ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια πρόβλεψη 06/11/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Δεν είναι συχνό φαινόμενο να μεταμορφώνεσαι σε control freak στο χώρο εργασίας σου, όμως αν αυτό πρόκειται σήμερα να σε γλιτώσει από το να επαναλαμβάνεις τα ίδια πράγματα πενήντα φορές, μην αισθάνεσαι ενοχές! Κάν’ το! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Αν βρίσκεσαι στην ευτυχή θέση να έχεις σχέση, τότε σήμερα είναι μια […]

Neopolis Team

6 Νοεμβρίου, 2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Δεν είναι συχνό φαινόμενο να μεταμορφώνεσαι σε control freak στο χώρο εργασίας σου, όμως αν αυτό πρόκειται σήμερα να σε γλιτώσει από το να επαναλαμβάνεις τα ίδια πράγματα πενήντα φορές, μην αισθάνεσαι ενοχές! Κάν’ το!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αν βρίσκεσαι στην ευτυχή θέση να έχεις σχέση, τότε σήμερα είναι μια μέρα που μπορείς να χαμογελάς όλη μέρα κι όλη νύχτα. Ναι, εντάξει τη νύχτα μάλλον θα κάνεις κάτι άλλο… Όμως αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, η μοναξιά σε χτυπάει σαν ημικρανία – ανελέητα!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δεν θέλει και πολύ να τα πάρεις στο κρανίο με τον/την σύντροφο σου ή έναν/μια καλό/ή φίλο/η. Και φυσικά επειδή ποτέ δεν εξαντλούνται τα νεύρα σου σε ένα πρόσωπο, αλλά τείνουν να σου χαλάνε όλη τη μέρα, κινδυνεύεις να μεταφέρεις όλη αυτή την ένταση και στη δουλειά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μέρες σαν τη σημερινή μοιάζεις σαν θεατής σε ένα ψυχοφθόρο εσωτερικό παιχνίδι τένις. Το μυαλό σου πετάει το μπαλάκι στην καρδιά σου (εκλογίκευση, αποστασιοποίηση, ερωτική απάθεια) και η καρδιά αποκρούει (μοναξιά, πάθος και τρυφερότητα που δεν μπορείς άλλο να κρατάς μέσα σου ανέκφραστα). Γι’ αυτό σήμερα δεν βγάζεις άχνα…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ούτε καν να το σκέφτεσαι σήμερα να χάσεις χρόνο για ν’ ακούσεις την γνώριμη εδώ και μήνες κασέτα των ψυχολογικών προβλημάτων κάποιου/ας φίλης ή της ανασφάλειας/αναποφασιστικότητας εκείνου/ης που είναι (ή ευελπιστεί να γίνει) σύντροφος σου. Οι επαναλήψεις είναι λίγο off season δεν βρίσκεις; Ρε ουστ από ‘δω!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μερικές φορές ο μόνος τρόπος για να πάνε μπροστά μερικές σημαντικές σχέσεις (ερωτική, φιλικές ή μια συνεργασία), είναι να μιλήσεις ευθέως και έξω από τα δόντια για όλα όσα θεωρείς πως σε καταπιέζουν και αναιρούν τα δικά σου θέλω. Ναι, σήμερα είναι μια μέρα που οι συγκρούσεις βγαίνουν σε καλό σου και η αδράνεια αποβαίνει μοιραία για την ψυχική σου υγεία.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Για να παραμένεις δραστήριος/α και να έχεις ζωντάνια πρέπει να σε διακατέχει μια εσωτερική ηρεμία. Ήδη από σήμερα, αν δεν πνίξεις όλη σου τη μέρα με υποχρεώσεις και δουλειές, θα νιώσεις να σε καταλαμβάνει μια αίσθηση γαλήνη της και πως βρίσκεσαι στο σωστό μονοπάτι, ότι (υπο)σχέσεις κι αν θυσίασες ή απομυθοποιήσες τον τελευταίο καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Το αύριο είναι εδώ, σήμερα, τώρα. Το μόνο που σου ζητάει είναι να διαγράψεις στόχους που κρατάς μόνο για το γαμώτο της υπόθεσης ή γιατί δεν αποδέχεσαι την ήττα! Τώρα που η αισιοδοξία θα σε συντροφεύει για μερικές μέρες σαν πιστό σκυλί βάλε κάτω τα δεδομένα σου και όπου δεν σε παίρνει άλλο, κλείνε κεφάλαια.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Πραγματικά σε νιώθω αν αναφωνήσεις πως απλά έχεις κουραστεί από την κούραση που κουβαλάς στις πλάτες σου. Έχεις όλα τα δίκια του κόσμου αν το μόνο που θες σήμερα είναι να περπατάς ανάμεσα στους συναδέλφους σου σαν να μην είσαι εκεί, να μην ασχολούνται μαζί σου. Αλήθεια, τις άλλες φορές που ένιωθες έτσι κατάφερες τίποτα;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Φιλική συμβουλή: Αν είσαι σε σχέση, οτιδήποτε αρνητικό και αν συμβεί σήμερα ανάμεσα σας μην το χρησιμοποιήσεις σαν άλλοθι. Αν είσαι ελεύθερος/η, οποιαδήποτε υπόνοια ενδιαφέροντος και αν αισθανθείς, μην το θεωρήσεις σαν απόδειξη έρωτα. Και με τα δύο πόδια στη γη σήμερα…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Με το να έχεις πέσει με το μούτρα στη δουλειά για να εξασφαλίσεις οικονομικά το μέλλον σου (και αυτό θέλει πολύ περισσότερη δουλειά απʼ όση υπολόγιζες αρχικά), η κοινωνική σου ζωή λειτουργεί μάλλον με εξάρσεις κοινωνικότητας και μεγάλα διαστήματα αποχής από παρέες ενδιάμεσα. Αυτό από μόνο του αρκεί να προξενήσει εντάσεις με τους/τις φίλους/ες σου. Μην κακιώνεις όμως, από ενδιαφέρον παραπονιούνται κι αυτοί/ες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Για μια ακόμη φορά είσαι αναγκασμένος/η να κοιτάξεις τον/την σύντροφο σου ή το χαρακτήρα των διαπροσωπικών σου σχέσεων με το ψυχρό βλέμμα ενός ιατροδικαστή. Για πολύ καιρό έκανες με μεγάλη ευκολία τα στραβά μάτια προκειμένου να μην χαλάσει το παραμύθι του «Ιδανικού Άλλου». Τα παραμύθια τέλειωσαν όμως. Έχασες τον Παράδεισο, ναι. Κέρδισες όμως τον Εαυτό σου. Δίκαιο μου ακούγεται…

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET