ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Σαρώνουν τα BIO TONICS στις προτιμήσεις των συμπληρωμάτων διατροφής!

H μάρκα των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής που έκανε την καινοτομία να διαθέτει τα ποιοτικά προϊόντα της μόνο σε φυσικά φαρμακεία, ενώ ταυτόχρονα έδωσε την δυνατότητα στον καταναλωτή να τα αγοράζει πιο οικονομικά και από το πιο hard discount αντίστοιχου προϊόντος, κερδίζει συνεχώς την αγάπη της αγοράς! (www.amhes.com) Ποιότητα και Τιμή Έχουν Ποιότητα Τα BIO TONICS […]

Neopolis Team

27 Νοεμβρίου, 2019

H μάρκα των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής που έκανε την καινοτομία να διαθέτει τα ποιοτικά προϊόντα της μόνο σε φυσικά φαρμακεία, ενώ ταυτόχρονα έδωσε την δυνατότητα στον καταναλωτή να τα αγοράζει πιο οικονομικά και από το πιο hard discount αντίστοιχου προϊόντος, κερδίζει συνεχώς την αγάπη της αγοράς! (www.amhes.com)

Ποιότητα και Τιμή

Έχουν Ποιότητα

Τα BIO TONICS δίνουν μεγάλη έμφαση στην ποιότητα, αφού παράγονται στο εργαστήριο της εταιρίας σε συνθήκες GMP, ISO 9001 & ISO 22000. Τα προϊόντα βασίζονται σε εξαιρετικά παρθένα φυσικά εκχυλίσματα. Από σεβασμό στο περιβάλλον και την υγεία, χρησιμοποιούνται μόνο γυάλινα μπουκάλια και ανακυκλωμένο χαρτί.

Έχουν και Τιμή

Η  “ποιότητα και τιμή” αγκαλιάστηκε από το κοινό, μιας και οι καταναλωτές είδαν σε πράξη ότι μπορούν να αγοράζουν τα αγαπημένα τους συμπληρώματα Bio Tonics σε εξαιρετικά καλή τιμή, την ώρα που το θέλουν από το φαρμακείο τους, χωρίς αναμονή από τον μεταφορέα και βέβαια χωρίς το κόστος των μεταφορικών/αντικαταβολής που σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνά και τα 3,00 ευρώ, κάνοντας έτσι τα προϊόντα που παρήγγειλαν πιο ακριβά.

Κάντε την σύγκριση και οι ίδιοι! Γίνετε Bio Tonics και απολαύστε τα κάθε ημέρα, γιατί το κόστος πλέον δεν είναι απαγορευτικό

*Ενδεικτικά ένα μπουκάλι με 60 φυσικές κάψουλες βιταμίνη D3 2000iu θα το βρείτε στο φαρμακεία σας με μόνο 6,90 ευρώ, ενώ σύμφωνα με την επικοινωνία της εταιρίας. Ένα μπουκάλι πολυβιταμίνης, συν ένα μπουκάλι με βιταμίνη Β12 συν ένα μπουκάλι με βιταμίνη Β12 θα τα βρείτε όλα μαζί μόνο 23,10 ευρώ, δηλαδή το ποσό που θα δίνατε ώστε να αγοράσετε μόνο ένα από κάποια αντίστοιχα.

Το μότο

Ποιοτικά και πολύ οικονομικά, όχι στο διαδίκτυο, μόνο στα φυσικά φαρμακεία την στιγμή που τα θες, όπου ο φαρμακοποιός σας, θα σας συμβουλέψει.

Σχετικά με την εταιρία και τα υπόλοιπα προϊόντα της μπείτε στο www.amhes.com.

ΛΑΪΦΣΤΑΪΛ

ΟΜΟΡΦΙΑ

Clinéa: Η πιο αποτελεσματική clean skincare ρουτίνα για το απόλυτο #GlassSkin effect!

ΣΤΥΛ

Fashion items που κακώς φοβάσαι να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου

ΟΜΟΡΦΙΑ

NIVEA SUN UV Derma Skin Clear SPF50+: Αντηλιακή προστασία για επιδερμίδες με τάση για ατέλειες!

ΣΤΥΛ

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι ’24!

ΣΤΥΛ

Pearls & Bubbles: Τα κοσμήματα με τα οποία θα κάνεις serve καθημερινά, αλλά και bridal looks!

ΟΜΟΡΦΙΑ

Glow Expert 4D: Η νέα σειρά του bioten με καινοτομία που παρέχει 4 δράσεις σε 1 επιλογή!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET