ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

It’s Showtime | Βρήκαμε το μπαρμπέρικο που πηγαίνει την ανδρική περιποίηση σε άλλο επίπεδο!

It’s A Man’s Man’s Man’s World… Υποψιαζόμαστε πως στο άκουσμα των λέξεων, Showtime Party, αυτό που σου έρχεται αμέσως στο μυαλό είναι ο χαμούλης που λαμβάνει χώρα κάθε Κυριακή στο Lohan, το διασημότερο πλέον κλαμπ του Κεραμεικού. Εκεί που η Rnb και το Χιπ Χοπ παίζουν δυνατά στα ηχεία δημιουργώντας ένα εκρηκτικό κλίμα και κάνοντας […]

Δήμητρα Πραντάλου

10 Μαρτίου, 2018

It’s A Man’s Man’s Man’s World…

Υποψιαζόμαστε πως στο άκουσμα των λέξεων, Showtime Party, αυτό που σου έρχεται αμέσως στο μυαλό είναι ο χαμούλης που λαμβάνει χώρα κάθε Κυριακή στο Lohan, το διασημότερο πλέον κλαμπ του Κεραμεικού. Εκεί που η Rnb και το Χιπ Χοπ παίζουν δυνατά στα ηχεία δημιουργώντας ένα εκρηκτικό κλίμα και κάνοντας τους θαμώνες να χορεύουν στον ρυθμό του Kendrick Lamar, της Rihanna και πάει λέγοντας.

Πώς θα σου φαινόταν όμως αν σου λέγαμε πως όλο αυτό το ευχάριστο κλίμα έχει μεταφερθεί στη Λεωφόρο Κηφισίας 97, στο Showtime Barber ClubΝαι, είναι ακριβώς αυτό που κατάλαβες…

Ο Βαγγέλης Σταύρου, ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την τεράστια επιτυχία που σημειώνει τόσα χρόνια το πάρτυ Showtime, αποφάσισε να επεκτείνει τη φιλοσοφία της χιπ χοπ κουλτούρας σε ένα σαλόνι ανδρικής ομορφιάς, σε ένα μπαρμπέρικο δηλαδή που δεν μπορεί να συγκριθεί εύκολα με τα υπόλοιπα που ξεπετάγονται συνεχώς σε κάθε γωνιά της Αθήνας. Θα σου εξηγήσουμε ευθύς αμέσως τι εννοούμε.

Το Showtime Barber Club ξεχωρίζει κυρίως για το new school στοιχείο, συμβαδίζοντας πολύ εύκολα με τα σύγχρονα δεδομένα της εποχής. Οι άντρες πια έχουν δημιουργήσει τις δικές τους τάσεις και η περιποίηση για εκείνους είναι ξεκάθαρα μια ιεροτελεστία. Ο σωστός μπαρμπέρης με το κατάλληλο ψαλίδι που θα φροντίσει την επιτηδευμένη χωρίστρα και την προσεγμένη γενειάδα δεν αποτελεί εύκολη επιλογή για τον κάθε άντρα εκεί έξω.

https://www.instagram.com/p/Bf_ciBMnvhx/?taken-by=madclip

Όλα πρέπει να γίνονται με ευλάβεια. Ακόμα και ο χρόνος που θα αφιερώσει ο άντρας για να κουρευτεί και να ξυριστεί πρέπει να είναι ποιοτικός. Να γνωρίζει δηλαδή εκ των προτέρων ότι εκεί που θα πάει θα ανανεωθεί πρωτίστως, αλλά κυρίως θα χαλαρώσει και θα περάσει με απλά λόγια, σούπερ. 

Ο Βαγγέλης Σταύρου γνωρίζει την συνταγή για να το πετύχει αυτό, ακριβώς όπως συμβαίνει και με το πάρτυ του. Ρίξε εδώ μια ματιά για να καταλάβεις ακριβώς για τι πράγμα μιλάμε.

Αυτό όμως που το κάνει να ξεχωρίζει, είναι το vip area. Ο άντρας δηλαδή εκτός από ένα απλό ξύρισμα ή κούρεμα, περνάει απ’τα χέρια ειδικών προσφέροντας του πλήρη περιποίηση. Σε αυτό τον χώρο δηλαδή, ο άντρας ξυρίζεται αποκλειστικά μόνος του από τον μπαρμπέρη, ενώ παράλληλα μπορεί να κάνει κερί για αποτρίχωση, λεύκανση δοντιών και κρυοσάουνα. Η απόλυτη περιποίηση.

Ο ολόφρεσκος χώρος στη Λεωφόρο Κηφισίας 97 εν ολίγοις δίνει μια ανάσα στον άντρα να απολαύσει το κούρεμα του υπό τους ήχους της χιπ χοπ μουσικής, υπό το βλέμμα –της τεράστιας αφίσας ειδικά σχεδιασμένη από γραφίστα– των Justin Timberlake, Chris Brown και της υπόλοιπης παρέας και κυρίως υπό τα σωστά …ψαλίδια με το κέφι και την όρεξη που μεταδίδουν.

Επαγγελματισμός και φιλοσοφία της χιπ χοπ κουλτούρας μαζί σε έναν χώρο. Αξίζει να το επισκεφτείς όπως ακριβώς κάναμε κι εμείς οι ίδιοι, προκειμένου να διαπιστώσουμε με τα ίδια μας τα μάτια γιατί το νέο αυτό μπαρμπέρικο θα γίνει εύκολα στέκι.

Όσο ήμασταν εκεί, πιάσαμε τον εαυτό μας να χορεύει! Just saying…

Info:

Showtime Party κάθε Κυριακή @ Lohan Nightclub – Ιερά Οδό 30-32

Showtime Barber Club – Λεωφόρο Κηφισίας 97

Instagram: Showtime Barber Clubw

www.showtimebarberclub.com

EVENTS

Τι μοναδικό θα δούμε στο MAIN STAGE του φετινού PRIMER MUSIC FESTIVAL!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ποσείδι ιζ μπακ για ένα ακόμα έξαλλο καλοκαιράκι – Πότε ανοίγει η φοιτητική κατασκήνωση!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι παραλίες της Αττικής που κρίθηκαν ακατάλληλες για μπάνιο, τις σημειώνουμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET