ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Ερμιόνη, Νέβιλ και Μαλφόι βρέθηκαν μετά από χρόνια και δε θυμίζουν σε τίποτα τους μικρούς μάγους του Χόγκουαρτς!

Έχουν περάσει 17 ολόκληρα χρόνια από την εποχή που κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία του Χάρι Πότερ στις κινηματογραφικές αίθουσες και δεν μπορούμε να πιστέψουμε πόσο γρήγορα πέρασε αυτό το διάστημα. Σαν χθες θυμόμαστε που είχαμε στηθεί μπροστά από τη μεγάλη οθόνη, αδημονώντας να ξεκινήσει η περιπέτεια της αγαπημένης μας παρέας. Έκτοτε παρακολουθούσαμε με λαχτάρα όλες […]

Neopolis Team

27 Απριλίου, 2018

Έχουν περάσει 17 ολόκληρα χρόνια από την εποχή που κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία του Χάρι Πότερ στις κινηματογραφικές αίθουσες και δεν μπορούμε να πιστέψουμε πόσο γρήγορα πέρασε αυτό το διάστημα. Σαν χθες θυμόμαστε που είχαμε στηθεί μπροστά από τη μεγάλη οθόνη, αδημονώντας να ξεκινήσει η περιπέτεια της αγαπημένης μας παρέας.

Έκτοτε παρακολουθούσαμε με λαχτάρα όλες τις μετέπειτα ταινίες κι αν μη τι άλλο μεγαλώσαμε μαζί με τον Χάρι, τον Ρον, την Ερμιόνη κι όλον τον κόσμο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Γι’ αυτό και τα δάκρυα συγκίνησης στο τέλος της έβδομης ταινίας (όγδοης πρακτικά), έτρεχαν ποτάμι στο πρόσωπό μας.

Μετά από την τεράστια επιτυχία των ηθοποιών που συμμετείχαν, λίγοι είναι πάντως εκείνοι που δημιούργησαν μια καριέρα αντάξια των προσδοκιών, εξαιρουμένης φυσικά της Έμμα Γουάτσον, η οποία δε σταμάτησε να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Ακριβώς λοιπόν, επειδή αρκετοί έχουν χαθεί από την υποκριτική ή τελοσπάντων οι δουλειές τους δε γνώρισαν ανάλογη επιτυχία, δυσκολευτήκαμε να αναγνωρίσουμε σε ένα reunion της παρέας τον Μάθιου Λιούις, το Νέβιλ Λονγκπότομ δηλαδή ή τον Τομ Φέλτον που έγινε γνωστός ως Ντράκο Μαλφόι. Όχι οτι και η… Ερμιόνη δεν άλλαξε από τότε που την είδαμε πρώτη φορά στο Χόγκουαρτς Εξπρές.

Δείτε τη φωτογραφία από τη συνάντησή τους:

Και αυτή ήταν η εικόνα τους πριν 17 χρόνια, όταν δηλαδή μας συστήθηκαν για πρώτη φορά:

Νέβιλ Λονγκμπότομ

Ερμιόνη Γκρέιτζερ

 Ντράκο Μαλφόι

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Μαθητής έγινε δεκτός με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Cambridge!

SPILL THE TEA

Καρολίνα: «Χαίρομαι που ο Μπο δε θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία, γιατί δείχνει ότι είναι νοήμων»!

Είναι viral

Τύπος ξόδεψε 23.000$ σε στολή λύκου, για να απαλλαχθεί από τις ανθρώπινες σχέσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET