ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια πρόβλεψη 09/11/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Είναι από αυτές τις μέρες που περπατάς στο δρόμο και συνειδητοποιείς πόσο έχει αλλάξει το target group όσων σε έλκουν. Από την άλλη πλευρά, αν είσαι σε σχέση η προσέγγιση συναντά εμπόδια και ο ενθουσιασμός κερδίζεται με τόνους ιδρώτα. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Όταν έχεις τις κλειστές σου τρομάζεις και χρόνια […]

Neopolis Team

9 Νοεμβρίου, 2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Είναι από αυτές τις μέρες που περπατάς στο δρόμο και συνειδητοποιείς πόσο έχει αλλάξει το target group όσων σε έλκουν. Από την άλλη πλευρά, αν είσαι σε σχέση η προσέγγιση συναντά εμπόδια και ο ενθουσιασμός κερδίζεται με τόνους ιδρώτα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Όταν έχεις τις κλειστές σου τρομάζεις και χρόνια καταθλιπτικούς με την έκφραση σου. Όταν βυθίζεσαι σε αναμνήσεις, τρομάζεις τον εαυτό σου με το πόσο μπορούν να σε ρουφήξουν σαν δίνη από την πραγματικότητα. Είτε ανήκεις και στις δύο κατηγορίες σήμερα είτε μόνο σε μια, το αποτέλεσμα είναι ένα: Δεν την παλεύεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δίδυμε, φρόντισε να περάσεις με ηρεμία τη σημερινή μέρα. Ναι, με αυτό εννοώ να κάνεις και ένα δύο πράγματα για τον εαυτό σου και το σώμα σου και να μην τρέχεις σαν 15χρονο πίσω από τέσσερις διαφορετικές παρέες προσπαθώντας να αρέσεις σε όλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Είναι μια από αυτές τις μέρες καταλαβαίνεις πως βρίσκεσαι σε μια μάχη με τον εαυτό σου. Είτε το θες, είτε όχι καλείσαι να ορθοποδήσεις ψυχολογικά/επαγγελματικά μόνος/η σου κι αυτό σημαίνει πως συναισθηματικοί δεσμοί με την οικογένεια σου αλλά και η στήριξη που απολάμβανες, πλέον σου φαίνονται σαν φυλακή. Εσύ εναντίον του κόσμου λοιπόν…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ο καλύτερα προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει τις οποιεσδήποτε ξαφνικές αλλαγές είναι ο καλά πληροφορημένος. Τώρα που το κοινωνικό περιβάλλον σου έχει γεμίσει με αβεβαιότητα, αποπροσανατολισμό και τρομολαγνεία, μπορείς να είσαι διπλά κερδισμένος/η αν καταφέρεις να διασταυρώσεις πληροφορίες, να επιβεβαιώσεις φήμες ή να μάθεις ποια δεδομένα διαμορφώνονται στον εργασιακό σου χώρο. Δραστηριοποιήσου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Αν υπήρχε ένα μετρητής στρες προσαρτημένος πάνω σου, σήμερα οι μετρήσεις θα έπιαναν κορυφές ρεκόρ. Εγώ θα επιμείνω μέχρι να σε πείσω (ακόμη και αν αναγκαστώ να βασανίσω στο τέλος)! Θες ξεκούραση!!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Μέρες σαν τη σημερινή, που η ενέργεια του Κρόνου αγγίζει το maximum πρέπει να θυμάσαι το χρυσό Κρόνιο κανόνα: μην αρπάζεσαι/επιμένεις/προσπαθείς σε σχέσεις και καταστάσεις που είναι αδιέξοδες, όσο αγάπη/κόπο/συναίσθημα/πάθος κι αν έχεις επενδύσει σʼ αυτές. Ό,τι δεν σε πάει παρακάτω κόβεται με συνοπτικές διαδικασίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σήμερα μπορείς με μεγάλη ευχέρεια (μάλλον μαεστρία είναι η πιο κατάλληλη λέξη…) να συζητήσεις για εκκρεμότητες που παραμένουν στον επαγγελματικό σου χώρο. Είτε πρόκειται για αβεβαιότητα για το μέλλον της θέσης σου, είτε για μια άδεια που θες να ζητήσεις, είτε για μια πιο σοβαρή συζήτηση για τις μελλοντικές σου αρμοδιότητες, σήμερα το έχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Το θέμα της ανανέωσης του κοινωνικού σου περίγυρου επιστρέφει εμφατικά και επίπονα μέρες σαν τη σημερινή. Εντάσεις με φίλους/ες σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις πως μάλλον έχεις λιμνάσει πολύ καιρό μαζί τους. Θες αέρα, νέες γνωριμίες, φρέσκες δραστηριότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Μερικά από τα ζητήματα που περιστρέφονται στο μυαλό σου μέρες σαν τη σημερινή: «Θέλω να βρεθώ σε υψηλότερο πόστο στην ίδια εταιρία ή μήπως χρειάζομαι ένα άλλο εργασιακό περιβάλλον; Μήπως πρέπει να κάνω κάτι επαναστατικό και να αλλάξω τελείως την επαγγελματική μου ταυτότητα;»… Κρόνος στον 10ο οίκο σου λέγεται όλο αυτό το μπάχαλο…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Είναι από αυτές τις μέρες που αν ανοίξεις το λεξικό στον όρο «τάσεις φυγής» είσαι βέβαιος/η πως θα βρεις μια φωτογραφία σου δίπλα από το λήμμα εξήγησης του όρου. Αν δεις ότι δεν σε αντέχεις, πάρε το αυτοκίνητο (μηχανή, τρένο, ΚΤΕΛ…) και εξαφανίσου για λίγες ώρες σε άγνωστη κατεύθυνση.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ο 8ος οίκος αγγίζει σε βάθος μια πληθώρα θεμάτων όπως: οικονομικές συμπράξεις, σεξουαλική ταυτότητα, εμβάθυνση των διαπροσωπικών σχέσεων, τραύματα από προηγούμενες σχέσεις. Έτσι, μέρες σαν τη σημερινή, με τον Κρόνο σε αυτό το σημείο του ωροσκοπίου σου, καλείσαι νʼ αντιμετωπίσεις κάθε λογής δράκους, τέρατα και μάγισσες του παρελθόντος πάνω σʼ αυτά τα ζητήματα. Και η μάχη γίνεται τόσο βαθιά μέσα σου που κανείς δεν καταλαβαίνει πόσο πονάς…

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET