ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Είτε ψάχνεις για σταθερή εργασία, είτε για ευέλικτο ωράριο, το efood σου δίνει την επιλογή!

To efood αναζητά νέους συνεργάτες, για ρίξε μια ματιά!

Neopolis Team

28 Ιουλίου, 2021

Είναι μεσημέρι και στο ψυγείο δεν παίζει κανένα ταπεράκι με φαγητό από τα χεράκια της μαμάς. Το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό δεν είναι να μπεις στην κουζίνα και να εξασκήσεις τα μαγειρικά σου skills (τα ποια;!), αλλά να ψαχτείς για το τι καλό έχει στο efood και να το φέρεις στο τραπέζι σου με ένα κλικ. Κι εκεί καταλαβαίνεις τη σημασία αυτής της εφαρμογής στη ζωούλα σου!

Αυτή λοιπόν έρχεται να γίνει ακόμα μεγαλύτερη, αφού το efood προσφέρει τη δυνατότητα όχι μόνο να παραγγέλνεις όποτε θέλεις, αλλά και να δουλεύεις όσο θέλεις και όποτε θέλεις. Πέρα δηλαδή από μια «παραδοσιακή» σχέση εργασίας που μπορείς να χτίσεις μαζί του, με σταθερή δουλειά και μισθό, όντας διανομέας (aka το παιδί που μόλις έφυγε), μπορείς να κινηθείς και με μεγαλύτερη ευελιξία θέτοντας τους δικούς σου όρους μέσω του νέου μοντέλου συνεργασίας που φέρνει η εταιρεία.

Για να το πάρουμε από την αρχή, το efood βρίσκεται εκεί έξω και στη διάθεσή μας 24/7 εδώ και 10 χρόνια και δικαίως έχει κατακτήσει τη #1 θέση ως υπηρεσία delivery στην Ελλάδα. Πέρα από το να προσφέρει νόστιμο φαγητό στην πόρτα μας όμως, προσφέρει και πολλές θέσεις εργασίας, μετρώντας μέχρι στιγμής 2.000 διανομείς σε 15.000 καταστήματα σε 90 πόλεις και εισάγοντας την υπηρεσία efood market που συνεχώς μεγαλώνει, με αποτέλεσμα να αυξάνονται και οι ανάγκες σε προσωπικό. Έτσι θέτει σαν στόχο τον τριπλασιασμό του στόλου μέχρι το τέλος του 2021 και αναζητά νέους συνεργάτες.

Συγκεκριμένα, η υπηρεσία delivered by efood έχει σκοπό να πλαισιωθεί με 6.000 διανομείς (να κάνει δηλαδή 4.000 προσθήκες), οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν είτε με εξαρτημένη σχέση εργασίας – με τον καθιερωμένο τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε η εταιρεία μέχρι τώρα – είτε ως ανεξάρτητοι συνεργάτες, μέσω του νέου μοντέλου που εισάγει. Η νέα αυτή συνθήκη κάνει ακόμα πιο δελεαστική την ιδέα του delivery για πολλούς εκεί έξω, που είτε λόγω της φορτωμένης καθημερινότητας δεν έχουν χρόνο για μια full time job, ή ψάχνονται για μια δεύτερη, πιο ελαστική πηγή εσόδων.

Τα μεγάλα συν αυτού του νέου μοντέλου ανεξάρτητης συνεργασίας είναι ότι σε απαλλάσσει από περιορισμούς και δεσμευτικές προϋποθέσεις, με την αμοιβή να διαμορφώνεται ανά παραγγελία, περιοχή και ημέρα εργασίας.

Έχοντας δηλαδή τον έλεγχο του προγράμματός σου, θα μπορείς να ορίζεις τις μέρες και τις ώρες που θα δουλεύεις, καθώς και το εισόδημα που θα λαμβάνεις, αφού ανάλογα με τον αριθμό των παραγγελιών που θα ολοκληρώνεις, θα διαμορφώνεται κι αυτό.

Κι επειδή οι διανομείς αποτελούν τη βάση της εταιρείας, το efood δείχνει έμπρακτα τη σπουδαιότητά τους και προχωρά στην παροχή ενός μπόνους 100 ευρώ κατά την καλοκαιρινή περίοδο σε κάθε διανομέα που θα ολοκληρώσει 200 παραγγελίες σε ένα μήνα. Η επιβράβευση αυτή ξεκίνησε να ισχύει από την 1η Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι και τον Σεπτέμβριο. Σε ελεύθερη μετάφραση, προλαβαίνεις!

Συνοπτικά λοιπόν, οι λόγοι για να γίνεις ο νέος συνεργάτης – διανομέας του efood είναι:

1) Ελεύθερη & ευέλικτη εργασία: θα μπορείς να επιλέγεις και να προγραμματίζεις τις ώρες και τις ημέρες που εσύ θέλεις να δουλέψεις.

2) Ανταγωνιστικές αποδοχές: όσες περισσότερες και μεγαλύτερες διανομές, τόσο μεγαλύτερο κέρδος!

3) Πληρωμή ανά παραγγελία

4) Πρόσθετη αμοιβή βάσει αποστάσεων

5) Παροχή επαγγελματικού εξοπλισμού και ενδυμασίας

Είτε ψάχνεσαι για μια πιο σταθερή δουλειά, είτε για κάτι πιο ευέλικτο λοιπόν, μπες στο https://riders.e-food.gr/ και κάνε την αίτησή σου.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένει πρώτη στην ανεργία νέων η Ελλάδα μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών!

TECH NEWS

HUAWEI P60 Pro και Watch Ultimate: Έρχονται σύντομα στην Ευρώπη!

ΕΛΛΑΔΑ

Αλλαγή ώρας: Μην ξεχάσετε, ξημερώματα Κυριακής το ρολόι πάει μία ώρα μπροστά!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET