BINGE WATCHING

Sex and the City | 10 αξέχαστες σκηνές που έχουν χαραχθεί στο μυαλό κάθε φαν της καλύτερης γυναικείας σειράς ever!

Το “Sex and the City”, μια σειρά-θρύλος, που βραβεύτηκε με 7 Emmys και 8 Χρυσές Σφαίρες, αποτελεί μία από τις πιο πετυχημένες σειρές παγκοσμίως και συνεχίζει να μας καθηλώνει στις οθόνες μας κάθε φορά που προβάλλεται σε επανάληψη. Ποιες είναι όμως οι σκηνές που μας καθήλωσαν περισσότερο από τις υπόλοιπες; Ποιες μας έκαναν να γελάσουμε […]

Default avatar

Guest Author

3 Απριλίου, 2017

Το “Sex and the City”, μια σειρά-θρύλος, που βραβεύτηκε με 7 Emmys και 8 Χρυσές Σφαίρες, αποτελεί μία από τις πιο πετυχημένες σειρές παγκοσμίως και συνεχίζει να μας καθηλώνει στις οθόνες μας κάθε φορά που προβάλλεται σε επανάληψη.

Ποιες είναι όμως οι σκηνές που μας καθήλωσαν περισσότερο από τις υπόλοιπες; Ποιες μας έκαναν να γελάσουμε ξανά και ξανά και ποιες μας έκαναν να συγκινηθούμε;

Σίγουρα είναι δύσκολο να τις αριθμήσουμε όλες, εδώ όμως υπάρχουν οι πιο χαρακτηριστικές, μετρώντας αντίστροφα μέχρι να φτάσουμε στην κορυφαία.

10) Το όνομα του Mr. Big ήταν John.

Ο γοητευτικός και ταυτόχρονα μυστηριώδης άντρας, ο οποίος αναφερόταν από τις πρωταγωνίστριες της σειράς ως Mr. Big, ονομαζόταν τελικά John κι αυτό το μάθαμε στην τελευταία σκηνή της σειράς.


9) Η κίνηση της Samantha να βγάλει την περούκα της και να δείξει δημοσίως ότι έχει καρκίνο κι ότι δεν νιώθει την ανάγκη να το κρύψει

Κερδίζει τις εντυπώσεις βγάζοντας την περούκα της και δείχνοντας σε όλους ότι είναι αγωνίστρια κι ότι δεν έχει λόγο να ντραπεί γι’ αυτό που της συμβαίνει, δίνοντας κουράγιο σε όσους την παρακολουθούσαν εκείνη την στιγμή.


8) Οι ατυχίες στο γάμο της Charlotte και του Harry

Το νυφικό της λερώθηκε με κρασί, η Miranda άρπαξε φωτιά, η Samantha γλίστρησε πάνω στο διάδρομο απ’ όπου θα περνούσαν οι νεόνυμφοι… Παρ’ όλα τα ευτράπελα όμως, αποδείχθηκε ένας πετυχημένος γάμος.


7) Η Magda βρίσκει ένα δονητή στο συρτάρι της Miranda

Όλοι βρήκαμε αστεία την προσπάθεια της να βάλει τη Miranda στον «ίσιο δρόμο» μετά από αυτό κι όλοι ξέραμε από την αρχή πως δεν θα τα κατάφερνε.


6) Η προσπάθεια της Samantha να κατακτήσει τον Smith

Μετά από μια βραδιά ταλαιπωρίας σε ένα εστιατόριο με απαίσιο φαγητό, κατάφερε τελικά να τραβήξει την προσοχή του και με το παραπάνω…


5) “I’ ve been robbed!”

Η σκηνή στην οποία η Carrie μπαίνει σε ένα κομμωτήριο για να ζητήσει βοήθεια όταν κάποιος έκλεψε τα πολύτιμα παπούτσια της Manolo Blahnik, όλοι όμως την αγνοούν και συνεχίζουν αμέριμνοι τις δουλειές τους.


4) Η Natasha, σύζυγος του Mr. Big, πέφτει από μία σκάλα όταν κυνηγάει την Carrie

Και σαν να μην έφτανε αυτό, έσπασε το δόντι της! Το κορυφαίο της υπόθεσης όμως ήταν ότι η Carrie, ημίγυμνη και με βρεγμένο μαλλί, φρόντισε να τη βάλει σε ένα ταξί και να τα την στείλει στο νοσοκομείο.


3) “He’s just not that into you”

Η φράση που άλλαξε μέσα σε μια στιγμή τον τρόπο σκέψης της Miranda, ήταν μάλιστα τόσο σημαντική που θεώρησε απαραίτητο να τη μοιραστεί με άλλους.


2) “I’m sorry. I can’t. Don’t hate me.”

Η φράση που έγραψε ο Burger σε ένα Post-It, για να χωρίσει με αυτόν τον τρόπο την Carrie.


1) “Carrie, you ‘re the one.”

Η φράση του Mr. Big στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, που μας έκανε να λυγίσουμε, αφού ήταν η στιγμή που περιμέναμε εδώ και έξι χρόνια.

 

FUN ZONE

EVENTS

Τι μοναδικό θα δούμε στο MAIN STAGE του φετινού PRIMER MUSIC FESTIVAL!

EVENTS

Το Colourday Festival έρχεται την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για να μας γεμίσει χρώμα!

BINGE WATCHING

Με νέα ταινία «Ψάχνοντας το Νέμο» θέλει να επιστρέψει η Pixar, το inner child μας χοροπηδάει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET