SPILL THE TEA

Σε περίπτωση που πετύχεις τη Ζενεβιέβ στο μετρό και της ζητήσεις σέλφι, να τι θα σου απαντήσει!

Μεγάλο το κενό σου Ζενεβιέβ. Σίγουρα το GNTM μας λείπει, αλλά η απουσία της Ζενεβιέβ μας κόστισε περισσότερο και δεν υπάρχει καμία δόση υπερβολής στα λόγια μας. Η Μαζαρί έφερε έναν άλλο αέρα στην ελληνική τηλεόραση που δεν έχει καμία σχέση με την τρασίλα που κυκλοφορεί στις υπόλοιπες εκπομπές. Αυτός ο αντισυμβατικός της χαρακτήρας ήταν […]

Neopolis Team

16 Ιανουαρίου, 2019

Μεγάλο το κενό σου Ζενεβιέβ.

Σίγουρα το GNTM μας λείπει, αλλά η απουσία της Ζενεβιέβ μας κόστισε περισσότερο και δεν υπάρχει καμία δόση υπερβολής στα λόγια μας. Η Μαζαρί έφερε έναν άλλο αέρα στην ελληνική τηλεόραση που δεν έχει καμία σχέση με την τρασίλα που κυκλοφορεί στις υπόλοιπες εκπομπές.

Αυτός ο αντισυμβατικός της χαρακτήρας ήταν και ο λόγος που την έφερε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Δεν το επιδίωξε κι αυτό την κάνει ακόμα πιο κουλ στα μάτια μας.

Ότι έγινα viral μέσα από memes δεν ήταν κάτι προμελετημένο. Δεν την επιδίωξα ποτέ αυτή τη δημοσιότητα. Όταν ξεκινήσαμε τα επεισόδια, έπαθα σοκ με τη διάσταση που πήρε στα social media. Δεν είναι ότι κάνω κάποια διαφορετική δουλειά από αυτήν που έκανα ούτε άλλαξα χαρακτήρα, απλώς ο κόσμος τώρα έμαθε ποια είμαι.

Και με τους φοιτητές μου την ίδια συμπεριφορά έχω. Ακόμη δουλεύω στο κέντρο, πηγαίνω στη δουλειά με το μετρό επειδή δε μου αρέσει να οδηγώ και έχω μπει στη διαδικασία να το διαχειριστώ. Μου μιλάνε πλέον στο δρόμο και ο κόσμος είναι πολύ ευγενικός.

https://www.instagram.com/p/BsTF9MPgrWj/

Ανάμεσα στα όσα δήλωσε στη συνέντευξή της στο InStyle, αναφέρθηκε και στις μικρότερες ηλικίες που ζητούν να βγάλουν μαζί της φωτο, αλλά και την ατάκα που τους απαντάει.

Μεταξύ μας αυτές οι ηλικίες είναι κι εκείνες που supportάρουν τρομερά όλα τα πρόσωπα της showbiz.

Οι μικρότερες ηλικίες μπαίνουν περισσότερο στη διαδικασία να μου μιλήσουν και να ζητήσουν να βγάλουμε μια selfie. Και τους ρωτάω «Είστε σίγουροι ότι θέλετε να βγάλετε με μένα;»

https://www.instagram.com/p/BrkF7iEH62i/

Η Ζενεβιέβ απάντησε και σε ερώτηση για το κατά πόσο τα social media έχουν μεγάλη δύναμη και όπως δήλωσε, θεωρεί ότι ένα παιδί μπορεί να ξεκινήσει μια μικρή καριέρα αν δημιουργήσει ένα e-shop που θα χειρίζεται μέσα από το τηλέφωνο του και χωρίς να πληρώνει ενοίκιο σε κάποιο κατάστημα.

«Δεν με ήξερε κανένας και ήμουν χαρούμενη με αυτό. Ωστόσο, με ενδιαφέρουν τα social media, γιατί είναι ένας τρόπος να προωθούν τη δουλειά τους οι νέοι άνθρωποι. Τους προτρέπω να χρησιμοποιούν το τηλέφωνο τους, γιατί αν έχεις ένα κινητό και μια ραπτομηχανή, μπορείς να έχεις και πελατολόγιο. Για ένα νέο παιδί, που δεν έχει να πληρώσει ενοίκιο για να διαθέτει κατάστημα στο Κολωνάκι, είναι απίστευτο ότι μπορεί να δημιουργήσει ένα e-shop μέσα από το τηλέφωνο του και ξαφνικά να ξεκινήσει μια μικρή καριέρα. Μπορείς να είσαι πλέον στο σπίτι σου στα Πετράλωνα και να έχεις πελάτισσα στο Αμβούργο. Δε χρειάζεται να σκέφτεσαι ότι είσαι στην Ελλάδα. Είσαι στο κινητό σου».

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Πέμπτης (21/9): Χωρίς Μετρό και ΗΣΑΠ όλο το 24ωρο – Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Youth Pass: Καθυστερεί το επίδομα των νέων – Πότε ανοίγει τελικά η πλατφόρμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Λέσβος: Σκυλάκι πέθανε από φόλα μέσα σε σχολείο, μέχρι εκεί φτάνει ο πολιτισμός κάποιων!

TECH NEWS

H νέα λειτουργία του Google Maps για να βάλεις σε τάξη τις αποθηκευμένες τοποθεσίες σου!

ΕΛΛΑΔΑ

Κοπέλα δέχτηκε επίθεση από άγνωστο στον σταθμό Ομόνοιας και δεν αντέδρασε κανείς!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET