ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Μερικά ρίσκα που κάθε κοπέλα αξίζει να πάρει στη ζωή της!

Τι θα ήταν η ζωή μας, εάν δεν παίρναμε πρωτοβουλίες, εάν δεν ρισκάραμε λίγο και εάν δεν κάναμε επιλογές; Σωστές ή λανθασμένες επιλογές, και στις δύο περιπτώσεις μαθαίνουμε και πάμε μπροστά. Σίγουρα θα έχεις βρεθεί σε δίλημμα τύπου «να το κάνω αυτό ή να μην το κάνω;». Λογικό, όλες μας το έχουμε περάσει. Παρακάτω, θα […]

Neopolis Team

28 Μαΐου, 2016

Τι θα ήταν η ζωή μας, εάν δεν παίρναμε πρωτοβουλίες, εάν δεν ρισκάραμε λίγο και εάν δεν κάναμε επιλογές; Σωστές ή λανθασμένες επιλογές, και στις δύο περιπτώσεις μαθαίνουμε και πάμε μπροστά.

Σίγουρα θα έχεις βρεθεί σε δίλημμα τύπου «να το κάνω αυτό ή να μην το κάνω;». Λογικό, όλες μας το έχουμε περάσει. Παρακάτω, θα δεις κάποιες περιπτώσεις που κατά την ταπεινή μας γνώμη, αξίζουν το ρίσκο που θα πάρεις.

1. Πάρε το ρίσκο και φύγε από μια δουλειά που δεν σε ενδιαφέρει καθόλου, δεν σου δίνει καλά χρήματα, έχει άθλιες συνθήκες εργασίας, ή όλα αυτά μαζί. Βέβαια, οι καιροί είναι δύσκολοι και εσύ μόνο ξέρεις εάν πρέπει να πάρεις το ρίσκο. Εμείς απλά σου λέμε πως, εάν δεν κλείσεις μια πόρτα, δεν ανοίγει μια καινούρια.

2. Πες του ότι είσαι ερωτευμένη μαζί του. Μπορεί να μην το περιμένει, μπορεί να μην βγει πουθενά, αλλά αξίζει το ρίσκο. Φαντάσου να μην το μάθαινε ποτέ!

riska2

3. Βγες από μια σχέση που δε σου προσφέρει τίποτα και που την κρατάς απλά για λόγους τυπικούς. Αξίζει το ρίσκο, γιατί μια άρρωστη ή αδιάφορη σχέση σε πάει πίσω και σου στερεί έρωτες που πρέπει να ζήσεις.

4. Κάνε ένα ταξίδι χωρίς προγραμματισμό και ζήσε το όσο δεν πάει! Το ρίσκο σου θα αποδεχτεί εμπειρία ζωής. (Δεν εννοούμε φυσικά να πας στην Μποτσουάνα μόνη σου και χωρίς λεφτά, αλλά να πάρεις τις κολλητές σου και να πας ένα τριήμερο Θεσσαλονίκη τελευταία στιγμή, είναι σχεδόν σίγουρο ότι αξίζει τον κόπο!)

5. Ρίσκαρε να τσαλακωθείς. Η εικόνα της άψογης κοπέλας, που ποτέ δεν κλαίει, δεν αυτοσαρκάζεται, δεν κάνει τρέλες και είναι πάντα σαν πορσελάνινη κούκλα είναι βαρετή.

riska5

6. Αγόρασε αυτό που πραγματικά θέλεις. Εάν έχεις χρήματα και θέλεις οπωσδήποτε να αγοράσεις κάτι, μην δειλιάζεις! Θα κάνεις ευτυχισμένο τον εαυτό σου με ένα δώρο! Και τα χρήματα; Είσαι πολύ νέα, θα βγάλεις πολλά περισσότερα!

Διάβασε τη συνέχεια, μόνο στο Y-olo.gr!

 

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET