ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Ένας θεούλης «τερματίζει» σπουδαία έργα τέχνης, μετατρέποντάς τα σε αστεία gifs!

Όλοι σεβόμαστε τα αριστουργήματα των σπουδαίων καλλιτεχνών και τα θαυμάζουμε απεριόριστα. Ωστόσο όλοι επίσης πρέπει να παραδεχτούμε, ότι όσο εντυπωσιακά κι αν είναι αυτά τα έργα, κάτι τους λείπει. Σύμφωνα με έναν δημιουργό λοιπόν, αυτό στο οποίο υστερούν είναι το χιούμορ κι η ζωντάνια. Και μπορεί σε παλιότερες εποχές η σοβαρότις να ήταν το παν, […]

Neopolis Team

16 Νοεμβρίου, 2017

Όλοι σεβόμαστε τα αριστουργήματα των σπουδαίων καλλιτεχνών και τα θαυμάζουμε απεριόριστα. Ωστόσο όλοι επίσης πρέπει να παραδεχτούμε, ότι όσο εντυπωσιακά κι αν είναι αυτά τα έργα, κάτι τους λείπει.

Σύμφωνα με έναν δημιουργό λοιπόν, αυτό στο οποίο υστερούν είναι το χιούμορ κι η ζωντάνια. Και μπορεί σε παλιότερες εποχές η σοβαρότις να ήταν το παν, σήμερα όμως αν δε δεις κάτι γελοίο-παράλογο σε μια εικόνα, που να σε κάνει να πέφτεις στα πατώματα από τα γέλια, τότε δεν αξίζει το χρόνο σου.

Για αυτό αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να αναδημιουργήσει μερικά από τα σπουδαία έργα, μετατρέποντας τα αρχικά σε gifs και κάνοντας τα λίγο πιο διασκεδαστικά:

1. 

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Έλληνας ζητάει από τους Big Time Rush να έρθουν Ελλάδα, ο Carlos του απαντάει θετικά!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η νέα καμπάνια NESCAFÉ® Frappé είναι τόσο απολαυστική όσο και το να είσαι ο εαυτός σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET