ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΞΕΡΟΥΝ

Έτσι θα κάνεις (έκανες) πρώτη φορά σεξ, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Και πού ξέρεις; Μπορεί να μείνεις με το στόμα ανοιχτό εκεί που δεν το περιμένεις...

Default avatar

Guest Author

6 Σεπτεμβρίου, 2016

Αν είσαι μικρό, αθώο κι «αμόλυντο» ακόμη πλάσμα, το συγκεκριμένο άρθρο μπορεί να σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο, αφού θα σου αποκαλύψει (στο περίπου βεβαίως βεβαίως) τον τρόπο με τον οποίο αναμένεται να έχεις την πρώτη, ολοκληρωμένη σεξουαλική εμπειρία της ζωής σου.

Αν από την άλλη, έχεις αφήσει προ πολλού πίσω σου τις εποχές της αθωότητας, τότε μπορείς να συγκρίνεις τα γραφόμενα με τις αναμνήσεις της δικής σου «πρώτης βραδιάς». Και πού ξέρεις; Μπορεί να μείνεις με το στόμα ανοιχτό εκεί που δεν το περιμένεις…

 Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ως Κριός που είσαι, σ’ αρέσει να παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου, ενώ είσαι παθιασμένος και παρορμητικός. Γι’ αυτό κι ενδέχεται να χάσεις την παρθενιά σου στα ξαφνικά και με σχετικά αλόγιστο κι επιπόλαιο τρόπο. Ειδικότερα, είναι πολύ πιθανό η πρώτη σου φορά να ακολουθήσει μετά την ένταση κάποιου τσακωμού ή ακόμη και μετά από κατανάλωση γενναίας ποσότητας αλκοόλ σε κάποιο κλαμπ!

 Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Είσαι συναισθηματικό, ονειροπόλο και φυσικά τρυφερό άτομο. Μην εκπλαγείς λοιπόν, αν η πρώτη σου φορά συνδυαστεί με ρομαντικό δείπνο, βόλτα στην παραλία ή κάποιο δωμάτιο με πολλά κεριά αναμμένα να …ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα. Οι πιθανότητες να συμβούν τα παραπάνω εκτός σχέσης, τείνουν στο μηδέν.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Είσαι ιδιαίτερα ισχυρογνώμων χαρακτήρας, ενεργητικός και περιπετειώδης. Γι’ αυτό και τα στοιχεία δείχνουν πως «θα γίνεις άντρας/γυναίκα» από έναν καλοκαιρινό έρωτα που σου πήρε το μυαλό και ξύπνησε μέσα σου τα ένστικτα της περιπέτειας. Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός πως δεν τα πηγαίνεις και τόσο καλά με τις σταθερές σχέσεις, η όλη φάση αναμένεται να συμβεί προς το τέλος του καλοκαιριού, ούτως ώστε να μην κουβαλήσεις τη σχέση και κατά τους χειμερινούς μήνες.

 Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Όσο συναισθηματικός κι αν είσαι στην καθημερινή σου ζωή, στο σεξ τα πράγματα αλλάζουν άρδην. Μέχρι να φτάσεις σ’ αυτό το σημείο βέβαια, απαιτείται ιδιαίτερος κι εκτενής σχεδιασμός και πάντοτε με άτομα που γνωρίζεις πολύ καλά. Συνεπώς, ρίξε μια ματιά στον κλειστό, κοινωνικό σου κύκλο (συμμαθητές, συμφοιτητές, κοντινοί φίλοι κλπ).

 Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Είσαι γενναιόδωρος και δημιουργικός στο κρεβάτι. Δε φοβάσαι να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν, όπως επίσης δεν πρόκειται να νιώσεις ανασφάλεια και ντροπή, παρόλο που δεν έχεις βρεθεί ξανά στη συγκεκριμένη θέση. Το μόνο σίγουρο, είναι πως η όλη εμπειρία θα μείνει αξέχαστη τόσο σε σένα όσο και στον/στην παρτενέρ σου.

 Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Εγωιστές μεν, ευφυείς και δημιουργικοί δε. Η πρώτη σας φορά θα πραγματοποιηθεί μόνο μετά από ώριμη σκέψη και σχεδιασμό κι όταν είστε πεπεισμένοι πως είστε έτοιμοι, ανεξάρτητα με το αν όλοι οι υπόλοιποι θεωρούν πως είναι αργά ή νωρίς για κάτι τέτοιο. Να πούμε βέβαια, πως από την πρώτη κιόλας φορά, είστε συγκεντρωμένοι στον εαυτό σας και την προσωπική σας ευχαρίστηση κι όχι στην ικανοποίηση του/της συντρόφου. Τστστς, τι να πει κανείς…

 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Είσαι συναισθηματικός, έξυπνος και ιδιαίτερα δεκτικός χαρακτήρας. Κι αυτά τα χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με το ιδιαίτερα ανεπτυγμένο σου ένστικτο, θα σε οδηγήσει σε μια πρώτη φορά …αξέχαστη και ιδανική. Αχ, ζηλεύουμε!

 Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Σεξουαλικό ηφαίστειο με τα όλα του! Θα γίνεις άντρας/γυναίκα σχετικά νωρίς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η φάση δε θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σου. Για σένα, το σεξ είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό και πλήρως απομυθοποιημένο, οπότε ό,τι κι αν συμβεί δεν πρόκειται να το μετανιώσεις.

 Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Είσαι ιδιαίτερα κοινωνικό, αστείο, αλλά και τρυφερό τυπάκι. Είναι πολύ πιθανό να χάσεις την παρθενιά σου από έναν/μία φίλο/η σου που συγχρόνως είναι κι ο απωθημένος σου έρωτας.

 Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Είσαι πρακτικός, αισιόδοξος, ανοικτός και ευφυής άνθρωπος. Αυτό σημαίνει ότι θα προχωρήσεις στην πρώτη σεξουαλική σου επαφή, αφού πρώτα ρωτήσεις και λάβεις τις απαραίτητες συμβουλές από το οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον. Μάλιστα, αν το περιβάλλον αυτό εκφράσει ενστάσεις για τον/τη μελλοντικό/ή σου παρτενέρ, είναι 100% βέβαιο πως θα τις λάβεις σοβαρά υπόψη σου.

 Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Φιλικός, πιστός και συνάμα ελεύθερο πνεύμα. Θα προχωρήσεις σε μια τέτοια κίνηση μετά από ιδιαίτερη σκέψη και αφού είσαι 100 % σίγουρος για τις κινήσεις σου και πως θα ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις του/της παρτενέρ. Η πρώτη σου φορά πάντως, δεν είναι απαραίτητο να γίνει στο πλαίσιο κάποια σταθερής σχέσης.

 Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Είσαι ρομαντικός, αλλά και περιπετειώδης ταυτόχρονα. Θα προτιμήσεις να προχωρήσεις σε ένα τέτοιο βήμα σε κάποιο ξεχωριστό μέρος και ίσως με κάποιον που δεν ξέρεις καθόλου καλά, αλλά πιστεύεις ακράδαντα ότι είναι ο έρωτας της ζωής σου και θα μείνει δίπλα σου για πάντα. Η ιδανικότερη για σένα κατάσταση; Κατά τη διάρκεια ταξιδιού στο εξωτερικό…

Ό,τι ζώδιο κι αν είσαι πάντως, να ξέρεις ότι η πρώτη φορά δεν είναι παιχνίδι. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου καθορίζεται ο (σεξουαλικός τουλάχιστον) χαρακτήρας για ολόκληρη τη ζωή σου. Για αυτό προσοχή και …μπόλικη σκέψη. Και στους άντρες και στις γυναίκες!

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET