ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τα στάδια που βιώνει μία κοπέλα όταν κάνει σχέση με κάποιον που έχει… μικρά προσόντα!

Το θέμα αυτού του άρθρου είναι ένα θέμα ταμπού και για τα δύο φύλα. Μία κατάσταση στην οποία οι περισσότερες γυναίκες έχουν έρθει (ή θα έρθουν) αντιμέτωπες κάποια στιγμή στη ζωή τους και δε νιώθουν άνετα να μιλήσουν, ενώ εξίσου οι άντρες αρνούνται να παραδεχτούν. Ο λόγος για το πώς είναι μία γυναίκα να διατηρεί ερωτική σχέση […]

Neopolis Team

23 Φεβρουαρίου, 2018

Το θέμα αυτού του άρθρου είναι ένα θέμα ταμπού και για τα δύο φύλα. Μία κατάσταση στην οποία οι περισσότερες γυναίκες έχουν έρθει (ή θα έρθουν) αντιμέτωπες κάποια στιγμή στη ζωή τους και δε νιώθουν άνετα να μιλήσουν, ενώ εξίσου οι άντρες αρνούνται να παραδεχτούν.

Ο λόγος για το πώς είναι μία γυναίκα να διατηρεί ερωτική σχέση μ’ έναν άνδρα που έχει… μικρά πρόσοντα.

Σοβαρά, ποιος μιλάει γι’ αυτό; Σχεδόν κανείς. Από τη μία, η εκάστοτε γυναίκα δε νιώθει υπερήφανη για το πόσο προικισμένος(;) είναι ο σύντροφός της κι από την άλλη, οι άντρες νιώθουν απίστευτα άβολα με την οποιαδήποτε συζήτηση πάνω σ’ αυτό το θέμα, γιατί ξέρουν ότι υστερούν και φοβούνται μήπως καταπατηθεί ο εγωισμός τους.

Όσες γυναίκες υποστηρίζουν ότι το μέγεθος δε μετράει, λένε ψέματα. Μετράει και πολύ μάλιστα, όπως μετράει και το αν είναι καλό ή κακό το σεξ σε μία σχέση. Μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Όπως οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες με μεγάλα οπίσθια ή στήθος, έτσι κι οι γυναίκες προτιμούν περισσότερο «προικισμένους» άντρες. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως δε θα δώσει ευκαιρία σε κάποιον που στερείται προσόντων.

Στην περίπτωση αυτή λοιπόν, πάμε να δούμε τα στάδια εκείνα που βιώνει μία κοπέλα όταν αποφασίζει να κάνει ερωτική σχέση μ’ έναν σύντροφο με μικρό πέος:

#1 Ανυπομονησία

Εκείνο το υπέροχο συναίσθημα που νιώθεις όταν φλερτάρεις με κάποιον και κολακεύεσαι τόσο, που ανυπομονείς να βγεις μαζί του, να γνωριστείτε και να δείτε αν θα έχει μέλλον η ιστορία σας. Αφού βγείτε μερικά ραντεβού και συνειδητοποιήσεις ότι βρήκες επιτέλους έναν άνθρωπο έξυπνο, όμορφο και που δεν προμηνύεται μαλάκας, λες «ωπ, εδώ είμαστε!». Κάπου εκεί, αποφασίζεις ότι ήρθε ο καιρός να πέσετε οι δυο σας στο κρεβάτι, στα πατώματα, όπου γουστάρει, παιδιά, ο καθένας.

#2 Άρνηση

Πάτε να κάνετε το σεκς και ξάφνου γίνεται η αποκάλυψη. «Τι είναι αυτό;» σκέφτεσαι, «Δεν έχει άλλο;». Σε πιάνει πανικός και θες να ανοίξει η Γη να σε καταπιεί. Ταυτόχρονα δεν ξέρεις πώς να διαχειριστείς την όλη κατάσταση και προς Θεού δε θες να προσβάλλεις τον τύπο ή να τον κάνεις να νιώσει άσχημα σε περίπτωση που από την αντίδρασή σου, καταλάβει κάτι.

#3 Σύγχυση

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, δε σου μένει παρά να το κάνεις μαζί του και να περιμένεις υπομονετικά να τελειώσει η όλη φάση για να μη σε ξαναδεί ποτέ. Έλα μου ντε όμως, που το σεξ σου άρεσε σε γενικές γραμμές κι εκείνος σου φέρθηκε άψογα κι εν τέλει πέρασες καλά μαζί του. Κι αυτή τη χημεία που είχατε μεταξύ σας, πού την πας; Έχεις μπερδευτεί πολύ και πραγματικά δεν ξέρεις τι σκατά να κάνεις.

#4 Συνειδητοποίηση

Ύστερα από το πρώτο σοκ και τα πολλαπλά που ακολούθησαν βέβαια, συνειδητοποιείς τι ακριβώς συμβαίνει κι ότι μόλις έκανες σεξ με έναν τύπο που έχει μικρό πέος. Το σεξ σας ήταν κάτι παραπάνω από μέτριο και σκέφτεσαι ότι φορά με τη φορά θα βελτιωθεί πολύ και πως δεν μπορείς από τώρα να τον ξεγράψεις μιας κι είσαι καλός άνθρωπος κι οφείλεις να του δώσεις περισσότερες ευκαιρίες.

#5 Προσαρμογή

Συνεχίζετε να βγαίνετε κι άλλα ραντεβού, περνάς όμορφα και διασκεδάζεις και βλέπεις ότι σε καλύπτει σε πολλά πράγματα. Με λίγα λόγια, αρχίζεις να προσαρμόζεσαι και να αποδέχεσαι την όλη κατάσταση. Βλέπεις ότι ναι μεν το μέγεθος μετράει, αλλά μετράει εξίσου το πόσο καλά μπορεί να διαχειριστεί ένας άντρας το «όπλο» του πάνω στο σεξ.

#6 Εφησυχασμός

Από την άλλη μεριά, σκέφτεσαι πως παραείχες καλή αντίδραση στην όλη φάση και πως μία άλλη κοπέλα πιθανώς να σκεφτόταν και να δρούσε με διαφορετικό τρόπο και να τον παρατούσε αμέσως ή έστω να μην του έδινε τόσες ευκαιρίες. Αυτό είναι ένα γεγονός που σε κάνει να νιώθεις χαλαρή και ήρεμη, μιας και καταλαβαίνεις ότι δεν έχεις τεράστιο ανταγωνισμό ούτε κινδυνεύεις να σε απατήσει.

#7 Απογοήτευση

Όσο περνάει ο καιρός και το σεξ χάνει πια τη δυναμική του, βλέπεις ότι οι δυνατότητές του είναι μετρημένες και πλέον δε σε καλύπτει σε αρκετά πράγματα. Αρχίζεις λοιπόν να απογοητεύεσαι και σκέφτεσαι σοβαρά να τελειώσεις τη σχέση. Γνωρίζεις καλά ότι αυτός ο τύπος έχει αντιμετωπίσει άσχημες καταστάσεις στο παρελθόν κι ακόμη κι αν το κρύβει καλά, σίγουρα θα έχει κάποιο κόμπλεξ ή θέμα με τον ανδρισμό του.

#8 Απελευθέρωση

Πράγματι, όταν επιτέλους του μιλάς για το όλο θέμα, μοιράζεσαι μαζί του τις ανησυχίες σου και τέλος πάντων κάνετε μία συζήτηση εις βάθους, εμφανίζονται στην επιφάνεια όλα τα τραύματά του, τα ψυχολογικά του, οι απορρίψεις που έχει δεχτεί και το κόμπλεξ που τόσο καλά είχε κρυμμένο μέσα του. Συνειδητοποιείς ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις να είσαι σε σχέση με ένα άτομο που δεν έχει λύσει τα θέματά του και προχωράς παρακάτω, νιώθοντας πάνω απ’ όλα καλά με τον εαυτό σου!

 

OUR20s

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

DIGITAL

Οι AI ελληνικές παρωδίες του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET