ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Σε άλλα νέα, ο μπάρμαν του First Dates είναι καθηγητής στο Παν/μιο Δυτικής Αττικής!

Όπως λέει, είναι πολύ δύσκολο να συνδυάζει τηλεόραση και διδασκαλία στο πανεπιστήμιο.

Neopolis Team

10 Ιουνίου, 2024

Βλέποντας το First Dates πολλοί ίσως έχουν αναγνωρίσει πρόσωπα ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους και να έχουν ζήσει τη δική τους ‘Ariana, what are you doing here?’ στιγμή.

Μικρή χώρα είμαστε, οι πιθανότητες να γίνουμε Leonardo DiCaprio στη σκηνή του ‘Once Upon a Time in Hollywood’ βλέποντας ένα ριάλιτι είναι πάντα μεγάλες.

Ωστόσο, στην περίπτωση του First Dates, η παραπάνω φωτό απεικονίζει τους φοιτητές ενός ολόκληρου τμήματος του ΠΑΔΑ, καθώς είδαν έναν καθηγητή τους να συμμετέχει στο πρόγραμμα ζευγαρώματος. Θενκ γκοντ όχι ως υποψήφιος γαμπρός που ψάχνει ταίρι, αλλά ως σταθερό μέλος της παραγωγής το οποίο τράβηξε την προσοχή από την αρχή. Ιδιαίτερα πολλών γυναικών που πήγαν να βρουν τον έρωτα στο τυφλό ραντεβού και άρχισαν να σκέφτονται πως ίσως τελικά βρίσκεται πίσω από την μπάρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tasos Tsilikounas (@tasostsilik)

Ο Τάσος Τσιλίκουνας, όπως ονομάζεται, βρέθηκε καλεσμένος στο podcast ‘The Barody Show’, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς συνδυάζει το bartending με το πανεπιστήμιο, καθώς πια και τη δημοσιότητα με την ιδιότητά του ως καθηγητής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Κάπου εδώ να πούμε ότι διδάσκει στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Σε ένα απόσπασμα που δημοσιεύτηκε στο Instagram λοιπόν, ο ίδιος παραδέχεται ότι είναι πολύ δύσκολο να συνδυάζεις τηλεόραση με διδασκαλία στο πανεπιστήμιο. Δήλωσε μάλιστα ότι πριν βγει το πρώτο επεισόδιο, πάθαινε κρίσεις πανικού, καθώς δεν μπορούσε να φανταστεί πώς θα εκλάμβαναν οι φοιτητές την εικόνα του καθηγητή τους στην τηλεόραση, σαν μέρος ενός ριάλιτι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Barody Show (@thebarodyshow)

Όσοι δεν είμαστε φοιτητές του συγκεκριμένου τμήματος του ΠΑΔΑ, επιτρέψτε μας να αναρωτηθούμε για άλλη μία φορά, γιατί δεν έχουμε κι εμείς τέτοιους προφέσορες;! 😫  *crying in μεσήλικοι καθηγητές που έχουν ορκιστεί να κόβουν με 4.5 τους φοιτητές τους μέχρι να τους σταματήσει η σύνταξη*

Παρακάτω μπορείς να παρακολουθήσεις ολόκληρη τη συνέντευξη:

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΘ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την παρακολούθηση μαθημάτων άλλων ευρωπαϊκών πανεπιστημίων!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Γεωπονικό Παν/μιο: Το πρώτο ΑΕΙ που συμμετείχε στο Pride με δικό του περίπτερο στο Σύνταγμα!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εστίες Αθήνας: Χωρίς κλιματισμό έβγαλαν τον καύσωνα 1500 φοιτητές, τους λες και survivors!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ποσείδι ιζ μπακ για ένα ακόμα έξαλλο καλοκαιράκι – Πότε ανοίγει η φοιτητική κατασκήνωση!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα τμήματα Μηχανικών των ΠΑΔΑ, ΕΛΜΕΠΑ και ΠΑ.ΠΕΛ που αντιστοιχήθηκαν με Πολυτεχνικής Σχολής!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET