fbpx

8 σημάδια ότι ένας άντρας σε έχει friendzoned και δεν έχεις πάρει πρέφα!


Έως τώρα έχουμε συνηθίσει οι γυναίκες να βάζουν σε friendzone τους άντρες κι όχι το αντίστροφο. Έλα όμως που και οι άντρες αντίστοιχα δε βλέπουν όλες τις κοπέλες ως μελλοντικά γκομενάκια. Είναι κάτι τέτοιες περιπτώσεις σαν κι αυτές, που σε κάνουν να αναρωτιέσαι μήπως και όντως υπάρχει πραγματική φιλία ανάμεσα στα δύο φύλα. Μετά βέβαια συνέρχεσαι, γιατί κάτι τέτοιο δεν υφίσταται.

Εσένα σου αρέσει ξεκάθαρα, εκείνος όμως σου δείχνει με τον τρόπο του ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτε παραπάνω μεταξύ σας. Θέλει να μείνετε φίλοι προφανώς. Για το γεγονός ότι τρως ακυράκι δεν πρέπει να τρελαίνεσαι, άλλωστε υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Αν όμως δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι παίζει και εξακολουθείς να ελπίζεις, ίσως πρέπει να ρίξεις μία ματιά στα παρακάτω σημάδια που μαρτυρούν ότι ένας άντρας σε βλέπει φιλικά και όχι ερωτικά, όπως θα ήθελες:

1. Μιλάτε, μιλάτε και… τίποτα δε λέτε

Μπορεί να συζητάτε με τις ώρες για πάρα πολλά πράγματα, εκτός από εκείνα που πραγματικά ενδιαφέρουν εσένα. Το πώς δηλαδή θα πάτε ένα βήμα παρακάτω την επιθυμία σου να κάνετε σχέση ή τέλος πάντων τι αισθήματα τρέφει ο ένας για τον άλλον. Άμα μιλάτε για οτιδήποτε σας αφορά και σας συμβαίνει, αλλά η κουβέντα ποτέ δεν πηγαίνει στο ερωτικό, σας λες και… φιλαράκια. Αν μάλιστα μοιράζεται μαζί σου εμπειρίες του από γκομενάκια, το μόνο που σου λείπει είναι μια σφραγίδα στο μέτωπο που να γράφει friendzone!

2. Δεν έχετε βγει ποτέ οι δυο σας μόνοι

Δεν έχετε βγει ποτέ ένα πραγματικό ραντεβού. Είστε διαρκώς με παρέα. Κάθε φορά που σε προσκαλεί κάπου, περιτριγυρίζεστε και από άλλους φίλους σας που εσύ φυσικά δε θα ήθελες να υπάρχουν εκείνη την στιγμή, αλλά πού τέτοια τύχη! Όταν δε, του προτείνεις να κάνετε κάτι μαζί, εκείνος πάντα σε ρωτάει αν μπορεί να φέρει μαζί τον/την τάδε και σου καταστρέφει κάθε προσδοκία για ξεμονάχιασμα.

3. Σε προσέχει σαν να είσαι η μικρή του αδερφή

Ουπς. Κακό. Είναι πολύ καλός, ευγενικός και προστατευτικός μαζί σου, αλλά όχι με τον τρόπο που εσύ θα επιθυμούσες. Με την πρώτη ευκαιρία σου λέει ότι θα «κανόνιζε» οποιονδήποτε σε ενοχλήσει ή σου κάνει κακό γιατί σε νιώθει σαν… μικρή του αδερφή και θέλει να είσαι καλά. ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ;!

4. Σου ζητάει να του κάνεις κατάσταση με φίλες σου

Το συγκεκριμένο πονάει πολύ. Πώς ακριβώς να κάνεις πάσα σε κάποια από τις φίλες σου, έναν άνθρωπο που θα ήθελες να κρατήσεις για τον εαυτό σου; Σου σπαράζει η καρδιά. Λογικό. Άσε που ζηλεύεις κιόλας. Ε, τι να κάνεις ακριβώς όταν λέει ότι θα εμπ1 σε όλη την κοριτσοπαρέα σου; Του σκας χαστούκι, ναι ή ου;

5. Έχεις γνωρίσει την κοπέλα του

Εδώ τι να σου πω. Θα σε προτρέψω να μη γίνεις το τρίτο πρόσωπο σ’ αυτήν τη σχέση. Ακόμα κι αν έχεις τσιμπηθεί μαζί του, σεβάσου τη φιλία σας και το γεγονός ότι είναι σε σχέση και κάνε στην άκρη. Θα είναι η καλύτερη επιλογή και για τους δύο. Επίσης, μην έχεις πολλά πολλά με την κοπέλα του, παραμόνο τα τυπικά, έτσι θα αποφύγεις να πληγωθείς και να ακούς πράγματα που δε θα σου είναι ευχάριστα.

6. Δε ζηλεύει όταν φλερτάρεις με γκομενάκια

Ίσα – ίσα σε επικροτεί. Αν γούσταρε, θα είχε σκάσει από τη ζήλεια του και θα εκνευριζόταν με το να φλερτάρεις. Αντ’ αυτού, με την πρώτη ευκαιρία προσπαθεί να σου κάνει προξενιό με κάποιον από τους φίλους του που νομίζει ότι θα ταιριάζατε. Δεν τον νοιάζει ρε παιδί μου το ερωτικό μαζί σου και αυτό είναι ξεκάθαρο.

7. Δεν σε έχει καλέσει ποτέ να δείτε ταινία σπίτι του

Ε άμα δεν έχει κάνει και το κλασσικό των κλασσικών, είναι ολοφάνερο πως θέλει να κρατάει τις αποστάσεις του από εσένα. Αν ήθελε να σε κουτουπώσει, το πρώτο πράγμα που θα έκανε θα ήταν να σε προσκαλέσει σπίτι του, να κάνει ατμόσφαιρα και να σε ρίξει (άλλο που δε θα ήθελες). Το σπίτι του όμως, δεν το έχεις δει ούτε με κυάλια. Ε, δε σου λέει κάτι αυτό;

8. Έχετε κάνει σεξ αλλά…

Εδώ δεν μπορούμε να πούμε και πολλά. Όπως κι αν το κάνεις, το σεξ είναι το παν. Αν δεν τα βρήκατε λοιπόν σ’ αυτόν τον τομέα και η εμπειρία του μαζί σου δεν ήταν και η καλύτερη και σου το έχει εξηγήσει, τότε μην περιμένεις κάτι. Κάνατε σεξ, δεν ταιριάξατε και δεν μπορεί να σε δει πλέον ερωτικά. Ή θα δεχτείς την φιλία του ή θα απομακρυνθείς από αυτόν.

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET