ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Εικονογράφος αναδημιουργεί τα πορτρέτα των πριγκιπισσών της Disney και το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό!

Αν συνηθίζεις να περνάς το χρόνο σου με το να χαζεύεις ασταμάτητα το feed του Instagram, τότε είναι πολύ πιθανό να έχεις ήδη δει τις δημιουργίες της απίστευτα ταλαντούχας εικονογράφου Isabelle Staub, η οποία πήρε την πρωτοβουλία να αναδημιουργήσει τα πορτρέτα των πιο αγαπημένων μας πριγκιπισσών της Disney με σκοπό να δείχνουν πιο ρεαλιστικές. Η ίδια […]

Θεώνη Σταματοπούλου

20 Απριλίου, 2017

Αν συνηθίζεις να περνάς το χρόνο σου με το να χαζεύεις ασταμάτητα το feed του Instagram, τότε είναι πολύ πιθανό να έχεις ήδη δει τις δημιουργίες της απίστευτα ταλαντούχας εικονογράφου Isabelle Staub, η οποία πήρε την πρωτοβουλία να αναδημιουργήσει τα πορτρέτα των πιο αγαπημένων μας πριγκιπισσών της Disney με σκοπό να δείχνουν πιο ρεαλιστικές.

Η ίδια αναφέρει: «Λάτρευα την Disney από μικρό παιδί, οπότε αποφάσισα να ζωγραφίσω τις αγαπημένες μου πριγκίπισσες με το προσωπικό μου στυλ για πλάκα.» Η εικονογράφος ξόδεψε από 8 έως 12 ώρες για κάθε πριγκίπισσα. Φυσικά μερικές λεπτομέρειες καλύφθηκαν με το Photoshop.

«Θα επανέλθω με άλλη θεματική σειρά εικόνων και πάλι. Κάποιος μου πρότεινε να εικονογραφήσω τους κακούς ήρωες της Disney και μου άρεσε η ιδέα.»

Ας θαυμάσουμε την εκπληκτική δουλειά της που αφορά την αναδημιουργία των πιο γνωστών πορτρέτων των πριγκιπισσών της Disney:

Ποκαχόντας


Μπελ


Άριελ


Εσμεράλδα


Τιάνα


Ωραία Κοιμωμένη


Γιασμίν

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Stoli Vodka μας υποδέχεται στον κόσμο του ‘Spirit of Change’, μέσα από τα μάτια 4 καλλιτεχνών! 

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

AI For All: Μια νέα εμπειρία στο σπίτι με χρήση συσκευών AI παρουσίασε η Samsung Electronics Hellas!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET