ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ

Το σπίτι του Άι Βασίλη στο Ροβανιέμι προσφέρεται για τσάμπα διαμονή, δε χάνεται αυτό!

Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο! 😭

Το xmas spirit μας έχει κατακλύσει και ψάχνουμε να περάσουμε αυτές τις μέρες με τον πιο χριστουγεννιάτικο τρόπο. Υπάρχει κάτι που να ξεπερνάει την εμπειρία ενός ταξιδιού στο Ροβανιέμι, aka το og χωριό του Άι Βασίλη στη Φινλανδία; Βασικά ναι. Ένα ταξίδι στο Ροβανιέμι και διαμονή στο σπίτι του Άι Βασίλη!

Κι επειδή Χριστούγεννα είναι – εποχή των δώρων δηλαδή – το once in a lifetime experience προσφέρεται δωρεάν, αρκεί να είσαι γρήγορ@ στην αίτηση. Not to sound dramatic, αλλά απόψε μπορεί να θυσιαστεί ο ύπνος σου. 

Παίρνοντας όμως τα πράγματα από την αρχή, ο πιο διάσημος για την εποχή προορισμός, ο οποίος εκτός από επισκέπτες δέχεται και χιλιάδες γράμματα κάθε χρόνο, προσφέρει 3 διανυκτερεύσεις (18 Δεκεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου) με τη μία εξ αυτών στην καμπίνα του Santa Claus, παραδοσιακό φινλανδικό φαγητό, χαλάρωση σε σάουνα, ακόμα και ταξίδι για να δεις το Βόρειο Σέλας.

Photo: Samir Zarrouck/Airbnb

Το μόνο που έχεις να κάνεις ανταποδοτικά είναι να διαβάσεις μαζί με τον/τους φίλο/φίλους σου που θα ταξιδέψετε ως εκεί, μερικά από τα γράμματα που έχουν καταφθάσει στο ταχυδρομείο του Βόρειου Πόλου.

Όπως σημειώνεται, η διαμονή στο σπίτι του γενειοφόρου γέρου αφορά μόνο το ένα βράδυ. Τα υπόλοιπα δύο θα τα περάσεις σε ένα κοντινό Airbnb, επίσης τσάμπα προφανώς. Εκεί που θα πρέπει να σκάσεις τα δικά σου λεφτά ωστόσο, είναι στα αεροπορικά εισιτήρια, που τελευταία στιγμή σίγουρα θα είναι τσιμπημένα. Και πάλι, το ταξίδι συμφέρει.

Photo: Samir Zarrouck/Airbnb
Photo: Samir Zarrouck/Airbnb

Μόλις ξεμπερδέψεις με το task που θα σου ανατεθεί, θα απολαύσεις πλήθος δραστηριοτήτων, έχοντας ως οικοδεσπότη ένα ξωτικό που θα φροντίσει να κάνει αξέχαστη την επίσκεψή σου.

Photo: Samir Zarrouck/Airbnb
Photo: Samir Zarrouck/Airbnb

Πρόκειται για την πιο χριστουγεννιάτικη εμπειρία που μπορεί να ζήσει κανείς, οπότε αξίζει να βάλεις τα δυνατά σου για να τη διεκδικήσεις. Οι αιτήσεις ανοίγουν αύριο, 11 Δεκεμβρίου, στις 12 μ.μ ώρα ανατολικής Ευρώπης, όπως αναφέρει στη σελίδα του Airbnb (μπες εδώ).

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Η Apple TV+ χαρίζει 2 μήνες δωρεάν, με αφορμή το νέο ντοκιμαντέρ του Messi!

BINGE WATCHING

Χάρι Πότερ: Βγήκε ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας σειράς, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα!

Μουσική

Eurovision: Στις 7 Μαρτίου θα ακούσουμε για πρώτη φορά το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι!

Τιβί

13 «ενήλικα» αστεία στον Μπομπ Σφουγγαράκη που καταλάβαμε όταν ήταν πια αργά! 

BINGE WATCHING

‘The Gentlemen’: Το νέο τρέιλερ της σειράς του Guy Ritchie έχει βία, κλάση και badass Theo James!

EVENTS

Eject Festival: Οι Måneskin έρχονται Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι, τσιρίξτε ελεύθερα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET