UNI LIFE & TIPS

Στο Sales Academy θα μάθεις από τους καλύτερους τι πάει να πει στ’ αλήθεια «πώληση»!

Η ευκαιρία σου να μάθεις τι σημαίνει πραγματικά ο όρος πώληση, αλλά και πώς πετυχαίνεις την απόλυτη εμπειρία για τον πελάτη!

Κλεοπάτρα Μπράιτ

6 Απριλίου, 2019

Από τον όρο «πώληση» δεν πρόκειται να ξεφύγεις εύκολα. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις θα δεις αγγελίες εργασίας για πωλήσεις και εξυπηρέτηση πελατών. Εξάλλου, η προσέλκυση κι εξυπηρέτηση του εκάστοτε πελάτη αποτελεί το πιο σημαντικό κομμάτι σε μια εταιρία, χωρίς το οποίο κανένα άλλο τμήμα δε μπορεί να προσφέρει την αξία που δημιουργεί μέσα σε αυτή.

Όσο περισσότερες γνώσεις κι εμπειρίες αποκτάς πάνω στην πώληση, τόσο ενδυναμώνεις το βιογραφικό σου.

Γι’ αυτό λοιπόν, φρόντισε να δώσεις το παρόν στο Sales Academy by CollegeLink, το διήμερο 12-13/04, μαθαίνοντας από τους καλύτερους τι σημαίνει πραγματικά ο όρος «πώληση», αλλά και πώς πετυχαίνεις την απόλυτη εμπειρία για τον πελάτη!

Πιο συγκεκριμένα όμως, θα μάθεις πώς:

  • να χτίζεις την περσόνα του ιδανικού για εσένα πελάτη,
  • να φτάνεις σ’ αυτόν τον πελάτη,
  • να επικοινωνείς μαζί του,

καθώς επίσης και τι σημαίνει Sale Funnel, αλλά και τακτικές Β2Β πωλήσεων κι επικοινωνίας!

Πέρα των παραπάνω γνώσεων, συμμετέχοντας στο Sales Academy θα κερδίσεις ευκαιρίες καριέρας σε εταιρίες συνεργάτες, networking με επαγγελματίες του κλάδου, καθώς και πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Εάν ψήθηκες ήδη, τότε μπες και… ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΔΩ!

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Sales Academy έχει ως εξής:

  • Παρασκευή 12/04 (17:00-21:30)

17:30-18:30 | Understanding the Sales Funnel

18:30-19:30 | Social Media Pirate (Workshop)
by Ioanna Fotopoulou, Pirate Scale

19:30-20:30 | Upper funnel optimization

20:30-21:30 | Lower funnel optimization

  • Σάββατο 13/04 (11:00-18:00)

11:30 – 12:30 | Customer Experience – Andreas Konstantinidis, Yuboto

12:30 – 13:00 | Customer Buying Journey Mapping – Jon Graves, eLearning Industry

13:00 – 14:00 | MEDDIC sales methodology – Jon Graves, eLearning Industry

14:00 – 14:40 | Lunch Break by Goody’s Burger House

14:40 – 15:30 | Finding Common Ground (with our clients) 
by Maria Eleni Filippidi Airlines Account Manager & Business Development, Etraveli Group

15:30 – 16:30 | SaaS Business Development

16:30 – 17:30 | Tips for a Career in B2B Sales

Όσον αφορά τις προϋποθέσεις που χρειάζονται, είναι να είσαι τελειόφοιτος ή απόφοιτος και να έχεις συμπληρώσει το προφίλ σου στην πλατφόρμα του Collegelink.gr, ενώ θα χρειαστεί να έχεις δικό σου laptop μόνο για την πρώτη μέρα.


ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ!


Γνώρισε τους Εκπαιδευτές

Andreas ConstantinidesCommercial Director @ Yuboto

Έχει σπουδάσει Οικονομικά στην Ανωτάτη Σχολή Εμπορίας και Διοίκησης της Γαλλίας. Βρίσκεται στον χώρο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης από το 1994 και έχει συνεργαστεί με σημαντικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από το ΕΚΕΠΙΣ. Τα τελευταία 5 χρόνια εργάζεται στην Yuboto ως Εμπορικός Διευθυντής. Η Yuboto LTD, με 12 βραβεία και 13 διακρίσεις στον Τομέα της Τεχνολογίας, της Καινοτομίας και της Εξυπηρέτησης Πελατών, αποτελεί από το 2007 ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο του Mobile Marketing και των Τηλεπικοινωνιακών Λύσεων.

Jon GravesChief Revenue Officer @ eLearningIndustry

Ο Jon έχει μια κλίση στην εμπορική διαχείριση, το DNA του πωλητή και εξειδίκευση στο eBusiness & το άμεσο μάρκετινγκ. Έχοντας συνεργαστεί με EMEA και Η.Π.Α., συμβουλεύει τις SMEs, κάνει mentoring σε eLearning & EdTech startups και είναι CRO στην eLearningIndustry.

Ioanna FotopoulouFounder @ Pirate Scale

Η Ιωάννα είναι μηχανικός και ασχολείται με το επιχειρείν από το 2008. Ξεκίνησε την πρώτη της εταιρεία στα 19 της ενώ σήμερα βρίσκεται στην τρίτη της εταιρεία. Η Pirate Scale είναι μια εταιρεία μηχανικών η οποία δημιουργεί διαδικτυακά εργαλεία εξειδικευμένα για την δημουργία στρατηγικής πωλήσεων και στρατηγικής ανάπτυξης των εταιρειών online. Η ίδια πιστεύει πολύ στην ιδέα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων διότι θεωρεί πως αυτές οι επιχειρήσεις αποτελούν την ραχοκοκαλιά της Ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας οικονομίας και είναι αυτές που δίνουν σε κάθε χώρα δύναμη, οικονομική ανάπτυξη και κυρίως ελεύθερους ανθρώπους που κάνουν αυτό που αγαπούν. Θεωρεί πως η αυτοαπασχόληση είναι η μεγαλύτερη μορφή δύναμης και ανεξαρτησίας του ανθρώπου. Για την δράση της έχει βραβευθεί από πολλούς παγκόσμιους οργανισμούς όπως το Clinton Global Initiative University, το One Young World και υπήρξε Curator των Global Shapers του World Economic Forum στην Ελλάδα!

Loukas GerasimouManaging Director or Sales Office @ Interamerican

Ο Λουκάς Γερασίμου είναι Επικεφαλής του Γραφείου Αμαρουσίου από το 2016. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος στο Πανεπιστήμιο Akron Ohio στις ΗΠΑ με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοικηση Επιχειρήσεων στο ALBA Business School. Το 1997 ξεκίνησε να εργάζεται στην INTERAMERICAN στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης – Πωλήσεων ως Εισηγητής Σεμιναρίων και Εκπαιδευτής Ασφαλιστικών Συμβούλων. Από το 2004 – 2015 συνέχισε στη Διεύθυνση Marketing σε διάφορες θέσεις όπως Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Διατήρησης Πελατών, Υποδιευθυντής Marketing. Διαθέτει πιστοποιήσεις σχετικά με το Solvency II, το Project Management Professional και την Εκπαίδευση Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ). Έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια για Management, Marketing, Επικοινωνία, Ηγεσία, Time Management κ.λπ. σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Maria Eleni Filippidi, Airlines Account Manager & Business Development @Etraveli Group

Η Μαριαλένα, απόφοιτος του τμήματος διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας, έχει προϋπηρεσία σε account management και business development. Της αρέσει να αναγνωρίζει τις διαφορετικές ανάγκες και να αλλάζει, ώστε να προσαρμόζεται σε αυτές. Στην καριέρα της έχει εξειδικευτεί στον τουριστικό κλάδο, αφού κίνητρό της είναι να βοηθάει τους ανθρώπους να ανακαλύπτουν τον κόσμο με κάθε τρόπο.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΕΙ: 1 στους 5 φοιτητές παίρνει πτυχίο στην ώρα του με τους μισούς να μην αποφοιτούν καν!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Χωρίς επαγγελματικά δικαιώματα 17 Γεωπονικές Σχολές – Στους δρόμους οι φοιτητές!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τέμπη: Φοιτητές του ΑΠΘ ζητούν αίθουσες με τα ονόματα των αδικοχαμένων συμφοιτητών τους!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Νέες πτώσεις ταβανιών σε ΕΚΠΑ και ΑΠΘ, νιώθουμε ασφαλείς στα «αναβαθμισμένα» ΑΕΙ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET