ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Single Life | Τι είναι αυτό που μας «χαλάει» περισσότερο όταν δεν έχουμε σχέση;

Γράφει η Χρίστα Χατζηγεωργίου από το Y-olo.gr Είτε χώρισες πρόσφατα, είτε δεν μπήκες ποτέ σε σοβαρή σχέση, είτε δεν έχεις βρει ακόμη τον ένα και μοναδικό …θα δεις ότι η single ζωή πολλές φορές μπορεί να είναι αρκετά σκληρή μαζί σου. Όχι τόσο επειδή σου λείπει αυτή η αγκαλιά όταν γυρνάς πτώμα από τη δουλειά […]

Neopolis Team

2 Νοεμβρίου, 2014

Γράφει η Χρίστα Χατζηγεωργίου από το Y-olo.gr
Είτε χώρισες πρόσφατα, είτε δεν μπήκες ποτέ σε σοβαρή σχέση, είτε δεν έχεις βρει ακόμη τον ένα και μοναδικό …θα δεις ότι η single ζωή πολλές φορές μπορεί να είναι αρκετά σκληρή μαζί σου. Όχι τόσο επειδή σου λείπει αυτή η αγκαλιά όταν γυρνάς πτώμα από τη δουλειά ή όταν έχεις άδεια και θες να την περάσεις με τον καλό σου σε εκδρομή στο Ναύπλιο – αλλά κοίτα να δεις, δεν έχεις αγόρι, πόσο κρίμα. Πολλές φορές νιώθουμε άσχημα όταν δεν έχουμε σχέση όχι επειδή λείπει απαραίτητα από τη ζωή μας, αλλά επειδή αυτό μας επιβάλλει το κοινωνικό status. Έλα μη γελάς, σοβαρά μιλάω. Πριν από δυο καλοκαίρια δεν ξέμεινες στην Αθήνα επειδή όλες σου οι φίλες πήγαν διακοπές με τ’ αγόρια σου ενώ εσύ δεν είχες; Ήταν καμία ελεύθερη την Πρωτοχρονιά να παρτάρει μαζί σου; Για να μη μιλήσω για τα Σάββατα, που όλες προτιμούν ταινία, κουβέρτα και ποπ κορν στον καναπέ με το αγόρι τους – και καλά κάνουν τα κορίτσια δηλαδή – οπότε αναγκαστικά λιώνεις κι εσύ στις σειρές και στις πάστες φράουλα – σοκολάτα.

Να σε προειδοποιήσω για κάτι άλλο, μόλις ερωτευτείς και μπεις σε σχέση, τότε θα τύχει να χωρίσουν όλες οι φίλες σου – ο κανόνας της single φίλης είναι αυτός. Αν ονειρεύτηκες ότι θα βγαίνατε ζευγάρια, έπεσες έξω. Αλήθεια τώρα, τί σε χαλάει πιο πολύ όταν είσαι single;

 

1. Οι ταίνιες και τα τραγούδια που μιλούν για αγάπη. Δεν έχεις κανέναν να σκεφτείς βλέποντας τη σκηνή με το παθιασμένο φιλί, ούτε κάποιον να του αφιερώσεις εκείνο το τραγούδι που μιλάει για έρωτα, πάθος και τα σχετικά. Μέχρι να βρεις αγόρι, μπορείς να τα αφιερώνεις όλα στον Bradley Cooper, στον δανείζω άμα λάχει.

single1

2. Ζευγαροέξοδοι, επέτειοι, αρραβώνες, γάμοι. Σαν μια θηλιά που ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά μέχρι να σε πνίξει η άτιμη. Βαρέθηκα τις εξόδους με τα ζευγάρια στις single φάσεις της ζωής μου, που όλες κάθονταν δίπλα στο αγόρι τους, θα φιλιόντουσαν που και που, θα ήταν αγκαλιά, θα μοιράζονταν και το σαλατικό τους και όλα τέλεια. Εγώ το πολύ πολύ να έτρωγα μια πιατάρα μόνη μου, να γυρνούσα πάλι μόνη μου σπίτι, να χάζευα στο κινητό όσο οι άλλοι σαλιάριζαν και να έπαιζα νευρικά με τα μαλλιά μου σε κάθε αγκαλιά τους. Τα ζευγάρια είναι πολλά, είναι απειλητικά και ζουν ανάμεσα μας, ν’ αγιάσεις δεν μπορείς.

single2

3. Λίιιιγο τα social media. Έχεις την καθεμία εκεί πέρα να σελφάρει με το αγόρι της, να φιλιούνται, να ανεβάζει με καμάρι τα δώρα που της πήρε, να γεμίζει σάλια όλο το instagram. Από τη μία την κοροϊδεύεις, από την άλλη θα ήθελες να είσαι και λίγο στη θέση της – κι ας μην τα ζούσες όλα τόσο διαδικτυακά, αλλά να τα ζούσες.

single3

4. Η μαμά σου που πάει να σε ψαρέψει στην πρώτη ευκαιρία. Θέλει να ξέρει ότι είσαι σε καλά χέρια όταν βγαίνεις, ότι είσαι καλά στα συναισθηματικά σου, ότι έχεις βρει ένα καλό παιδί για να σοβαρευτείς – τι λες ρε μάνα! Ρωτάει τις φίλες σου μήπως τρέχει τίποτα που δεν της λες και θυμάται όλο τα αγόρια που σου άρεσαν από το νηπιαγωγείο και μετά τύπου ” Καλέ ο Γιωργάκης τι να κάνει; Που να χάθηκε αυτό το παιδί! Σ’ αυτά τα facebook που μιλάτε δεν τον έχεις βρει;”.

single4

 

* Φυσικά και δεν είναι με σειρά προτεραιότητας!

Αχ single κορίτσια εκεί έξω, κρατάτε γερά!

 

Πηγή: Y-olo.gr

OUR20s

DIGITAL

Η φοιτήτρια Σχολής Εμποροπλοιάρχων που έχει γίνει viral με την αγάπη της για τα πλοία!

DIGITAL

Οι 10 καλύτερες φοιτητικές στιγμές την εβδομάδα που μας πέρασε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET