fbpx

8 ψέματα που θα σου πει ένας άνδρας για να πετύχει τον (πονηρό) σκοπό του!


Όταν ένας άντρας προσπαθεί να ρίξει μία γυναίκα, να είσαι βέβαιη ότι θα κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του για να το καταφέρει. Δεν θα διστάσει να σου αραδιάσει ένα κάρο ψέματα, με απώτερο σκοπό να γίνεις δική του. Και δυστυχώς, δεν είμαστε πάντα σε θέση να ξέρουμε πότε κάποιος λέει ψέματα και πότε όχι. Πρέπει λοιπόν από τις λεπτομέρειες, να προσπαθήσεις να καταλάβεις αν ο άνθρωπος με τον οποίο μιλάς και συναναστρέφεσαι είναι ειλικρινής ή απλά… καιροσκόπος.

Πάμε να δούμε κάποια από τα δυνητικά ψέματα που μπορεί να σου πει κάποιος με σκοπό να σε ρίξει στο κρεβάτι του:

#1 «Είμαι single»

Αν ένας άντρας θέλει πολύ να σε κατακτήσει, δεν θα το ρισκάρει λέγοντάς σου την αλήθεια με κίνδυνο να σε απομακρύνει. Με άλλα λόγια, αν σου διευκρινίσει ότι έχει κοπέλα, το μόνο σίγουρο είναι πως θα φύγεις αμέσως μακριά του. Αν όμως σου πει ψέματα, έχει περισσότερες πιθανότητες να προχωρήσεις μαζί του. Σε περίπτωση που έχεις αμφιβολίες για την εγκυρότητα όσων λέει, ψάξε για κοινούς γνωστούς για να το επιβεβαιώσεις.

#2 «Ό,τι έγινε, θα μείνει μεταξύ μας»

Αν ανησυχείς μην φτάσει στα αυτιά κανενός, η περίπτυξή σας, εκείνος θα προσπαθήσει να σε καθησυχάσει και να κάνει πέρα τις αμφιβολίες σου. Θα υποσχεθεί πως θα κρατήσει το ρομάντζο σας μυστικό, την ίδια στιγμή που θα ξερνάει τα πάντα στους φίλους του. Τέτοιοι είναι!

#3 «Εγώ δεν θα έκανα ποτέ το (τάδε πράγμα)»

Δεν θέλει φυσικά να πιστεύεις ότι είσαι ένας ακόμη αριθμός στη λίστα του, οπότε θα σου πει ότι εκείνος ποτέ δεν κάνει τέτοια πράγματα κι ότι είναι άγιος. Φυσικά, στην επόμενη κοπέλα θα πει ακριβώς τα ίδια. Είναι ένας τρόπος να σε κάνει να νιώσεις ξεχωριστή, αλλά στη πραγματικότητα, μόνο αυτός δεν είναι ο σκοπός του.

#4 «Πήγα για ποτάκι με φίλους – τίποτα το ιδιαίτερο»

Αν δεν έχεις την αποκλειστικότητα, δεν είναι κακό να βγαίνει και με άλλες κοπέλες. Γιατί αυτό συνέβη στην πραγματικότητα. Δεν βγήκε με φίλους του. Κι αν όντως βγήκε, σίγουρα θα ήπιε και θα φλέρταρε πολύ. Αν έχεις την παραμικρή υπόνοια ότι παίζει σε διπλό ταμπλό, εξασφάλισε τουλάχιστον το ότι προφυλάσσεται σεξουαλικά.

#5 «Αυτή εκεί; Δεν είναι τίποτα, βγαίναμε πριν χρόνια και τώρα ούτε που μιλάμε»

Πιθανότατα μιλάνε ακόμα. Μπορεί να μην είναι άμεση απειλή προς εσένα κι όντως απλά να μιλάνε, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει ο καιρός. Μπορεί σε βάθος χρόνου, να εξελίξει τη σχέση του με την εν λόγω κοπέλα ακόμη πιο πολύ, εν αγνοία σου φυσικά και άντε μετά να ξεμπλέξεις.

#6 «Δεν είμαι έτοιμος να δεσμευτώ»

Δεν θα πει την αλήθεια. Δεν θα πει ούτε ότι δεν του αρέσεις αρκετά ούτε ότι εκείνος φοβάται να κάνει το επόμενο βήμα. Θα τα ρίξει απλά όλα πάνω σου. Εσύ βέβαια, θα προτιμούσες να ακούσεις την αλήθεια σ’ αυτήν την περίπτωση, όσο κι αν αυτή πονάει.

#7 «Ποτέ δε φαίνεσαι χοντρή, μωρό μου»

Υπάρχουν και φορές που σίγουρα δεν είσαι στα καλύτερά σου και σε πιάνουν οι φοβίες κι οι ανασφάλειές σου. Εκείνος φυσικά θα σου πει κάθε δυνατό ψέμα και για να μη σε πληγώσει και για να μη σε εκνευρίσει. Το τι πιστεύει εκείνος όμως μέσα του, είναι μία άλλη υπόθεση.

#8 «Ανυπομονώ να σε δω και να μάθω πώς πήγε η μέρα σου»

Αν ήταν ειλικρινής, θα έλεγε «Θέλω να βρεθούμε ώστε να έχω την ευκαιρία να σε κουτουπώσω. Δεν με νοιάζει να ακούσω πώς πήγε η μέρα σου.» Ή έστω θα έλεγε «Θέλω απλά σεξ.» Εσύ θα εκνευριζόσουν προφανώς και θα του έδινες αρνητική απάντηση, οπότε εκείνος φυσικά δεν είναι πρόθυμος να το διακινδυνεύσει εξ αρχής.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET