργοστάσιό μας του Βιλέρ-Εκάλ εντοπίσαμε ένα ελάττωμα στην ποιότητα ενός εκ των ημικατεργασμένων προϊόντων που χρησιμοποιείται για την παραγωγή των προϊόντων μας Nutella και Kinder Bueno.

Τα καλά νέα είναι πως η φουρνιά των δύο αυτών γλυκισμάτων που κυκλοφορεί τώρα στην αγορά, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. 

Επομένως μια καλή ιδέα είναι να εφοδιάσουμε τα ντουλάπια μας με μπόλικο πράγμα, μέχρις ότου αποκατασταθεί το πρόβλημα και ξαναπάρει μπρος η παραγωγή. Άλλη λύση προσωπικά, δε βρίσκω. 

Επί του παρόντος, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το θέμα αυτό δεν αφορά κανένα προϊόν μας που διατίθεται σήμερα στην αγορά και ότι η προμήθεια των πελατών μας συνεχίζεται αδιαλείπτως.

Και η Ferrero συνεχίζει διευκρινίζοντας:

«Η διακοπή της λειτουργίας του εργοστασίου στο Βιλέρ-Εκάλ (περιοχή Σεν-Μαριτίμ) θα επιτρέψει τη διεξαγωγή ερευνών, των οποίων τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά έως το τέλος της εβδομάδας και θα μας επιτρέψει να λάβουμε τα διορθωτικά μέτρα.»

Όσο κι αν στραβώσαμε με τη συγκεκριμένη είδηση, για να είμαστε ειλικρινείς, ο υπεύθυνος χειρισμός της κατάστασης μας έδωσε άλλον ένα λόγο να συνεχίσουμε να αγαπάμε την ήδη λατρεμένη Nutella (όχι ότι δεν είχαμε ήδη υπεραρκετούς)!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Πανσέληνος του Μαΐου θα χαρίσει απόψε διπλό εντυπωσιακό αστρονομικό φαινόμενο!

SPILL THE TEA

Η Camila Cabello αποκάλυψε πότε έκανε σεξ πρώτη φορά χαρακτηρίζοντάς το αργά!

ΕΛΛΑΔΑ

Το νησί της Ελλάδας με τα καθαρότερα νερά στον κόσμο δεν ανήκει στις mainstream επιλογές!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Ολλανδία: Η ακροδεξιά κυβέρνηση μειώνει τους ξένους φοιτητές στα πανεπιστήμια της χώρας!

ΕΛΛΑΔΑ

Επιβάτες σπρώχνουν τρόλεϊ που έχει μείνει στη Συγγρού, στην ultimate Ελλάδα στιγμή!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET