BINGE WATCHING

Η Queen Charlotte του ‘Bridgerton’ έρχεται με δική της spinoff σειρά, υποκλινόμαστε στο Netflix!

'That one is a... great gossip.'

Προκαλώ να μου βρείτε άτομο που παρακολούθησε το Bridgerton τα περασμένα Χριστούγεννα και να μην ξεχώρισε τη Βασίλισσα Σαρλότ! Φυσικά και αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις (και την καρδιά μας) ήταν ο Δούκας, αλλά η Queen C κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση παρολο που ο ρόλος της δεν ήταν κεντρικός και οι εμφανίσεις της μετρημένες. Κι αυτό κάνει ακόμα μεγαλύτερη την επιτυχία της.

Σαν αγαπημένος δευτερεύοντας χαρακτήρας που ήταν λοιπόν, κέρδισε επάξια τη δική της spinoff σειρά, που θα έρθει κατευθείαν από τα χεράκια του Netflix και της Shonda Rhimes (παραγωγός του Bridgerton). 

Weee!

Όσο εμείς προετοιμαζόμασταν ψυχολογικά για τη δεύτερη σεζόν – με τον αδερφό Anthony να παίρνει το ρόλο του πρωταγωνιστή – στο Netflix μας ετοίμαζαν μια μεγάλη έκπληξη, που σε καμία περίπτωση δε βλέπαμε να έρχεται, αλλά χαιρόμαστε πολύ που κάποιος το σκέφτηκε!

Μιλώντας για εκπλήξεις btw, η streaming πλατφόρμα έχει αποκτήσει νέο αγαπημένο χόμπι, να μας βλέπει να μένουμε… άφωνοι, για να το πω κομψά. Μια τα ουρανοκατέβατα short stories από το Elite, μια η spinoff σειρά με πρωταγωνίστρια την Queen Charlotte, κάπου λυπηθείτε μας. Ένα ζευγάρι μάτια έχουμε και ήδη βγάζουν προβλήματα…

Η ανακοίνωση που λέτε, έγινε στις 14 Μαΐου και μας προετοιμάζει για ένα limited series βασισμένο στην πραγματική ιστορία τής συζύγου του Βασιλιά Γεώργιου ΙΙΙ, η οποία λέγεται ότι ήταν το πρώτο έγχρωμο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Την Βασίλισσα θα υποδυθεί η ίδια ηθοποιός, Golda Rosheuvel, με την ιστορία να επικεντρώνεται στη νεότερη ζωή της. Επίσης, θα έχουμε εμφανίσεις των νεότερων Lady Danbury (άλλη queen κι αυτή!) και Violet Bridgerton. Με λίγα λόγια, περιμένουμε έναν συνδυσμό βιογραφίας και μυθιστορήματος.

Με σιγουριά πια μπορούμε να πούμε ότι θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα το Bridgerton, πράγμα αναμενόμενο από τη στιγμή που έκανε ρεκόρ θεαματικότητας με την πρώτη του σεζόν. Συνοπτικά λοιπόν, έχουμε να περιμένουμε τη 2η σεζόν που βρίσκεται ήδη στα σκαριά, την 3η και την 4η που έχουν ανακοινωθεί εδώ κι ενάμιση μήνα, καθώς και το παραπάνω spinoff που φαίνεται πολλά υποσχόμενο.

Ένα μας λυπεί μόνο και ζητάμε να διορθωθεί από την παραγωγή: Η απουσία του Δούκα από τη συνέχεια. Αφού το ξεκινήσατε, φτιάξτε και γι’ αυτόν ένα spinoff. Εγγυημένη επιτυχία!

FUN ZONE

PLACES TO BE

Τα θερινά σινεμά ανοίγουν κι επίσημα από σήμερα, το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε!

BINGE WATCHING

Maestro: Σε λίγη ώρα βγαίνει ολόκληρη η 2η σεζόν στο Netflix για παπακαλιάτικο ξενύχτι!

EVENTS

Colourday Festival 2024: Έρχεται στις 16 Ιουνίου με πολύ χρώμα και μουσική, τα λέμε εκεί!

Τιβί

10 τηλεοπτικές οικογένειες που μεγαλώσαμε μαζί τους και τις αγαπήσαμε σαν δικές μας!

Μουσική

Το ‘ZARI’ τρεντάρει ψηλά στο παγκόσμιο Viral50 του Spotify, είναι κι αυτό μια νίκη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET