ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

10 σημάδια που αποδεικνύουν ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το αν σε κερατώνει ο σύντροφός σου!

Το να ανησυχείς ότι ο σύντροφος σου μπορεί να είναι άπιστος, δεν είναι κάτι το παράλογο. Ακόμα κι αν δεν έχεις την παραμικρή αφορμή κι η σχέση σας είναι υπέροχη, αυτού του είδους οι αμφιβολίες μπορούν να ξεπηδήσουν ανά πάσα στιγμή. Κι οι άνθρωποι μπορούν να απατήσουν για πάρα πολλούς λόγους. Επιπλέον, μπορεί να πληροί […]

Default avatar

Guest Author

9 Φεβρουαρίου, 2017

Το να ανησυχείς ότι ο σύντροφος σου μπορεί να είναι άπιστος, δεν είναι κάτι το παράλογο. Ακόμα κι αν δεν έχεις την παραμικρή αφορμή κι η σχέση σας είναι υπέροχη, αυτού του είδους οι αμφιβολίες μπορούν να ξεπηδήσουν ανά πάσα στιγμή. Κι οι άνθρωποι μπορούν να απατήσουν για πάρα πολλούς λόγους. Επιπλέον, μπορεί να πληροί όλα τα κριτήρια σου κι όμως παρόλα αυτά, να σε απατά.

Ωστόσο, αν αναγνωρίζεις τα παρακάτω σημάδια στον σύντροφο σου, τότε δεν έχεις λόγους ανησυχίας:

#1 Δεν είναι εγωιστής

Σε πολλές περιπτώσεις, το κέρατο είναι εγωιστικό. Αναλυτικότερα, αν ο σύντροφος σου είναι το είδος του άντρα που παρατάει τα πάντα ή ακυρώνει όλα του τα σχέδια όταν τον χρειάζεσαι, δεν είναι πιθανόν κι ο άντρας αυτός που θα σε πληγώσει απατώντας σε. Από την άλλη, ο εγωισμός δεν έχει σχέση με το αν φέρεται τρυφερά ή όχι. Μπορεί δηλαδή να είναι φιλικός και ευγενικός, όμως να είναι άπιστος, ενώ μπορεί να είναι στα α**δια του και να μην σταματάει να σε ειρωνεύεται και να είναι απόλυτα πιστός.

#2 Είναι αρκετά έμπιστος

Αν δεν έχει την τάση να λέει ψέματα ή να υπεκφεύγει καταστάσεις ή να κλείνεται στον εαυτό του για μέρες κάθε φορά που συμβαίνει κάτι, δεν είναι το είδος του άντρα που θα μπορούσε να κρατήσει μυστικό μια περιπετειούλα του. Ναι, θα μπορούσε επίσης να είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης όλων των εποχών, αλλά η πιθανότητα αυτή είναι πολύ μικρή.

#3 Δεν κρατάει μυστικά από εσένα

Αν τον έχεις πιάσει να σου κρύβει κάτι πολύ σοβαρό για τη ζωή του, όπως το ότι έχασε τη δουλειά του, κι όχι μόνο μια φορά, είναι πολύ πιθανό να «παραλείψει» και άλλα πράγματα όπως το κέρατο.

#4 Όσο απασχολημένος κι αν είναι, βρίσκει πάντα χρόνο για σένα

Μπορεί να πνίγεται στη δουλειά, να έχει οικογενειακά ζητήματα ή να θέλει να δει μπάλα αλλά θα βρει έστω και ένα τέταρτο να περάσει μαζί σου, να πάτε μια βόλτα ή να κάτσετε σε ένα παγκάκι να συζητήσετε. Όλα αυτά λοιπόν τον καθιστούν ανίκανο στην απιστία και εσένα πολύ ευτυχισμένη.

#5 Σου αναφέρει πολλές λεπτομέρειες από την καθημερινότητά του

Με το να σου πει ότι μία συμφοιτήτρια του τον ρώτησε αν θέλει καφέ ή μια πλάκα που έγινε στη δουλειά με κάποια συνάδελφο του, αυτό μπορεί να σε βάλει σε σκέψεις του τύπου: «Μήπως του την πέφτει;» ή «Μήπως του αρέσει αυτή;», ειδικά αν είσαι ζηλιάρα. Αυτό όμως που πρέπει γρήγορα να σου έρθει στο μυαλό, είναι ότι αν ήθελε να κάνει κάτι πονηρό πίσω από την πλάτη σου, δεν θα σου έλεγε τίποτα από αυτά. Όσο περισσότερο σε κρατάει ενήμερη για την προσωπική του ζωή, τόσο το καλύτερο. Την ίδια στιγμή, μη σε λούζει κρύος ιδρώτας αν δεν ξέρεις όλα τα ονόματα των συμφοιτητριών ή συναδέλφων του.

#6 Δεν έχει απατήσει ποτέ ξανά

Αν το δούμε και βάση λογικής, κάποιος που δεν έχει απατήσει στο παρελθόν, δεν θα το κάνει και τώρα. Αυτό δείχνει την πάστα του ανθρώπου και σίγουρα ένα άτομο που δεν εγκρίνει τέτοιες πράξεις, δεν αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη. Αν παρόλα αυτά ξέρεις παλιότερες κουτσουκέλες του, βλέπεις όμως πως μαζί σου είναι πολύ πιο τρυφερός και μαθαίνεις από φίλους και γνωστούς πως έχει αλλάξει, τότε δεν μένει παρά να τον εμπιστευτείς πως δεν θα στη φέρει.

#7 Δεν είσαι εσύ η ίδια άπιστη

Ο σοφός λαός λέει «Ό,τι δίνεις, παίρνεις σ’ αυτήν τη ζωή». Αν λοιπόν κι εσύ η ίδια δεν κεράτωνες, δεν κερατώνεις και δεν έχεις σκοπό να κερατώσεις, τότε κι εκείνος δεν πρόκειται να κάνει κάτι τέτοιο. Λαμβάνει το μήνυμα σου και δεν έχει σκοπό να σε χάσει από παροδικές και βιαστικές επιπολαιότητες.

#8 Δεν τον αγνοείς

Όλοι έχουμε δει τουλάχιστον μία ταινία που κάποιος απατάει τη σύντροφό του κι αναφέρει: «Με παραμελούσε» / «Δεν με κάλυπτε» / «Δεν ήταν πλέον εκεί για μένα». Με δικαιολογία ή όχι, το κέρατο παραμένει κέρατο. Αν περιορίζεις τον χρόνο και τον χώρο που του αφιερώνεις από την καθημερινότητά σου, τον κάνεις περισσότερο ευάλωτο και πιο πιθανό να απομακρυνθεί από εσένα. Από την άλλη, σε περίπτωση που τον βάζεις αρκετά ψηλά στη ζωή σου και του δείχνεις ότι τον νοιάζεσαι κι είναι στις προτεραιότητες σου, δεν έχεις να φοβάσαι κάτι.

#9 Δεν έχεις δει κανένα προειδοποιητικό σημάδι

Ενώ είναι πολύ πιθανό να μην έχεις παρά χαμπάρι πως έχεις να κάνεις με έναν άπιστο σύντροφο, πολλοί είναι οι άνθρωποι που ισχυρίζονται πως ήταν κάτι προφανές εκ των υστέρων. Όταν ένας άντρας λοιπόν δεν ενεργεί ύποπτα, δεν κρύβει το κινητό του, δεν φοβάται να στο δώσει ή γενικότερα να το αφήσει σε κοινή θέα, σημαίνει πως είναι καθαρός. Έχεις δίπλα σου έναν τέτοιον άνθρωπο κι ακόμη αναρωτιέσαι αν σε απατάει;

#10 Έχετε μία θερμή και υγιής σεξουαλική ζωή

Το σεξ είναι το Α και το Ω σε μία σχέση. Αν έχετε μία φυσιολογική και συνάμα θερμή σεξουαλική ζωή, δηλαδή κάνετε συχνό και ποιοτικό σεξ, να είσαι σίγουρη πως δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Δεν πρόκειται να κοιτάξει άλλη… έχει αυτό που θέλει και δεν το χάνει με τίποτα.

Κι αν ακόμη έχετε αμφιβολίες κορίτσια, ακούστε κι αυτό: ό,τι κι αν κάνετε, όσο και να το ψάχνετε ή να φυλάσσετε τη σχέση σας, δεν πετυχαίνετε τίποτα. Όταν κάποιος θέλει να απατήσει, θα το κάνει! Αν λοιπόν έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά η σχέση σας, να είστε σίγουρες πως δεν θα σας φυτρώσουν κερατάκια!

 

OUR20s

DIGITAL

Βγήκαν οι κορυφαίοι Έλληνες influencers και η Ιωάννα Τούνη τους πατάει όλους!

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET