ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Έγινε στην Αγγλία ο πρώτος μουσουλμανικός gay γάμος | Είναι η πιο τρυφερή ιστορία αγάπης!

Έγινε στην Αγγλία ο πρώτος μουσουλμανικός γάμος με πρωταγωνιστές τον 24χρονο Jahed Choudhury και τον 19χρονο Sean Rogan. Το νιόπαντρο ζευγάρι παντρεύτηκε στο Walsall ντυμένο με παραδοσιακά ρούχα από το Μπαγκλαντές. Περικυκλωμένοι από αγαπημένα τους πρόσωπα, έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης. Πώς γνωρίστηκαν Ο Jahed Choudhury προσπάθησε να αλλάξει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, έφυγε σε ειδικές […]

Default avatar

Guest Author

12 Ιουλίου, 2017

Έγινε στην Αγγλία ο πρώτος μουσουλμανικός γάμος με πρωταγωνιστές τον 24χρονο Jahed Choudhury και τον 19χρονο Sean Rogan.

Το νιόπαντρο ζευγάρι παντρεύτηκε στο Walsall ντυμένο με παραδοσιακά ρούχα από το Μπαγκλαντές. Περικυκλωμένοι από αγαπημένα τους πρόσωπα, έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης.

Πώς γνωρίστηκαν

Ο Jahed Choudhury προσπάθησε να αλλάξει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, έφυγε σε ειδικές αποστολές στην Σαουδική Αραβία και το Μπαγκλαντές αλλά ανέπτυξε αυτοκτονικές τάσεις και προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Τότε γνώρισε τον Sean Rogan. «Γνωριστήκαμε μια ημέρα σε ένα παγκάκι όταν είδα τον Jahed να κλαίει. Τον ρώτησα αν είναι καλά και αρχίσαμε να μιλάμε», αποκαλύπτει στην Telegraph ο Sean.

Οι δυο τους άρχισαν να συζούν το 2015, ενώ η πρόταση ήρθε το 2016 από τον Choudhury την ημέρα των γενεθλίων του συντρόφου του. «Όλο αυτό έχει σκοπό να δείξει στον κόσμο πως δεν με νοιάζει. Η οικογένεια μου δεν θέλει να έρθει την ημέρα του γάμου. Απλά δεν θέλουν να το δουν, είναι υπερβολικά ντροπιαστικό γι’ αυτούς», τονίζει ο Jahed στη Daily Mail.

«Νομίζουν πως είναι μια ασθένεια και μπορεί να θεραπευτεί. Κάποιοι στην οικογένεια μου το ονομάζουν ”φάση”. Θέλω να πω σε όσους περνούν το ίδιο πως όλα είναι καλά. Θα δείξουμε στον κόσμο πως μπορείς να είσαι γκέι και μουσουλμάνος», συμπληρώνει.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

TECH NEWS

Η Apple νιώθει ότι απειλείται από το ChatGPT και θέλει να φέρει τη Siri στα μέτρα του!

ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Κλειστό το Ναυάγιο όλο το καλοκαίρι λόγω κινδύνου κατολισθήσεων!

ΕΛΛΑΔΑ

Αύξηση μισθού: Στα 780 ευρώ ο κατώτατος από 1η Απριλίου!

TECH NEWS

Google Al: Πολύ σύντομα η τεχνητή νοημοσύνη θα μας γράφει και τα email!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET