ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Σε θέλει | 7 ενδείξεις που το επιβεβαιώνουν!

Γράφει η Μαριάνθη Τριανταφυλλίδου Έχεις γνωρίσει κάποιον που σου αρέσει όμως δεν είσαι σίγουρη αν ο ίδιος ενδιαφερέται για σένα; Επειδή η ανασφάλεια είναι το χειρότερο χαρακτηριστικό των γυναικών και για να μην μαδάς μαργαρίτες ρωτώντας αν σε θέλει/δε σε θέλει εγώ θα σου πω μερικά πράγματα που κάνουν οι άνδρες και φανερώνουν ότι λιώνουν […]

Default avatar

Guest Author

16 Νοεμβρίου, 2015

Γράφει η Μαριάνθη Τριανταφυλλίδου

Έχεις γνωρίσει κάποιον που σου αρέσει όμως δεν είσαι σίγουρη αν ο ίδιος ενδιαφερέται για σένα; Επειδή η ανασφάλεια είναι το χειρότερο χαρακτηριστικό των γυναικών και για να μην μαδάς μαργαρίτες ρωτώντας αν σε θέλει/δε σε θέλει εγώ θα σου πω μερικά πράγματα που κάνουν οι άνδρες και φανερώνουν ότι λιώνουν για σένα.

Δεν παίρνει τα μάτια του από σένα

Πολύ σημαντικό σημάδι, μιας και όλες μας γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η οπτική επαφή για ένα αγόρι. Σε κοιτάει συνεχώς λοιπόν,προσέχει κάθε κίνησή σου ενώ πολλές φορές τον πιάνεις να σε κοιτάει έντονα και επίμονα σε ανυποπτο χρόνο. Όταν ένα αγόρι σε προσέχει τόσο πολύ και όταν βγαίνετε μαζί δεν έχει μάτια για άλλη, τότε είναι βέβαιο πως ενδιαφέρεται για σένα.

Προσέχει τι λες

Τα αγόρια γενικώς δεν προσέχουν και πολύ αυτά που λέμε γιατί και μεις λέμε πολλά, πάρα πολλά. Το αγόρι όμως που πραγματικά ενδιαφέρεται για σένα προσέχει και θυμάται τα πάντα, από το πιο ασήματο ως το πιο σημαντικο. Το να θυμάται λεπτομέρειες απο τα λεγόμενά σου είναι χαρακτηριστικό των ανδρών που ενδιαφέρονται.

Θέλει να επικοινωνεί μαζι σου

Όταν ένα αγόρι θέλει να σου μιλήσει- θα σου μιλήσει,τέλος. Δεν διστάζει να πάρει τηλέφωνο μέσα στη μέρα για να δει απλά τι κάνεις ή για να σου πει ένα ασήμαντο νέο, ενώ τα μηνύματα για «καλημέρα», «καληνύχτα» είναι δεδομένα.

Προσπαθεί να σε κάνει να γελάσεις

Είναι πολύ σημαντικό για ένα αγόρι να νιώθει πως μαζί του περνάς καλά. Όταν βγαίνετε προσπαθεί να είναι ευχάριστος και διασκεδαστικός γιατί του αρέσει πολύ να γελάς. Ακόμη και αν είσαι down με ένα μήνυμά του προσπαθεί να σου φτιάξει τη διάθεση. Αν λοιπόν κάνει τα πάντα για να του χαρίσεις αυτό το γλυκό χαμόγελό σου, τότε να είσαι σίγουρη πως τον έχεις ήδη σκλαβώσει.

Θέλει να σε γνωρίσει στους φίλους του

Αυτό το βήμα είναι πολύ σημαντικό για ένα αγόρι. Το να σε γνωρίσει στους φίλους του είναι σαν να σε γνωρίζει στην οικογένεια του.Αν φτάσει σε αυτό το σημείο φαίνεται πως γιαυτόν σημαίνεις πολλά, κι αν καταλάβεις πως έχει μιλήσει πολλές φορές στους φίλους του για σένα,σημαίνεις ακόμα πιο πολλά.

Σου κάνει όλα τα χατήρια

Και όταν λέω όλα, εννοώ όλα! Σε αφήνει να αποφασίσεις εσύ για το που θα πάτε, δέχεται να πάτε μαζί για ψώναι και γενικώς ακολουθεί τα πάντα χωρίς το παραμικρό παράπονο. Θέλει να σε ευχαριστεί με κάθε τρόπο και συμφωνεί να δείτε μέχρι και την πιο γυναικεία τανία (τύπου sex and the city) στο σινεμά. Ε δεν είναι και λίγο εδώ που τα λέμε!

Προσέχει πολύ την εμφάνισή του

Όταν βγαίνετε μαζί είναι πάντα πολύ προσεγμένος και περιποιημένος. Ξέρεις πως τα περισσότερα αγόρια αδιαφορούν για την εικόνα που θα σχηματίσουν στα μάτια σου. Όταν, όμως, θέλουν να σε εντυπωσιάσουν κάνουν τα πάντα, και μαλλάκι φτιάχνουν και νυχάκι κόβουν και αρωματάκι βάζουν και γενικώς κάνουν τα πάντα. Τέτοιοι άτιμοι είναι!

Αυτά τα 7 σημάδια φανερώνουν τόσο απλά ότι ΣΕ ΘΕΛΕΙ !!!

 

OUR20s

DIGITAL

Κολλητή μοιράζεται πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος θα σε απατήσει και τα σχόλια την επιβεβαιώνουν!

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Τύπος μοιράζεται την ιστορία του πώς από υπάλληλος στα McDonald’s έγινε εκατομμυριούχος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET