Έρευνες λένε

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον είναι ο πιο όμορφος άντρας του κόσμου, δεν το λέμε εμείς, τα μαθηματικά!

Ήρθε η ώρα να ξαναλυσσάξουν οι fans του από εποχές Twilight!

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

6 Φεβρουαρίου, 2020

Επί εποχές Twilight, μια τέτοια διαπίστωση θα έβρισκε σύμφωνο τον μισό γυναικείο πληθυσμό του πλανήτη, που έλιωνε για τον μυστηριώδη και σκοτεινό, αλλά κατά βάθος ρομαντικό, βρικόλακα. Μετά βέβαια, βγήκαν κάτι φήμες ότι δεν είναι και μεγάλος φαν της καθαριότητας, χώρισε με την Stewart, δεν έκανε και ιδιαίτερες κινηματογραφικές εμφανίσεις, οπότε και εξαφανίστηκε σιγά σιγά από το προσκήνιο.

Από την άλλη, υπάρχουμε κι εμείς, που τον γνωρίσαμε ως Cedric στο Harry Potter και στεναχωρηθήκαμε πολύ με τον θάνατό του στο Κύπελλο της Φωτιάς… 

Τέλος πάντων όμως, φέτος μετά από ένα διάστημα αφάνειας, ο Robert ακούστηκε για δύο ρόλους του: αυτόν στη νέα ταινία του Batman και αυτόν στο «The Lighthouse» με συμπρωταγωνιστή τον Dafoe. Για τον πρώτο «τ’ άκουσε» άσχημα προτού καν υπάρξει το οποιοδήποτε δείγμα, πράγμα λίγο άδικο, αλλά ως αποτέλεσμα της λάθος επιλογής που έκανε πριν κάτι χρόνια (βλ. συμμετοχή την τριλογία των βρικολάκων). Ελπίζουμε όμως να αρχίσει να αλλάζει αυτό σιγά-σιγά. Όπως λέγεται πάντως, η συμμετοχή του στον «Φάρο» τον δικαιώνει, αφού χαρακτηρίζεται πολύ καλή.

Εκεί που ήθελα να καταλήξω ωστόσο, είναι ότι τελευταία ακούγεται αρκετά το όνομα του ηθοποιού, κυρίως για ρόλους, αλλά και για την ανάδειξή του ως του πιο ωραίου άντρα επί Γης!

Βαρύς σαν χαρακτηρισμός αυτός, αλλά σύμφωνα με τον «Χρυσό Αριθμό Φ της ομορφιάς», που σχεδιάστηκε από τους αρχαίους Έλληνες (γνωστοί κολλημένοι με τα κάλλη και την τελειότητα), ο 33χρονος ηθοποιός αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή έχοντας τα πιο «τέλεια» χαρακτηριστικά.

Ακόμα μεγαλύτερη αξία στη νίκη βέβαια, δίνει ο ανταγωνισμός, που ομολογουμένως ήταν σκληρός. Με τους Brad Pitt και Ηenry Cavill να βρίσκονται επίσης στη λίστα, το λες και μεγάλο κατόρθωμα να τους ξεπερνάς σε ομορφιά.

Αναλυτικά όμως, η πρώτη πεντάδα διαμορφώθηκε ως εξής:

  1. Robert Pattinson (92,15%)
  2. Henry Cavill (91,64%)
  3. Bradley Cooper (91,08%)
  4. Brad Pitt (90,51%)
  5. George Clooney (89,91%)

Την κορυφαία δεκάδα συμπλήρωσαν πρόσωπα όπως οι Hugh Jackman, David Beckam, Idris Elba, Kanye West και Ryan Gosling.

Το άτομο που βρίσκεται πίσω από τη λίστα με τους πιο όμορφους άντρες του κόσμου, είναι ο πλαστικός χειρουργός Julian De Silva, ο οποίος σημείωσε μεταξύ άλλων πως:

Ήταν (ο Pattinson) στο top 5 σχεδόν όλων των κατηγοριών, καθώς έχει τόσο κλασικά διαμορφωμένα χαρακτηριστικά και ένα υπέροχα σμιλευμένο πηγούνι.

Ο ίδιος εν τω μεταξύ, είχε βγάλει και την Bella Hadid πρώτη στην αντίστοιχη γυναικεία λίστα ομορφιάς. Οοοκ.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να επιλέξετε τα καλύτερα διαδικτυακά καζίνο στην ελληνική αγορά: Ολοκληρωμένος Οδηγός

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET