ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Sparks by GloVo | Μία εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσει κανένας νέος!

Η 3ήμερη εκδήλωση εθελοντισμού της GloVo – Global Volunteers’ Platform, «Sparks by GloVo» πραγματοποιείται φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά, με τίτλο “Light the dark!”. Στις 3-5 Δεκεμβρίου 2015, το Six d.o.g.s θα γεμίσει από εθελοντές της GloVo, παλιούς και νέους, για τρεις μέρες γεμάτες ομιλίες, workshops και, φυσικά, εθελοντικές δράσεις. Με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου, […]

Neopolis Team

17 Νοεμβρίου, 2015

Η 3ήμερη εκδήλωση εθελοντισμού της GloVo – Global Volunteers’ Platform, «Sparks by GloVo» πραγματοποιείται φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά, με τίτλο “Light the dark!”.

Στις 3-5 Δεκεμβρίου 2015, το Six d.o.g.s θα γεμίσει από εθελοντές της GloVo, παλιούς και νέους, για τρεις μέρες γεμάτες ομιλίες, workshops και, φυσικά, εθελοντικές δράσεις. Με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία, αλλά και την 5η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντισμού, η εκδήλωση έχει φέτος τον τίτλο “Light the Dark!”.

Σε μία εποχή σκοτεινή, που οι περισσότεροι άνθρωποι καθημερινά αντιμετωπίζουν δυσκολίες, ο εθελοντισμός και η προσφορά είναι εδώ για να δώσουν φως. Όλοι μαζί, μπορούμε να αντιδράσουμε, να επέμβουμε και να δώσουμε όλη μας την ενέργεια στο να κάνουμε τη διαφορά, να βοηθήσουμε, να παρασύρουμε τον κόσμο στην προσπάθειά μας, να εμπνεύσουμε και να εμπνευστούμε, κάνοντας αυτό το 3ήμερο την αρχή μιας πιο φωτεινής κοινωνίας.

Εδώ μπορείς να δεις όλα όσα συνέβησαν τα δύο προηγούμενα χρόνια, αλλά και να γνωρίσεις το έργο της GloVo στο σύνολό του, μέσα από πληθώρα φωτογραφιών!

Αν θέλεις να μάθεις ακόμα περισσότερα, να συμμετάσχεις και να γίνεις κομμάτι αυτής της προσπάθειας, δήλωσε τώρα συμμετοχή εδώ!

Για οποιαδήποτε απορία, μπορείς να επικοινωνήσεις με την GloVo απευθείας, στο [email protected].

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία 17/4: Πώς θα κινηθούν Μετρό, ΗΣΑΠ, Προαστιακός, Τραμ – Στάση εργασίας τα λεωφορεία!