ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Περίμενες ποτέ πως θα κέρδιζες δώρα χρησιμοποιώντας απλά το Shazam;

Η φάση είναι καλοκαιράκι, παιδιά. Τα μπάνια διαδέχονται το ένα το άλλο και οι βόλτες στους δρόμους αποτελούν πια καθημερινή (αγαπημένη) συνήθεια. Πρόσφατα, σε μία από αυτές τις βόλτες που λέτε, μόνη μου αυτήν τη φορά και πάντα με τα ακουστικά στα αυτιά παίζοντας δυνατά τα summer hits για να είμαι πλήρως σε καλοκαιρινό mood, […]

Δήμητρα Πραντάλου

6 Ιουλίου, 2018

Η φάση είναι καλοκαιράκι, παιδιά. Τα μπάνια διαδέχονται το ένα το άλλο και οι βόλτες στους δρόμους αποτελούν πια καθημερινή (αγαπημένη) συνήθεια.

Πρόσφατα, σε μία από αυτές τις βόλτες που λέτε, μόνη μου αυτήν τη φορά και πάντα με τα ακουστικά στα αυτιά παίζοντας δυνατά τα summer hits για να είμαι πλήρως σε καλοκαιρινό mood, έπεσα πάνω σε μια βιτρίνα της αλυσίδας καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και συγκεκριμένα το μάτι μου έκανε παιχνίδι με την αφίσα που έλεγε “Splash Into Summer” συνοδευόμενο από τη μαγική ατάκα: «Κάνε Shazam, κέρδισε δώρα! Όλοι κερδίζουν!»

Ώπα, λέω. ‘Εεεεδώ είμαστε. Καλοκαίρι και δώρα πάνε μαζί, πόσο μάλλον τεχνολογίας που έχω και ένα κόλλημα παραπάνω, οπότε άρπαξα ευκαιρία και μπήκα μέσα να δω τι παίζει. 

Αφού ενημερώθηκα όπως έπρεπε, δε θα μπορούσα να μη μοιραστώ τα νεάκια μαζί σου γιατί τέτοιες ευκαιρίες δεν πρέπει και δεν υπάρχει λόγος να τις αφήνεις.

Αρχικά, το μόνο που χρειάζεται να έχεις κατεβασμένο στο κινητό σου, είναι το Shazam. Κάτι μου λέει ότι το έχεις ήδη, ωστόσο.

Πάμε να σου εξηγήσω τα βηματα που πρέπει να ακολουθήσεις:

Ανοίγεις το Shazam στο κινητό σου, σκανάρεις το ειδικό εικονίδιο της βιτρίνας και σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχεις τον τίμιο κωδικό που θα σου χαρίσει ένα απ’ τα πολλά δώρα.

Στη συνέχεια, σ’ ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και πληκτρολογείς τον κωδικό σου στο tablet που θα βρεις στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, έτσι ώστε να μάθεις τι δώρο κέρδισες. Η παραλαβή του δώρου σου θα γίνει τις επόμενες ημέρες στο σπίτι σου.

Τόσο απλά! 

Όπως σου είπα λοιπόν και παραπάνω, σίγουρα θα κερδίσεις κάτι, γιατί… όλοι κερδίζουν. Ανάμεσα στα δώρα, μπορείς να αποκτήσεις το Samsung Galaxy S9, ρολόι Samsung Gear Sport, φορητά ηχεία και πολλά ακόμα τεχνολογικά δώρα.

Ψήθηκες, ε;

Μη φεύγεις όμως γιατί έχω και κάτι ακόμα να σου πω. Αν o δρόμος δεν τύχει να σε βγάλει σε κάποιο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ψήνεσαι να Shazaμάρεις, μπορείς να το κάνεις εύκολα, εδώ και τώρα.

Έτσι χαλαρός και άνετος στην πολυθρόνα σου, μπαίνεις ΕΔΩ και ακολουθείς την ίδια περίπου διαδικασία. Σκανάρεις δηλαδή το εικονίδιο, παίρνεις τον κωδικό σου και πηγαίνεις στο πλησιέστερο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ να μάθεις το δώρο σου.

 Τι περιμένεις λοιπόν; Μπες στη φάση γιατί όλοι κερδίζουν!

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Μύστες φοιτητές κέρδισαν εκατομμύρια στη λοταρία, «χτυπώντας» το σύστημα!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Επιλογές Rabona για κινητά τυχερά παιχνίδια: Πώς να παίξετε μέσω Gadgets;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Ζήσε άφοβα! Ξεκίνα σήμερα μια καλή συνήθεια!»: Το μήνυμα της νέας καμπάνιας του Becel ProActiv!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

‘You Got This’: Το νέο μήνυμα της adidas που έρχεται να εμψυχώσει τους αθλητές του σήμερα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET