Τιβί

Κι όμως ο ρόλος του Μαρκορά στους «Δύο Ξένους», προοριζόταν για άλλον ηθοποιό!

Είναι η σειρά που ακόμα και 17 χρόνια μετά συνεχίζει να θεωρείται επιτυχημένη με τα πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης. Η συνταγή της επιτυχίας των δημιουργών Ρήγα και Αποστόλου δεν κρύβεται μόνο στο πολύ ενδιαφέρον σενάριο αλλά και στην επιλογή των ηθοποιών. Δεν θα μπορούσαμε δηλαδή να φανταστούμε να υποδύεται άλλη ηθοποιός την Μαρίνα Κουντουράτου από […]

Neopolis Team

13 Νοεμβρίου, 2017

Είναι η σειρά που ακόμα και 17 χρόνια μετά συνεχίζει να θεωρείται επιτυχημένη με τα πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης. Η συνταγή της επιτυχίας των δημιουργών Ρήγα και Αποστόλου δεν κρύβεται μόνο στο πολύ ενδιαφέρον σενάριο αλλά και στην επιλογή των ηθοποιών.

Δεν θα μπορούσαμε δηλαδή να φανταστούμε να υποδύεται άλλη ηθοποιός την Μαρίνα Κουντουράτου από την Εβελίνα Παπούλια, ή στον ρόλο του Κωνσταντίνου Μαρκορά να μην είναι ο Νίκος Σεργιανόπουλος. Σύμφωνα όμως αποκαλύψεις των δημιουργών της σειράς, κι όμως ο τελευταίος δεν αποτελούσε καν η πρώτη επιλογή για τον ρόλο.

Συγκεκριμένα σαν πρώτη επιλογή στην θέση του Μαρκορά, ήταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ενώ σαν δεύτερη επιλογή ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Σπύρος Παπαδόπουλος
Γρηγόρης Βαλτινός

Για καλή μας τυχή τελικά είδαμε τον Νίκο Σεργιανόπουλο. Επιπλέον, Ρήγας και Αποστόλου ανέφεραν και για τους ρόλους Ντένη και Φλώρα:

«Αρχικά τον ρόλο της Ντίνας Κώνστα ήταν να τον ερμηνεύσει η Μάρθα Βούρτση και τον ρόλο της Χρυσούλας Διαβάτη η Κώνστα. Τελευταία στιγμή όλα άλλαξαν. Και έτσι η Ντίνα Κώνστα έγινε η Ντένη Μαρκορά και η Χρυσούλα Διαβάτη η Φλώρα, δημιουργώντας δύο θρυλικές τηλεοπτικές περσόνες που αντέχουν 20 χρόνια μετά και, κατά έναν μαγικό τρόπο, παραμένουν φρέσκες και επίκαιρες».

FUN ZONE

EVENTS

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά!

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET