ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Κι όμως, το ακριβότερο iPhone της ιστορίας σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων στην Ελλάδα!

Άλλοι στήνονται στην ουρά για ηλεκτρονική κάρτα κι άλλοι για το iPhone X. Επιλογές είναι αυτές. Επίσημα, η ναυαρχίδα της Apple κατέφτασε χθες στη χώρα μας και παρόλο που πρόκειται για το ακριβότερο iPhone ever, έχει σημειώσει ήδη ρεκόρ πωλήσεων! Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά το iPhone 8 πέρασε και δεν ακούμπησε. Προφανώς επειδή […]

Neopolis Team

3 Νοεμβρίου, 2017

Άλλοι στήνονται στην ουρά για ηλεκτρονική κάρτα κι άλλοι για το iPhone X. Επιλογές είναι αυτές. Επίσημα, η ναυαρχίδα της Apple κατέφτασε χθες στη χώρα μας και παρόλο που πρόκειται για το ακριβότερο iPhone ever, έχει σημειώσει ήδη ρεκόρ πωλήσεων!

Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά το iPhone 8 πέρασε και δεν ακούμπησε. Προφανώς επειδή όλοι ανέμεναν το iPhone X. Όπως είχαμε γράψει από την προηγούμενη Παρασκευή, είχαν ξεκινήσει οι παραγγελίες για την απόκτηση της νέας συσκευής, οι οποίες παραδόξως ήταν υπερβολικά πολλές.

Πιο συγκεκριμένα, 5 ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του στη χώρα μας, οι παραγγελίες είχαν ήδη ξεπεράσει τις 12.000! Κάτι που σημαίνει ότι στην Ελλάδα της κρίσης, οι καταναλωτές είναι έτοιμοι να διαθέσουν 1.199 ευρώ για τα 64 GB του iPhone X και 1.399 ευρώ για τα 256 GB.

Το αμέσως προηγούμενο καλύτερο λανσάρισμα στη χώρα μας, είχε σημειωθεί για το iPhone 6. Οι χθεσινοί αριθμοί ωστόσο, ήταν σαφέστατα καλύτεροι και για την ακρίβεια διπλάσιοι!

Πάντως οι χθεσινές ουρές δεν ήταν μονάχα ελληνικό φαινόμενο, αφού παρατηρήθηκαν στις περισσότερες μεγάλες πόλεις του κόσμου. Αποδείχτηκε έμπρακτα πλέον, πως οι θαυμαστές του «Γίγαντα από το Κουπερτίνο», περίμεναν πως και πως τη μεγάλη αλλαγή στη συσκευή.

Ας πάρουμε όλοι μαζί μια γεύση από όσα έγιναν σήμερα. O Τιμ Κουκ σίγουρα τρίβει τα χέρια του… 

Τόκυο – η ουρά έφτανε απέναντι από το κατάστημα της Apple

Νέα Υόρκη – ετοιμοπόλεμοι για την ορθοστασία

Βαρκελώνη

Λονδίνο

Κολωνία

Μιλάνο

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

WHAT’S UP: Ανανέωση υπολοίπου μόλις με 8€ και περισσότερα συνδυαστικά πακέτα ομιλίας και data!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET