ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια πρόβλεψη 29/10/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Λίγο η ρουτίνα που δεν παλεύεται, λίγο οι άνθρωποι που κυκλοφορούν σαν ζόμπι, λίγο και η φευγάτη σου διάθεση, δεν θέλει και πολύ για να μην συνεννοείσαι με άνθρωπο σήμερα. Όσο πιο περιορισμένες οι συζητήσεις, τόσο καλύτερα θα είναι τα νεύρα σου. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ναι, εντάξει το πρωί θα […]

Neopolis Team

29 Οκτωβρίου, 2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Λίγο η ρουτίνα που δεν παλεύεται, λίγο οι άνθρωποι που κυκλοφορούν σαν ζόμπι, λίγο και η φευγάτη σου διάθεση, δεν θέλει και πολύ για να μην συνεννοείσαι με άνθρωπο σήμερα. Όσο πιο περιορισμένες οι συζητήσεις, τόσο καλύτερα θα είναι τα νεύρα σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ναι, εντάξει το πρωί θα έχεις τα γνωστά θεματάκια με τις κυκλοθυμίες σου και τις υποχρεώσεις που σε έχουν σκεπάσει μέχρι το λαιμό και δεν προλαβαίνεις να τις εκπληρώσεις. Το βραδάκι όμως σε αποζημιώνει πάντως με καταπληκτική διάθεση!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δίδυμε, μην ξεχνάς πως οι περισσότεροι/ες εκεί έξω μετανιώνουν για τις περισσότερες από τις επιλογές τους, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σφαίρα της ζωής. Συνεπώς σήμερα περιόρισε την αυτομαστίγωση και συζήτα ανοιχτά για τα προβλήματα σου με όποιον/α είναι άξιος/α της εμπιστοσύνης σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Το αύριο είναι εδώ! Σήμερα! Τώρα! Δεν μπορεί να περιμένει ακόμη μια μέρα! Βάλε κάτω τις δυνατότητες και τα θέλω σου κι άρχισε να κάνεις σχέδια για το μέλλον! Η πίστη στο θαύμα θα σε συντροφεύει για μερικές μέρες σαν πιστή ερωμένη.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μάλλον θα κουβαλάς μαζί σου όπου βρίσκεσαι για τις επόμενες μέρες τα άγχη και τα προβλήματα από την εργασία σου. Ε δεν θες και τίποτα άλλο για να πιεστείς ψυχολογικά. Μια συμβουλή: λίγοι/ες καλοί/ες φίλοι/ες, μάζωμα σε σπίτι, φαγητό και κουβέντα μέχρι πρωίας. Trust me it works!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Είναι σε φάση να εκμεταλλευτείς όλο τον διαθέσιμο ελεύθερο χρόνο των ημερών που έρχονται είτε για να τελειώνεις με εκκρεμότητες, είτε για να τρέξεις μερικές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Φυσικά και υπάρχει πρόβλεψη και για κοινωνική ζωή – ποιος σε πιάνει αν σου βγει το πρόγραμμα λέμε!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ένα νησί στη μέση του πουθενά. Ένα (ήμι)πολυτελές σπίτι στη διάθεση σου. Ξυπνάς και βλέπεις μπροστά σου θάλασσα και ορίζοντα μέχρι τα όρια του βλέμματος σου. Γυρίζεις το βλέμμα. Δίπλα σου, εκείνος/η… Κοιμάται γαλήνια. Ευτυχία. Καμία έγνοια. Καμία σκοτούρα για δουλειές, χρήματα, υποχρεώσεις… Ωραία τώρα που ταξίδεψες στο αδύνατο, προσπάθησε να προσγειωθείς πάλι στη γη μέχρι το τέλος της μέρας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σκορπιέ, εσωτερικά κρύβεις μια πυρηνική βόμβα που μπορεί να μεταβάλλει μέσα σε δευτερόλεπτα το κλίμα των διαπροσωπικών σου σχέσεων από εύκρατο σε πολικό κι αντίστροφα. Σήμερα λοιπόν που αυτές οι μεταβάσεις συμβαίνουν με μεγάλη ευκολία, να θυμάσαι πως δεν είναι όλοι/ες τόσο ανθεκτικοί/ες όσο εσύ. Ναι, αυτούς που αγαπάς πρέπει να τους προστατεύεις και από εσένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Οι πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες στην παγκόσμια ιστορία δεν ήξεραν τι ακριβώς ήθελαν από αυτή τη ζωή ή, ακόμη κι αν κατακτούσαν αυτό που ήθελαν, ανακάλυπταν πως δεν τους ικανοποιούσε. Αυτό στο λέω μπας και σταματήσεις τον εσωτερικό πόλεμο με τον εαυτό σου. Αυτή την περίοδο, το να αφοσιωθείς σε κάτι συγκεκριμένο (επαγγελματικά) με το ζόρι, είναι σαν προσπαθείς να τυφλωθείς με τα ίδια σου τα χέρια. Άσε ανοιχτά ενδεχόμενα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αιγόκερε, μακάρι να ήταν ο έρωτας η απάντηση σε όλα τα ερωτήματα. Μακάρι να είχε δίκιο και ο Woody Allen και να ήταν το σεξ αυτό που θα μπορούσε να απασχολεί μέχρι να διαμορφώσεις την ζητούμενη απάντηση. Όμως μέρες σαν τη σημερινή η μόνη απάντηση σε όλα τα ερωτήματα είναι ο εγωισμός. Ναι, αυτός είναι που κινητοποιεί τους γύρω σου να έχουν συνεχώς απαιτήσεις από εσένα. Και ύστερα σε λένε και αγενή αν τους στείλεις στο διάβολο… Τς, τς, τς…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Υδροχόε, δεν υπάρχει μέση λύση. Όταν η εργασία σου καταλαμβάνει το 101% του χρόνου σου και οι οικείοι σου πρέπει να κάνουν αίτηση με χαρτόσημο για να σε δουν, τότε κι εσύ θα αισθάνεσαι άσχημα που δεν προλαβαίνεις, κι εκείνοι/ες αισθάνονται παραμελημένοι. Παρηγορείσαι καθόλου αν σου πω πως αύριο θα είναι καλύτερα τα πράγματα;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μερικές φορές δεν μπορείς παρά να αφήνεσαι στις διαθέσεις και τις ορέξεις της παρέας και των φίλων σου. Το ελάχιστο που σε απασχολεί είναι που θα πας και ποιους θα δεις από τους/τις γνωστούς/ες σου, απʼ τη στιγμή που νιώθεις πως ο τρόπος σκέψης σου ελάχιστα ταιριάζει πια μαζί τους…

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET