ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

10 σκέψεις που όλοι μας έχουμε κάνει μετά το σεξ και είναι απόλυτα φυσιολογικές!

Όταν έχεις την προστασία σου δεδομένη, το μεγαλύτερό σου πρόβλημα είναι αν έκλεισες το θερμοσίφωνα!

Νατάσσα Πιοτογιαννάκη

20 Ιανουαρίου, 2022

[sponsored]

Ενώ η πολυπόθητη φασούλα ολοκληρώνεται και η λογική λέει ότι έτσι ικανοποιημέν@ και ξεζουμισμέν@ όπως είσαι το μόνο που θες είναι να αδειάσεις εντελώς το κεφάλι σου και να απολαύσεις τη στιγμή, ξαφνικά το χαμόγελο παγώνει και οι σκέψεις… οργιάζουν! Από τα πιο σημαντικά μέχρι τα πιο άκυρα ερωτήματα, για έναν ανεξήγητο λόγο πρέπει να περάσουν όλα από το μυαλό σου εκείνη τη στιγμή και να σου κάνουν χαλάστρα. Γιατί πώς να χαλαρώσεις αν δεν σκεφτείς τα τάπερ της μάνας σου;

https://www.instagram.com/p/CY3iORvsiJe/

Εκεί λοιπόν που όλοι ασχολούνται με την προετοιμασία και δίνουν συμβουλές για το τι πρέπει να συμβεί κατά τη διάρκεια, το DUO μάς νιώθει και ρίχνει φως στις σκέψεις που ακολουθούν μετά το σεξ, τη στιγμή που έχει ολοκληρώσει την αποστολή του και δε σε προβληματίζουν έγνοιες όπως μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ή αν κόλλησες κάποιο ΣΜΝ, που μεταξύ μας είναι και οι πιο σοβαρές.

Ποιες είναι όμως εκείνες οι στάνταρ σκέψεις που όλοι έχουμε κάνει after sex και είναι πέρα για πέρα φυσιολογικές;

1

Από τις πιο στάνταρ σκέψεις που κάνουμε με το που τελειώνει η όλη φασούλα κι από τις πρώτες που μας έρχονται στο μυαλό, αφού ξαφνικά μας πιάνουν οι ανασφάλειες. Κοιτάς δεξιά, κοιτάς αριστερά, ευχόμεν@ να μην είναι κάπου πολύ μακριά και πρέπει να κάνεις γυμν@ την όλη διαδρομή, ή ακόμα χειρότερα, να ψάχνεις κάτω από το κρεβάτι και τους καναπέδες. Εν τω μεταξύ, πριν λίγα λεπτά το άτομο το οποίο τώρα ντρέπεσαι σε έβλεπε… τσιτσίδι! #καμίαλογική

2

Τι πιο φυσιολογικό από αυτό; Και μάλιστα το να πας τουαλέτα μετά την πράξη είναι κι απαραίτητο για την υγεία σου (ε μην πάθεις και καμία ουρολοίμωξη). Παρόλα αυτά, όταν δε βρίσκεσαι στο δικό σου χώρο αλλά στο σπίτι του αισθήματος, δυσκολεύουν κάπως τα πράγματα. Σκέψεις όπως «Πωπω, τώρα αν πάω τουαλέτα θα ακουστεί…», «Κι αν σιχαίνεται να μου δώσει τις πετσέτες του/της;», «Δεν ξέρω καν πώς να του/της το πω» βασανίζουν το μυαλό σου όσο προσπαθείς να κρατηθείς. Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις. Είναι ανθρώπινο και θα το καταλάβει και ο/η άλλος/η!

3

Ναι καλησπέρα! Την περίμενες αυτή τη σκέψη εξαρχής, παραδέξου το! Αντικειμενικά τώρα, ποιος δεν το αναρωτιέται αυτό; Ποιος είναι τόσο σίγουρος για την επίδοσή του και τόσο βέβαιος για τα κουμπιά του άλλου; Κανείς, ποτέ και πουθενά! Είναι ο πιο φυσιολογικός προβληματισμός που μπορείς να έχεις μετά το σεξ, so deal with it. Μεταξύ μας, αν ο άλλος δε θέλει να σου πει την αλήθεια, δε θα τη μάθεις και ποτέ. Οπότε, προσπάθησε απλά κάθε φορά να βάζεις τα δυνατά σου για να το ευχαριστιέστε και οι δύο. Κι αν ποτέ έρθει κάποια οδηγία, να την αποδεχτείς θερμά!

4

Ωραία… έγινε αυτό που έγινε, τελειώσατε, περάσατε καλά… και τώρα;;; Ποιος από τους δύο θα κάνει την αρχή για να ξεκαθαρίσει τι έχετε ή τι δεν έχετε; Μια απορία που σκάει πάντα #aftersex και μας τρώει το μυαλό. Κι ενώ από τη μία λέμε ότι είμαστε μεγάλα παιδιά και ότι αυτά τα θέματα θέλουν ειλικρίνεια και συζήτηση, το κοκομπλόκο έρχεται πάντα τη στιγμή που δεν πρέπει! Παρόλα αυτά, θα πρότεινα να πάρεις τη θάρρητα και να ανοίξεις εσύ το θέμα. Και στην τελική, ποιο το κακό στο να θες να είσαι ξεκάθαρ@ και ντόμπρ@;

5

Δε λένε τυχαία ότι το σεξ είναι κι αυτό ένα είδος γυμναστικής! Και όπως συμβαίνει μετά από κάθε προπόνηση, σου ανοίγει η όρεξη και οι λιγούρες σου χτυπάνε την πόρτα. Το μόνο που μπορείς να σκεφτείς είναι με τι θα γέμιζες την κοιλίτσα σου, ενώ από μέσα σου παρακαλάς να ρωτήσει πρώτα ο άλλος/η άλλη αν θα φάτε κάτι για να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Μεταξύ μας πάντως, μια γλυκιά κρεπούλα, έτσι γεμάτη, είναι ό,τι πρέπει για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το sex session σας.

6

Αλήθεια τώρα, ξεκινάς ένα κουκλάκι ζωγραφιστό και καταλήγεις σαν τις ζωγραφιές που κάναμε στο δημοτικό όταν έβγαινε ο μαρκαδόρος έξω από το περίγραμμα. Υπάρχει κάποιο ειδικό προϊόν που να κρατάει τα μαλλιά άθικτα στην όλη φασούλα και κυρίως να ΜΗ λαδώνουν; Και γενικά, να το φτιάχνουμε ή όχι το μαλλί πριν το σεξ; Ήρεμα ρωτάω!

7

Η σωστή η ανασφάλεια για το σώμα μας, έρχεται right after sex. Τη στιγμή που είσαι εντελώς γυμν@ και ο άλλος μπορεί να μελετήσει κάθε εκατοστό του κορμιού σου. Η αλήθεια είναι πως εδώ τα στερεότυπα της αψεγάδιαστης εικόνας έχουν κάνει τη δουλίτσα τους ώστε να μας προκαλούν ένα παραπάνω στρες, την ίδια ώρα που πρέπει να νιώθουμε τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ευτυχώς όμως πλέον καταρρίπτονται. Βέβαια μέχρι να διανύσουμε το δρόμο της αποδοχής του εαυτού μας, κάτι τέτοια βάσανα θα μας ταλαιπωρούν κάθε φορά που θα τελειώνει η πράξη.

8

Γιατί αν δε δημιουργήσεις ένα έξτρα άγχος στον εαυτό σου την ώρα που προσπαθείς να διαχειριστείς όλες τις υπόλοιπες σκέψεις και μάλιστα μετά το σεξ, τότε πότε; Στο εντελώς άκυρο θα αναρωτηθείς αν κλείδωσες το σπίτι, αν έκλεισες την ισιωτική, αν επιτρεπόταν εκεί που πάρκαρες... Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη εξήγηση γιατί τρώμε τέτοιο σκάλωμα τη δεδομένη στιγμή, παρόλα αυτά, επειδή συμβαίνει στους περισσότερους, εμείς θα πούμε ότι είναι απολύτως φυσιολογικό (έτσι μας συμφέρει κιόλας). 

9

Φτάνει λοιπόν η στιγμή του ύπνου. Από τη μία σκέφτεσαι πως αν κοιμηθείς εκεί, ίσως σημαίνει ότι το βλέπεις πιο σοβαρά, ενώ από την άλλη λες ότι πρέπει να στο προτείνει ο/η άλλος/η ώστε να δεχτείς ή όχι. Στην πραγματικότητα όμως, θες απλά να πας σπίτι σου για να έχεις το χώρο σου. Να ξαπλώσεις στο κρεβατάκι σου, να ξυπνήσεις το πρωί με την ησυχία σου και γενικά μοναξιά μου όλα, μοναξιά μου τίποτα! Δε σημαίνει απαραίτητα ότι δεν πέρασες ωραία, αλλά σαν το κρεβάτι σου δεν έχει!

10

Ας σηκώσει το χέρι του όποιος βαριέται όσο τίποτα άλλο να αλλάζει σεντόνια! Αντικειμενικά τώρα, μιλάμε για αγγαρεία, πόσο μάλλον μετά από μία άκρως απολαυστική στιγμή, ωστόσο είναι κάτι που πρέπει να γίνει. Με τα διάφορα σωματικά υγρά και τον ιδρώτα all over the place, δεν είναι κι ό,τι πιο tempting να κοιμηθείς σ’ αυτά τα σεντόνια. Χαλάλι όμως, μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει.

Προφανώς και δεν είμαι μες στο μυαλό σου, απλά τα ίδια περνάμε όλοι. Από τη στιγμή που έχουμε σύμμαχο το DUO και δε χρειάζεται να ανησυχούμε για την προστασία μας, το μυαλό έχει το ελεύθερο να χαθεί στις σκέψεις του ακόμη κι αν κάποιες από αυτές δεν είναι της παρούσης, αλλά… it is what it is!

OUR20s

DIGITAL

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κάνει guest εμφάνιση στο Columbia University για να διδάξει έντεχνο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET