ΕΛΛΑΔΑ

Ryanair | 1.000.000 εισιτήρια προς 15 ευρώ για λίγες ώρες

Στα πλαίσια των καλών οικονομικών αποτελεσμάτων που ανακοίνωσε η Ryanair, προσφέρει για λίγες ώρες και συγκεκριμένα μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 5 Νοεμβρίου, 1 εκατομμύριο θέσεις έναντι 15 ευρώ σε συνολικά 400 δρομολόγια. Τα εισιτήρια αφορούν την περίοδο από τον τρέχοντα μήνα έως τον Μάρτιο του 2016 και η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει στην ιστοσελίδα […]

Neopolis Team

4 Νοεμβρίου, 2015

Στα πλαίσια των καλών οικονομικών αποτελεσμάτων που ανακοίνωσε η Ryanair, προσφέρει για λίγες ώρες και συγκεκριμένα μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 5 Νοεμβρίου, 1 εκατομμύριο θέσεις έναντι 15 ευρώ σε συνολικά 400 δρομολόγια.

Τα εισιτήρια αφορούν την περίοδο από τον τρέχοντα μήνα έως τον Μάρτιο του 2016 και η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει στην ιστοσελίδα της Ryanair. Τα εισιτήρια αφορούν στα δρομολόγια από και προς: Αθήνα, Βαρσοβία, Βερλίνο, Βρυξέλλες, Δουβλίνο, Κολονία, Κοπεγχάγη, Λισαβόνα, Λονδίνο, Μάντσεστερ, Μιλάνο και Ρώμη.

Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε: “Το 2015 αποτελεί χρονιά-ρεκόρ καθώς μέχρι σήμερα μεταφέραμε περισσότερους επιβάτες από ποτέ, προσθέσαμε εκατοντάδες νέα δρομολόγια, προσφέροντας τους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη και βελτιώνοντας σημαντικά την ταξιδιωτική εμπειρία των επιβατών μας. Για να γιορτάσουμε αυτή την ανάπτυξη και προκειμένου να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας, απελευθερώνουμε ένα εκατομμύριο θέσεις στα 15 ευρώ σε περισσότερα από 400 δρομολόγια, καθιστώντας τους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη ακόμα χαμηλότερους”.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

TECH NEWS

Το Insta φέρνει την παρακολούθηση τοποθεσίας, για το σωστό, παραδοσιακό… stalking!

TECH NEWS

Κακή ιδέα να βάζεις το βρεγμένο κινητό στο ρύζι, λέει η Apple και γκρεμίζει έναν μύθο χρόνων!

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο οι υπογραφές στο ψήφισμα Καρυστιανού, ανήμερα της επετείου!

ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση για τα Τέμπη: Έγραψαν με κόκκινη μπογιά τα ονόματα των νεκρών έξω απ’τη Βουλή!

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Παραμένει σε κώμα ο φοιτητής του ΑΠΘ και μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Τετάρτης 28/2: Τα ΜΜΜ που συμμετέχουν και πώς θα κινηθούν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET