Τιβί

Ο Χάρος βγήκε παγανιά | Ο νέος παίκτης του Survivor έκανε το Twitter να δώσει ρεσιτάλ!

Το χθεσινό επεισόδιο στο Survivor είχε λίγο απ’όλα ξανά. Η μεγάλη έκπληξη όμως αφορούσε τους νέους παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι έτοιμοι να τα δώσουν όλα. Και μπορεί να είχαμε ακούσει για ονόματα όπως αυτά της Νικολέτας Καρρά και του Ιβάν Σβιτάιλο, ωστόσο και οι δύο αρνήθηκαν τελικά εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η παραγωγή έβαλε […]

Δήμητρα Πραντάλου

19 Μαρτίου, 2018

Το χθεσινό επεισόδιο στο Survivor είχε λίγο απ’όλα ξανά. Η μεγάλη έκπληξη όμως αφορούσε τους νέους παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι έτοιμοι να τα δώσουν όλα. Και μπορεί να είχαμε ακούσει για ονόματα όπως αυτά της Νικολέτας Καρρά και του Ιβάν Σβιτάιλο, ωστόσο και οι δύο αρνήθηκαν τελικά εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η παραγωγή έβαλε μέσα έξι νέους και ξεκούραστους παίκτες προκειμένου να βοηθήσουν Διάσημους και Μαχητές να ανακάμψουν, γιατί μεταξύ μας οι περισσότεροι παίκτες έχουν μείνει πετσί και κόκαλο.

Μετά το τέλος του πρώτου αγωνίσματος με έπαθλο τα στρώματα και ένα πρωινό στο κρεβάτι, οι Διάσημοι που ήταν και οι νικητές, κλήθηκαν να διαλέξουν ανάμεσα στους έξι παίκτες, τους τρεις που επιθυμούσαν να μπουν στην ομάδα τους. Εκείνοι που προστέθηκαν ήταν ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, η Εύη Σκαρώνη και η Εύη Σαλταφερίδου.

Συνολικά, οι έξι παίκτες είναι οι εξής:

  • Μαρία Πανταζή, παγκόσμια πρωταθλήτρια kick boxing
  • Εύη Σκαρώνη, personal trainer
  • Φελίσια Τσαλαπάτη, δημοσιογράφος
  • Εύη Σαλταφερίδου, γυμνάστρια
  • Σώζων Παλαίστρος Χάρος, προπονητής χόκεϊ επί χόρτου
  • Πάνος Θεοδώρου, δημιουργός αθλητικών προγραμμάτων.

Θέλω όμως να σταθώ στον Σώζων Παλαίστρο Χάρο, ο οποίος έκανε χθες το ντεμπούτο του στο δεύτερο αγώνισμα με έπαθλο τα σουτζουκάκια και έφερε μαζί με τον Γιάννη Τσίλη τη νίκη στην ομάδα των Διασήμων.

Ο Χάρος φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος για κανέλο λόγο και καμία αιτία. Στο twitter δε, οι χρήστες ήταν για ακόμη μια φορά απολαυστικοί μιας και πρόσφερε ρεσιτάλ γέλιου.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα και τα μοιραζόμαστε μαζί σας:

https://twitter.com/onyx79/status/975500941842632704

https://twitter.com/Exe_Cute_Me/status/975491017796407297

FUN ZONE

EVENTS

Τι μοναδικό θα δούμε στο MAIN STAGE του φετινού PRIMER MUSIC FESTIVAL!

EVENTS

Το Colourday Festival έρχεται την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για να μας γεμίσει χρώμα!

BINGE WATCHING

Με νέα ταινία «Ψάχνοντας το Νέμο» θέλει να επιστρέψει η Pixar, το inner child μας χοροπηδάει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET