ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Εικονογράφος αναδημιουργεί τα πορτρέτα των πριγκιπισσών της Disney και το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό!

Αν συνηθίζεις να περνάς το χρόνο σου με το να χαζεύεις ασταμάτητα το feed του Instagram, τότε είναι πολύ πιθανό να έχεις ήδη δει τις δημιουργίες της απίστευτα ταλαντούχας εικονογράφου Isabelle Staub, η οποία πήρε την πρωτοβουλία να αναδημιουργήσει τα πορτρέτα των πιο αγαπημένων μας πριγκιπισσών της Disney με σκοπό να δείχνουν πιο ρεαλιστικές. Η ίδια […]

Θεώνη Σταματοπούλου

20 Απριλίου, 2017

Αν συνηθίζεις να περνάς το χρόνο σου με το να χαζεύεις ασταμάτητα το feed του Instagram, τότε είναι πολύ πιθανό να έχεις ήδη δει τις δημιουργίες της απίστευτα ταλαντούχας εικονογράφου Isabelle Staub, η οποία πήρε την πρωτοβουλία να αναδημιουργήσει τα πορτρέτα των πιο αγαπημένων μας πριγκιπισσών της Disney με σκοπό να δείχνουν πιο ρεαλιστικές.

Η ίδια αναφέρει: «Λάτρευα την Disney από μικρό παιδί, οπότε αποφάσισα να ζωγραφίσω τις αγαπημένες μου πριγκίπισσες με το προσωπικό μου στυλ για πλάκα.» Η εικονογράφος ξόδεψε από 8 έως 12 ώρες για κάθε πριγκίπισσα. Φυσικά μερικές λεπτομέρειες καλύφθηκαν με το Photoshop.

«Θα επανέλθω με άλλη θεματική σειρά εικόνων και πάλι. Κάποιος μου πρότεινε να εικονογραφήσω τους κακούς ήρωες της Disney και μου άρεσε η ιδέα.»

Ας θαυμάσουμε την εκπληκτική δουλειά της που αφορά την αναδημιουργία των πιο γνωστών πορτρέτων των πριγκιπισσών της Disney:

Ποκαχόντας


Μπελ


Άριελ


Εσμεράλδα


Τιάνα


Ωραία Κοιμωμένη


Γιασμίν

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

WHAT’S UP: Ανανέωση υπολοίπου μόλις με 8€ και περισσότερα συνδυαστικά πακέτα ομιλίας και data!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια της Βίκος Cola είναι μια ωδή στο αυθεντικό και το αυθόρμητο!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House στήριξε το Σωματείο «Ανοιχτή Αγκαλιά» και τα παιδιά των ακριτικών περιοχών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET