ΕΛΛΑΔΑ

«Σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ έξω απ’ τα Πανεπιστήμια για τα ναρκωτικά, λέτε να γίνονται πραγματάκια;

Επιχείρηση για την καταπολέμηση της άθλιας κατάστασης που επικρατεί έξω από τις Πανεπιστημιακές σχολές, πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, τη Δευτέρα. Αυτό δηλαδή που έπρεπε να γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό.  Τέλος πάντων ας κρατήσουμε τη θετική πλευρά του πράγματος, μιας και κλιμάκια αστυνομικών έκαναν ελέγχους στις περιοχές πέριξ της Νομικής […]

Neopolis Team

7 Αυγούστου, 2019

Επιχείρηση για την καταπολέμηση της άθλιας κατάστασης που επικρατεί έξω από τις Πανεπιστημιακές σχολές, πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, τη Δευτέρα. Αυτό δηλαδή που έπρεπε να γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό. 

Τέλος πάντων ας κρατήσουμε τη θετική πλευρά του πράγματος, μιας και κλιμάκια αστυνομικών έκαναν ελέγχους στις περιοχές πέριξ της Νομικής Σχολής, του Πνευματικού Κέντρου, του Οικονομικού Πανεπιστημίου, της Πλατείας Ομονοίας, της Βαρβακείου Αγοράς και της Πλατείας Θεάτρου.

Συνολικά ελέγχθηκαν 103 άτομα και προσήχθησαν 16, εκ των οποίων δύο συνελήφθησαν για αγορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε, η δράση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού, της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, με στόχο την αντιμετώπιση της μικροδιακίνησης ναρκωτικών σε δημόσιους χώρους, αλλά και για να εμποδίσει τη δημιουργία εστιών συγκέντρωσης χρηστών ναρκωτικών σε περιοχές του κέντρου της πρωτεύουσας.

Ας γίνει η αρχή και ας καθαρίσουν επιτέλους οι χώροι έξω από τα Πανεπιστήμια…

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη γνωστός τράπερ που έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές, για κατοχή μαχαιριού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 ΕΠΑΛ: Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα – Τα θέματα και οι απαντήσεις!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Τελευταίο τσεκ πριν τις Πανελλήνιες – Τι επιτρέπεται και τι όχι να έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι!

ΕΛΛΑΔΑ

Μαθήτριες τηλεφωνούν στη Ζωή για την Τράπεζα Θεμάτων, τους απαντάει κανονικά!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

12χρονος τελειώνει το πανεπιστήμιο με 5 πτυχία και γράφει ιστορία ως ο νεότερος απόφοιτος!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Φοιτήτρια γέννησε και την επόμενη μέρα πήγε στην ορκωμοσία της, της βγάζουμε το καπέλο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET