ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Μιλάτε καθημερινά, αλλά δεν ξέρεις τι θέλει; 10 σημάδια που μαρτυρούν ότι δεν σε βλέπει σοβαρά!

Είστε στο στάδιο της ανταλλαγής μηνυμάτων. Όλα φαντάζουν υπέροχα για σένα. Είσαι γεμάτη ενθουσιασμό, φαντασιώνεσαι τις πιθανότητες αυτής της νέας «σχέσης» και γενικότερα πετάς την σκούφια σου κάθε φορά που δέχεσαι μήνυμά του. Βέβαια από μεριάς του δεν υπάρχει και τόσος ενθουσιασμός. Είναι σχετικά απόμακρος, δεν μπορείς να κάνεις σχέδια μαζί του κι ακόμα κι […]

Είστε στο στάδιο της ανταλλαγής μηνυμάτων. Όλα φαντάζουν υπέροχα για σένα. Είσαι γεμάτη ενθουσιασμό, φαντασιώνεσαι τις πιθανότητες αυτής της νέας «σχέσης» και γενικότερα πετάς την σκούφια σου κάθε φορά που δέχεσαι μήνυμά του. Βέβαια από μεριάς του δεν υπάρχει και τόσος ενθουσιασμός. Είναι σχετικά απόμακρος, δεν μπορείς να κάνεις σχέδια μαζί του κι ακόμα κι όταν σε ακυρώνει για να βγει με τους φίλους του, δεν έχεις δει ποτέ κανέναν από αυτούς. Ακόμα δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι μάλλον δεν σε βλέπει και τόσο σοβαρά;

Όσο κι αν δεν θέλω να σε απογοητεύσω φίλη μου, τα παρακάτω σημάδια θα σε πείσουν πως είναι φως φανάρι ότι δεν θέλει κάτι περισσότερο από εσένα:

1. Πρακτικά, δεν είναι ακόμη ελεύθερος

Μπορεί να είναι στα χωρίσματα (έτσι σου λέει τουλάχιστον), αλλά και πάλι κι εσύ τι φάση; Και μόνο από γυναικεία αλληλεγγύη προς την κοπέλα του, θα έπρεπε να έχεις σταματήσει να του μιλάς χθες κιόλας.

2. Σου λέει ότι δεν είναι έτοιμος για κάτι σοβαρό

Κάποιες φορές αυτό είναι άξιο θαυμασμού βέβαια. Τουλάχιστον είναι ειλικρινής μαζί σου και σου ξεκαθαρίζει τη θέση του για να ξέρεις κι εσύ πως να πορευτείς. Αν όμως, συμπεριφέρεται λες κι έχετε κάτι παραπάνω, αλλά αποφεύγει να βάλει την «ταμπέλα» απλά σε καθοδηγεί όπου θέλει εκείνος.

3. Κάνει ώρες να απαντήσει στα μηνύματά σου

Δεν είναι κι έγκλημα καθώς μπορεί να είναι όντως απασχολημένος με κάτι άλλο. Αν όμως βλέπεις να είναι ενεργός στα κοινωνικά δίκτυα και να μη σου απαντάει, ή κόψε του το κεφάλι ή κόψε το γενικά μαζί του!

4. Ασχολείται συνέχεια με το κινητό του, όσο είστε έξω

Πολύ κακό. Αγενές απέναντι σε εσένα καταρχήν και πολύ ύπουλο επίσης. Ποιος σου εγγυάται ότι δε μιλάει με άλλες ταυτόχρονα;

5. Δε βγαίνετε πραγματικά ραντεβού μαζί

Αν το περισσότερο καιρό μιλάτε μόνο μέσω μηνυμάτων, τι είδους σχέση είναι αυτή; Αν δεν βγείτε έξω για φαγητό/καφέ σαν άνθρωποι να μιλήσετε και να αποκτήσετε επαφή, το πράγμα απλά δεν θα κυλήσει και θα παραμείνει στάσιμο.

6. Δεν τον έχεις δει με το φως της μέρας

Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο… Αν βρίσκεστε μόνο βράδυ και δεν έχετε βγει ποτέ έξω δημόσια στη διάρκεια της ημέρας θα πρέπει να γίνεις λίγο πιο καχύποπτη. Μήπως θέλει να κρύψει κάτι; Μήπως σε θέλει μόνο για ξεπέτα; Ξεκαθάρισέ το.

7. Σου λέει ότι απλά είναι κακός στο να κάνει σχέση

Είναι το ευκολάκι που λέει ο καθένας για να αποφύγει τη δύσκολη κατάσταση και μουρμούρα του άλλου. Σου το πλασάρει έτσι ώστε να σου βγει η ιδέα της σχέσης από το μυαλό και να συμβιβαστείς με κάτι χαλαρό και μη δεσμευτικό μαζί του.

8. Από την άλλη, εκείνος είναι ικανοποιημένος με ό,τι κι αν έχετε, γιατί να μην είσαι κι εσύ;

Δεν υπάρχουν όρια, κανόνες και δεσμεύσεις. Τι ακριβώς δε σου αρέσει σε αυτό; Απόλαυσέ το κι όσο διαρκέσει. Εκμεταλλεύσου τον εξίσου μέχρι εκεί που πάει.

 

OUR20s

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

DIGITAL

Οι AI ελληνικές παρωδίες του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET