ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια πρόβλεψη 30/10/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Όχι άλλοι άνθρωποι στη ζωή σου που έχουν παράπονα για το παρελθόν τους, την άδική ζωή και τα ερωτικά κολλήματα! Τελειώσαμε! Έδωσες ακόμη και από το απόθεμα παρηγοριάς. Τώρα οι μόνοι/ες που ζητάς είναι εκείνοι/ες που έχουν γνήσια διάθεση για να ζήσουν! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ας μην επαναλαμβάνομαι… Αφού το […]

Neopolis Team

30 Οκτωβρίου, 2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Όχι άλλοι άνθρωποι στη ζωή σου που έχουν παράπονα για το παρελθόν τους, την άδική ζωή και τα ερωτικά κολλήματα! Τελειώσαμε! Έδωσες ακόμη και από το απόθεμα παρηγοριάς. Τώρα οι μόνοι/ες που ζητάς είναι εκείνοι/ες που έχουν γνήσια διάθεση για να ζήσουν!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ας μην επαναλαμβάνομαι… Αφού το παίζεις Ταύρος νέος/α και μόνος/η ψάχνει για ευκαιρίες διασκέδασης, εκτόνωσης ή περιπέτειας, τι θες εδώ να διαβάζεις ημερήσια αστρολογικά tips; Τσακίσου βγες έξω και πέρνα καλά!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Είναι σχεδόν βέβαιο αυτές τις μέρες πως κοιτώντας τον εαυτό σου στον καθρέφτη αισθάνεσαι αρκετά γοητευτικός/η. Όμως για κάποιο καταραμένο λόγο (γκαντεμιά να το πω;) καθόλου ενδιαφέρον δεν έχουν οι άνθρωποι τριγύρω σου. Δώρο άδωρο η σαγήνη αυτές τις μέρες…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αυτές τις μέρες πιθανόν αρχίζεις και βγάζει στην επιφάνεια τον πιο εγωιστή και ανένδοτο εαυτό σου. Δεν ανέχεσαι ν’ ακούσεις ούτε κουβέντα, ακόμη κι από κοντινούς ανθρώπους, για το αν οι στόχοι σου (προσωπικοί, επαγγελματικοί, ερωτικοί) τους φαίνονται σωστοί ή λάθος. Δεν λέω καλό το πείσμα, αλλά δεν γίνεται να έχεις πάντα εσύ δίκιο! Και στατιστικά να το πάρεις δεν στέκει!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Καθόλου δεν πρέπει να αποκλείεις αυτές τις μέρες έναν υπόγειο πόλεμο ανάμεσα σ’ εσένα και μερικούς/ες συναδέλφους ή τον/την προϊστάμενο/προϊστάμενη σου. Φαρμακερά βλέμματα, τεταμένη ευγένεια, ψυχρότητα. Κάτι ετοιμάζεις μου φαίνεται…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Υποσχέσου στον εαυτό σου πως από εδώ και στο εξής θα κυνηγάς μόνο τους στόχους και τις φιλοδοξίες που ξέρεις πως θα σε κάνουν να φουσκώνεις σαν παγόνι από την υπερηφάνεια αν τους πετύχεις στο τέλος. Ποτέ ξανά πρωταγωνιστής/πρωταγωνίστρια στα όνειρα κάποιων άλλων που γίνονται ασφυκτικά καλούπια για την ψυχή σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ναι, για αυτό μπορείς να είσαι σίγουρος/η: μόνο σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες που ανανεώνουν συνεχώς την αστείρευτη περιέργεια σου μπορείς να νιώσεις αληθινά ελεύθερος/η. Και ναι, εκεί είναι που μπορείς να μείνεις για πάντα πιστός/η και να πολεμάς μέχρις εσχάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Πόσο ψέμα είναι πως δεν μπορείς να συγχωρέσεις. Φυσικά και μπορείς! Και θα το κάνεις για εκείνον/η που θα κατέβει από τον εγωιστικό του/της θρόνο και θα παραδεχτεί πως έσφαλε. Θα το κάνεις για τον συγγενή που θα αναγνωρίσει πως έχεις δικαίωμα να μορφώσεις την ιδιωτική σου ζωή όπως θες, κι όχι ακολουθώντας το οικογενειακό μοντέλο. Αλλιώς, θα προχωρήσεις χωρίς ενοχές στο δρόμο που έχεις επιλέξει. Όπως και να έχει, εσύ κερδίζεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Για κάποιους/ες Τοξότες, αυτές οι μέρες θα παρέχουν άφθονες αφορμές για γνωριμίες με γοητευτικούς ανθρώπους (μια σχέση που ξεκινά αυτές τις μέρες έχει τα εχέγγυα να σου προσφέρει στιγμές ευτυχίας). Για άλλους/ες, ίσως γίνει ένα νέο ξεκίνημα σε μια φιλική σχέση ή επαγγελματική συνεργασία. Τέλος, υπάρχουν κι εκείνοι/ες που θα την βιώσουν εσωτερικά και θα νιώσουν πως επουλώνονται από τα πρόσφατα τραύματα του έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αιγόκερε, επειδή ούτε πολλές δυνάμεις έχεις για να τις σπαταλάς σε άσκοπες διενέξεις, ούτε και χρόνο να σπαταλάς, όποιος/α στη δουλειά έχει νευράκια να σταλεί πακέτο στον ψυχαναλυτή του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Υδροχόε, σήμερα η επιμονή και η αντιδραστικότητα σου χτυπάνε κόκκινο! Και τι συμβαίνει όταν νιώθεις έτσι; Ναι, ελκύεις σαν μαγνήτης όλους/ες τους τσαντισμένους/ες συναδέλφους ή/και φίλους/ες σου!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ιχθύ, δεν πρέπει να επιτρέψεις σήμερα σε κανέναν/καμία να παρερμηνεύσει την απαίτηση σου για ηρεμία και αρμονία, σαν αδυναμία. Όχι τίποτα άλλο, εκείνοι/ες θα φάνε το κεφαλάκι τους αν τα βάλλουν μαζί σου. Αλλά γιατί να μην γλιτώσεις εξ αρχής την ένταση; Τρόμαξε τους με το καλημέρα και μετά συνέχισε όπως το σχεδίασες.

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET