ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια πρόβλεψη 05/11/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Έχεις δίκιο να λες πως το σύμπαν είναι αναποφάσιστο. Από τη μια σε σπρώχνει εδώ και εβδομάδες να ζεις στο έπακρο κάθε δευτερόλεπτο, σαν να μην σε νοιάζει τίποτα άλλο εκτός από το να είσαι ο εαυτός σου και από την άλλη, μέρες σαν τη σημερινή, σου φέρνει τέτοια ζόρια στη […]

Neopolis Team

5 Νοεμβρίου, 2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Έχεις δίκιο να λες πως το σύμπαν είναι αναποφάσιστο. Από τη μια σε σπρώχνει εδώ και εβδομάδες να ζεις στο έπακρο κάθε δευτερόλεπτο, σαν να μην σε νοιάζει τίποτα άλλο εκτός από το να είσαι ο εαυτός σου και από την άλλη, μέρες σαν τη σημερινή, σου φέρνει τέτοια ζόρια στη δουλειά που είναι σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Είναι πολύ ισχυρή η πιθανότητα να εξαντλήσεις σήμερα τον εαυτό σου στη δουλειά. Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που έχεις ανασφάλεια σχετικά με την ορθότητα των επιλογών σου – αρπάζεσαι από πάνω τους για ν’ αποδείξεις πως μπορούν να λειτουργήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μερικές φορές το μυαλό παίζει παράξενα παιχνίδια. Για ασήμαντες αφορμές αρχίζεις να υποπτεύεσαι κοντινούς σου ανθρώπους, παραδίνεσαι σε απίθανα ενδεχόμενα, υπεραναλύεις χωρίς αποτέλεσμα. Προσπάθησε ν’ αντισταθείς σ’ αυτό το παραλήρημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Και να θες νʼ αγιάσεις σήμερα, θα φροντίσουν να βρεθούν μερικοί καλοθελητές μέσα στον εργασιακό σου χώρο να σου σπάσουν τα νεύρα. Καιρός να δοκιμάσεις τον νέο τρόπο προσέγγισης/αντιμετώπισης που προσπαθείς να υιοθετήσεις τελευταία: ευγένεια τέλος – τώρα αρχίζει η άμεση επίθεση!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
«Όχι δεν θα σκέφτομαι τον έρωτα! Όχι δεν θα τον σκέφτομαι! Όχι! Όχι!». Δεν είμαστε σε καλό δρόμο Λέοντα αν αρχίσουμε έτσι τη μέρα. Το καταλαβαίνεις έτσι! Βρες κάτι να απασχολείς το μυαλό σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Παρθένε, όλο το πρωινό σου, μέχρι και το μεσημέρι, μοιάζει να είναι από απλώς μουντό έως αγχωτικό, τουλάχιστον μέχρι να νυχτώσει… Γιατί αφού πέσει ο Ήλιος δεν βγαίνουν μόνο τα φαντάσματα αλλά και οι διψασμένοι/ες για πάθος Παρθένοι. Ας είναι αυτή η νύχτα μόνο για πάρτη σου!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αντί να αναρωτιέσαι «Ως πότε θα ξεγελάω την ερωτική μου πείνα με ανούσιες κοινωνικές εξόδους με φίλους/ες;», απλά βγες έξω και πέρνα καλά! Ο έρωτας δεν έρχεται ποτέ ούτε πιο νωρίς, ούτε πιο αργά! Έρχεται πάντα την ώρα που είσαι έτοιμος/η (έλα, αυτές είναι γνώσεις Ζυγών επιπέδου πρώτης δημοτικού!).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Είναι μια από αυτές τις μέρες που ο/η προϊστάμενος/η σου ξυπνά με το σύνδρομο του Θεού και θεωρεί πως είσαι ένας/μια υποτακτικός/η που θα χορεύεις όποτε εκείνος/η χτυπάει παλαμάκια. Κάποιοι άνθρωποι δεν βάζουν μυαλό με τίποτα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Όταν έρχονται αυτές οι μέρες που αισθάνεσαι πως το μυαλό σου μουδιάζει λες και του κάνουν αναισθητική ένεση, είναι επιβεβαιωμένο πως οι συνάδελφοι σου ξυπνούν με το σύνδρομο του πανέξυπνου – ξερόλα – τέρατος λογικής. Και σου ανάβουν τα λαμπάκια…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Όταν πιάνουν τον/την σύντροφο σου ή τους στενούς σου συνεργάτες η κυκλοθυμία τους, τότε γίνονται με ένα μαγικό τρόπο η απόλυτη παραφωνία της ζωής σου. Και σε πιάνουν κάτι αμφιβολίες για το πόσο θα τους αντέξεις ακόμη…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Το σενάριο για σήμερα λέει πως οι face to face επικοινωνίες σήμερα (είτε με τον/την σύντροφο σου, είτε με τους συναδέλφους σου) συνιστούν το τέλος της λογικής αλλά απʼ την άλλη καθόλου δεν ενοχλείσαι από την ασυνεννοησία γιατί ήδη το μυαλό σου τρέχει με τα χίλια σε μελλοντικά πλάνα, σχέδια, όνειρα… Μήπως τελικά το τέλος της λογικής είσαι εσύ;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ιχθύ, ακόμη και αν η μέρα ξεκινήσει με άγχος, υποχρεώσεις και μισοτελειωμένες δουλειές από την προηγούμενη, μην αφεθείς να κολυμπήσεις μόνο σʼ αυτά τα λιμνάζοντα νερά. Στον ανοιχτό ωκεανό υπάρχουν και άλλα ψαράκια για να κολυμπήσετε παρέα… Και μερικά είναι πολύ γοητευτικά ανάθεμα τα!

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET